Dodaj do ulubionych

FEEEEEEEEERIE!!!!

02.02.03, 21:23
Co nie?
Obserwuj wątek
    • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 04.02.03, 21:12
      no tak.
      • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 07.02.03, 12:26
        już po.
        Po dzieci jadę. Przez Krośniewice-Koło-Poznań.
        • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 07.02.03, 21:57
          ja bylam w Krakowie.... potem na pare dni w górkach. no i drugi tydzień w
          Kole... wczoraj poszlam na spotkabnie mojej bylej klasy. niektórzy nic sie nie
          zmienili. i dowiedzialam sie paru ciekawych rzeczy...
        • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 07.02.03, 21:58
          aborys napisał:

> już po.
          > Po dzieci jadę. Przez Krośniewice-Koło-Poznań.

mój brat powiedzial, że jako,ś dziwnie jedziesz ja Cię orzeczytał. pozdrów
          dzieciaki.
          • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 08.02.03, 21:12
            ale jak przez Koło to prawidłowo.
            • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 10.02.03, 09:14
              Kraków - Cz-wa, Łódź, Krośniewice, Września, etc... Czasami Alexandrów Łódzki -
              Turek - ałtostrata.
              • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 14.02.03, 16:23
                aborys napisał:

> Turek - ałtostrata.
                serio strata?
                • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 18.02.03, 09:59
                  anka9009 napisała:

> > Turek - ałtostrata.
                  > serio strata?
                  Może nie ałta, ale kasy - tak.
                  No cóż, łatwo przyzwyczaiłem się do darmówi....

Jak tam Siostry?
                  • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 21.02.03, 22:31
                    siostry zyja i maja sie dobrze. staram sie o nich nie myslec, bo chociaz czasem
                    sa kochane, to zwykle mnie wkurzaja i to bardzo.to ich chore zamilowanie do
                    punktualnosci... a ostatnio wymysklily, ze beda sprawdzac porzadki. to tak
                    jakby nauczyciel w szkole chial sprawdzac moje notatki... raz je mam, innym
                    razem nie- to moja sprawa. bez sensu zupelnie. przeciez wiekszego porzadku niz
                    mam nie zrobie, bo wtedy nic nie znajde...
                    jestem pokojowo nastawiona dizs jednak, bo wczoraj pozwoliły mi oglądać mecz.
                    jezeli nie wiesz jaki juz nigdy sie do ciebie nie odezwe. zartuje.
                    • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 25.02.03, 11:52
                      Mam dziecko w przedszkolu przyklasztornym, więc wiem, jak jest. Też mnie
                      czasami wkurza, jak wygadują bzdury. Ale ogólnie są świetne jako przedszkolanki!
                      • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 28.02.03, 22:41
                        no i siostra Franka postanowiła sprawdzić mój zeszyt. tylko że ja tam nic nie
                        mam, bo na matematyce, ktorej Franka uczy, nie dowiedzialam sie jeszcze nic
                        nowego. odkad jestem na profilu historycznym na matematyce odnosze wrazenie ze
                        chodze do szkoly specjalnej....

siostry zyja gdzies obok zycia dlatego sa takie dziwne.
                        • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 07.03.03, 10:16
                          anka9009 napisała:

> odkad jestem na profilu historycznym na matematyce odnosze wrazenie ze
                          > chodze do szkoly specjalnej....
                          Miałem podobnie. Ze względów, hmm... pozanaukowych w 4 klasie ogólniaka
                          chodziłem na wieczorówkę, po profilu mat-fiz w pierwszych 3 latach.
                          Napisałem maturę wszystkim sąsiadom.
                          • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 07.03.03, 14:41
                            hehe... ja nie napiszę matury sąsiadom, bo maturę zaczynamy zdawać za dwa lata
                            (równo!), a to dośc czasu żeby zapomnieć co się umie i niczego nowego się nie
                            nauczyć. na historycznym sa tacy, którzy teraz wybieraja sie na mat-fiz ;).
                            twierdzą, że dadza radę nadrobić... i pomysleć że jeszcze niedawno chciałam
                            studiowac geodezję.
                            • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 10.03.03, 22:42
                              anka9009 napisała:

> jeszcze niedawno chciałam
                              > studiowac geodezję.
                              A teraz co planujesz?
                              • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 14.03.03, 16:58
                                ja nic nie planuję. mogę Ci ewentualnie powiedzieć na co będę zdawać.
                                • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 23.03.03, 21:45
                                  anka9009 napisała:

> mogę Ci ewentualnie powiedzieć na co będę zdawać.
                                  Nawijaj. I planuj.
                                  • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 01.04.03, 15:39
                                    prawo,lingwistyke stosowana - to bym chciala studiowac aktualnie
                                    socjologia, politologia, psychologia, turystyka, geologia (nie mam czasu sie
                                    przygotowywac, ale cale zycie chcaialam) i rozne filologie i cos bym tam
                                    jeszcze znalazla. to nie znaczy, ze na wszystkie te kierunki bede zdawac, ale
                                    na czesc na pewno.
                                    • aborys Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 02.04.03, 23:45
                                      anka9009 napisała:

> prawo,lingwistyke stosowana (...)
                                      Przerażają mnie dziewczynki inteligentniejsze ode mnie, starego konia.

Przeraża mnie też moja 9-letnia córa.

Na prawie w Poznaniu fajny Ghandi (Ziembiński)
                                      • anka9009 Re: FEEEEEEEEERIE!!!! 05.04.03, 16:36
                                        wiedza nie jest miara inteligencji.
                                        czym Cię tak przeraża Twoja własna córka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka