Gość: wejdz tu IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfa Re: www.rayanair.pl IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.06, 23:58 No, bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: www.rayanair.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:13 No to mamy podróbę Ryanaira. Ciekawe jak Ryan odpowie na to! Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: www.rayanair.pl 09.07.06, 19:42 Powinien pozwem do sadu o wprowadzanie w blad klientow - wygrana na 90% (tylko na 90 bo z naszymi sadami roznie to bywa). Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: www.rayanair.pl 09.07.06, 11:40 Łał! Ale chmska zagrywka. Może zaraz pojawi się strona www.centralłings.pl ? :-D M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spot Re: www.rayanair.pl IP: 80.54.43.* 09.07.06, 20:58 ALe kto by sie chcial pod nich podszywac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitum Re: www.rayanair.pl IP: *.kullen.RWTH-Aachen.DE 11.07.06, 10:51 no, chamowa jak malo ktora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x to moze byc podp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:53 nie sadze by za tak prymitywna akcja stal centralwings :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: to moze byc podp... 11.07.06, 22:13 Juz wiem! To na pewno sam Ryanair to zrobil zeby moc bez przeszkod oskarzac CW o nieuczciwa konkurencje! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: to moze byc podp... 11.07.06, 23:04 "Nestor Travel agent Centralwings"? pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzizlodzi Re: to moze byc podp... 12.07.06, 10:17 Taa, to nie centralwiongs, bo oni są przecież tacy świeći, Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: to moze byc podp... 12.07.06, 14:27 A widziałeś stopkę na dole strony? Jest to reklama c-wings, ale zrobiona przez agenta tej linii. Święci oni nie są, gdyby byli, zrobiliby porzadek z takim agentem. pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
simpilot Re: to moze byc podp... 12.07.06, 15:02 Z tego co wiem, to kupowanie domen nie jest zabronione. Byli nawet tacy, którzy nieźle na tym zarobili. Co do Centralwings, to zobaczcie chociażby te adresy: www.centralwings.info.pl/ i www.central-wings.net.pl/ Te serwisy też nie należą do C0, a kogoś kto sprzedaje ich bilety w systemie partnerskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: to moze byc podp... IP: *.toya.net.pl 12.07.06, 15:48 Czy ktoś zauwarzył, że na stronie www.central-wings.net.pl/ jest połączenie z Łodzi do Dublina???? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: to moze byc podp... 12.07.06, 16:16 Ale z drugiej strony te strony, ktorych adresy podales naleza nie do konkurencji, a do partnerow. Strona CW pod adresem ryanopodobnym jest dla mnie juz mniej czystym zagraniem. pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
simpilot Re: to moze byc podp... 12.07.06, 16:36 > Strona CW pod adresem ryanopodobnym jest dla mnie > juz mniej czystym zagraniem. Zgadzam się. Tyle, że to wygląda na akcję niejakiego Nestor Travel i nie sądzę, żeby Centralwings miał tu coś zdziałać. Jak napisałem wcześniej nikt nikomu nie zabroni wykupienia takiej, a nie innej domeny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: to moze byc podp... 12.07.06, 16:50 Tez to napisalem. Ale gdyby CW bylo powazna firma, ktora dba o reputacje, wyprostowaloby takiego partnera. pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś