hubar 02.02.03, 21:28 Bardzo dobrze, że się biblioteka powiększa... Szkoda tylko, że równolegle nie wzrasta liczba uprawnionych do korzystania z ksiegozbioru, np studenci szkół niepaństwowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Rozbudowa BUŁ-y 02.02.03, 21:50 Podoba mi się pomysł z magazynem otwartym! :) Bez zamawiania będzie można ustalić która książka jest potrzebna a która nie! Szkoda, że nic nie mówią o dostępie do zasobów przez net. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Rozbudowa BUŁ-y 02.02.03, 22:29 Może jestem malkontenetem ale mnie by wystarczył żeby nasza BUŁ-a zaprenumerowała więcej potrzebnych mi czasopism (w przypadku braku powierzchni to większość z nich jest dostępna on-line i mnie to satysfakcjonuje. ;-) A tak bardziej poważnie, fajnie jeśli będą pieniądze i powstanie jakiś ciekawy budynek. Ale ważniejsze od pięknego budynku biblioteki jest jej księgozbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: Rozbudowa BUŁ-y IP: *.toya.net.pl / 217.113.230.* 03.02.03, 11:46 adamco napisał: > A tak bardziej poważnie, fajnie jeśli będą pieniądze i > powstanie jakiś ciekawy budynek. Pieniążki pewnie z amerykańskiego offsetu będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Rozbudowa BUŁ-y IP: 212.191.74.* 03.02.03, 15:05 Pieniążki już są. Remont planowano już od zeszłego roku. Martwi mnie natomiast sam projekt. Na tej wizualizaji wygląda przeciętnie. Ciekawe, czy przy okazji odnowią stary budynek Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Rozbudowa BUŁ-y 04.02.03, 02:20 Czyli ma to być zupełnie nowy budynek? :( szkoda Wolałbym, aby Uniwerek wzorem Polibudy zrobił swoją bibliotekę w jakimś starym pofabrycznym budynku, zaadaptowanym i odremontowanym. Trudno, dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś