Dodaj do ulubionych

Lotnisko F. Chopina w Warszawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 00:14
Niech mi ktos powie jak to jest mam start na lotnisku w Warszawie z terminala A i chce dojechac z dw. zachodniego pod ten terminal to musze jechac jakas specjalna linia pod ten terminal aby potem nie biegac po calym lotnisku czy kazdym autobusem dojade od jednego miejsca na lotnisku a tam musze sie kierowac do odprawy pod wskazany terminal?

Nie znam tego lotniska wiec moglby mi ktos tu pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Lotnisko F. Chopina w Warszawie IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.11, 07:38
      Pomiedzy terminalem 1 a 2 na Okeciu jest jakies 1-2 minuty piechota wiec o jakims wielkim bieganiu nie ma nawet mowy. Autobusy na lotnisku staja/odjezdzaja z roznych miejsc wiec musisz sie troche rozejrzec. Z Dw. zachodniego nie ma bezposredniego autobusu na Okecie- trzeba kombinowac z przesiadka na Zwirki i WIgury ( www.ztm.waw.pl/mapa/mapa_4.htm ). Jesli mozesz pojedz na centralny i wsiadz w 175 to dojedziesz prosto na lotnisko.
      • Gość: aq Re: Lotnisko F. Chopina w Warszawie IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.03.11, 23:53
        pani przyjeżdża pekaesem na zachodni, więc do centralnego nie dotrze
        • Gość: andy Re: Lotnisko F. Chopina w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 00:07
          Najprościej dla kogoś nieobeznanego z Dworcem Zachodnim: przed budynkiem dworca jest pętla autobusu nr 182 - wsiadasz i jedziesz kilka przystanków do POMNIKA LOTNIKA (na pewno każdy wie gdzie to jest). Tam trzeba kilka kroków przejść na niedaleki przystanek i przesiąść się w autobus 175 lub 188 (oba z tego samego przystanku jadą już prosto na lostnisko). Pozdrawiam.
    • voyager747 Re: Lotnisko F. Chopina w Warszawie 08.03.11, 00:05
      wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/query.exe/pn?seqnr=3&ident=1p.029271101.1299539044&OK#focus
    • Gość: sky4fly Re: Lotnisko F. Chopina w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 08:36
      dokładniej o samym lotnisku można przeczytać tutaj - polecamy zakładkę dojazd do lotniska. Warto zarezerwować sobie trochę więcej czasu, żeby niepotrzebnie się nie stresować.
      -----
      sky4fly.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka