Dodaj do ulubionych

Deeeeeszcze niespokojne potargały saaaad

09.07.06, 17:29
a kiedy spadnie w Łodzi jakaś kropla pocieszenia? Strasznie sucho.

Forumowicze tryskają jadem przy niedzieli, jak posły jakie, deputaty jedne -
z braku deszczu chyba tak tryskają.
Dajcie lepiej jakiś wesoły temat ku pokrzepieniu serc.
Obserwuj wątek
    • gray saaaad 09.07.06, 17:29

but true.
      • aaa202 A my naaaaa tej wojnie ładnych parę laaaat 09.07.06, 17:32
        niestety
    • magda_wojciechowska Re: Deeeeeszcze niespokojne potargały saaaad 09.07.06, 17:54
      Prognozy sprawdzaja sie jak obietnice przed(lub po)wyborcze. A ponoc lato mialo
      byc chlodne i deszczowe...
    • paweu3 Re: Deeeeeszcze niespokojne potargały saaaad 09.07.06, 17:59
      oj - ostrożnie z doborem repertuaru :P
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3470448.html
      • aaa202 Dlatego sobie śpiewam... dla pamięci 09.07.06, 18:33
        na szczęście, nie tylko telewizja publiczna jest w Polsce;-)

Jeśli ktoś się uczy historii z seriali, to czego nauczy się z "publicznych"
        hiciorów typu "M jak miłość", czy "Klan"?

Do domu wrócimy, w piecu napalimy, nakarmim Szarika, a potem Gustlika, rozkaz,
        rozkaz, idziemy ze śpiewem, rozkaz, rozkaz, a sztandar powiewa nam.
      • aaa202 W ogóle czekam na "spis dzieł zakazanych" 09.07.06, 18:44
        nawet mogę dać się do więzienia wsadzić za lekturę wierszy Broniewskiego;-)
        • longeta nie te czasy,ale czekać możesz 09.07.06, 18:50

• brite Re: Deeeeeszcze niespokojne potargały saaaad 09.07.06, 18:38
      Właśnie się zastanawiam, wyjść no na pole ili nie wyjść?
      Śnięty jakiś jestem, bo nad ranem wróciłem z kulminacyjnego koncertu festiwalu
      żydowskiego na Kazimierzu w Krakau i po odespaniu nadal jakiś niemrawy jestem.
      • gray Re: Deeeeeszcze niespokojne potargały saaaad 09.07.06, 18:42

wszystkiemu winni żydzi...
      • aaa202 Na polu jakoś odpuszcza, chyba miło jest nawet 09.07.06, 18:43
        idź, Brajcie na pole, idź. Szkoda oczu na komputer i czytanie, a i tyłka
        szkoda, żeby się płaszczył.
        • brite Re: Na polu jakoś odpuszcza, chyba miło jest nawe 09.07.06, 19:01
          Zaraz chyba wytaszczę rower i śmignę w dal, lub bliż.
          Co prawda na siodełku też nieco się płaszczy, a nawet deformuje, ale skoro tak
          się o me siedzenie troszczysz, pójdę się przewietrzyć. Poza tym, muszę
          wypróbować mą nową opływową fryzurę - dziś po raz pierwszy ever w życiu
          dokonałem autostrzyżenia i chyba tak krótkie włosy mam po raz pierwszy od
          momentu narodzin. Infantylizacja postępuje.
          • aaa202 Re: Na polu jakoś odpuszcza, chyba miło jest nawe 09.07.06, 19:04
            Przypuściłam, że to autoostrzyżenie, bo podobne fryzury widuję u swojego brata,
            który bardzo nie lubi, jak ktoś obcy jego głowy dotyka;-)
            • brite Re: Na polu jakoś odpuszcza, chyba miło jest nawe 09.07.06, 19:10
              Ja to zawsze zrzucałem na dłonie fryzjerki, bo nigdy nie miałem zwyczaju zcinać
              się tak krótko, ale tym razem zaryzykowałem własnoręczne użycie trimmera. W
              razie niepowodzenia gotów byłem wstąpić w grono łysoli. W Łodzi nie wyróżniałbym
              się z tłumu, no, chyba ze mikrą postawą i wklęsłą piersią.

No dobra, koniec tych wynurzeń natury osobistej z pikantnymi szczegółami
              dotyczącymi ludzkich kłaków. To jest forum, ja tu mięso mam!
              • aaa202 A czemu ta z "Męża fryzjerki" się zabiła? 09.07.06, 19:14
                bo mąż sam się ostrzygł?;-) nie?
                • brite Re: A czemu ta z "Męża fryzjerki" się zabiła? 09.07.06, 19:18
                  Bo może nie był wiernym ogrodnikiem?

(psst, jestem tylko ćwierćinteligentem, nie znam wszystkich tytułów, które
                  inteligent powinien znać dla podtrzymania rozmowy na poziomie, muszę się
                  podpierać góglem. A teraz sio na rower off I go)
    • aaa202 Naaaaaa niebie obłoki, po wsiach peeeełno bzuuuuu 09.07.06, 21:24
      piękny wieczór, cudny!

Powrócimy wierni, my czterej pancerni, Rudy i nasz pies.

• brite Re: Naaaaaa niebie obłoki, po wsiach peeeełno bzu 09.07.06, 21:26
        Całkiem cudnie i wiatr szumi w uszach, szkoda że wokół mnie mało ścieżek rowerowych.
        • aaa202 Re: Naaaaaa niebie obłoki, po wsiach peeeełno bzu 09.07.06, 21:31
          A na rolkach gdzie pojeździć? to dopiero zakawiczka. mam rolki za szafą i chyba
          utraciłam już umiejętność korzystania z nich.
          • brite Re: Naaaaaa niebie obłoki, po wsiach peeeełno bzu 09.07.06, 21:40
            do plecaka i do jakiegoś parku. Byle nie do Parku Źródliska, bo podjechałem tam
            dziś i przeczytałem, że na rowerze ani na rolkach poruszać się nie wolno.
            • aaa202 Re: Naaaaaa niebie obłoki, po wsiach peeeełno bzu 09.07.06, 21:48
              dopiero jeżdżąc na rolkach można się przekonać, jak wygląda nawierzchnia
              chodników w parkach. Chyba muszę kask dokupić. I autocasco;-)
              Starsza pani łatwo się łami.

A wiesz, że pies Cywil, też jest nieprawomyślny?
              • brite Re: Naaaaaa niebie obłoki, po wsiach peeeełno bzu 09.07.06, 22:01
                Bo to był piez z MO, która wtedy nie zajmowała się w ogóle łapaniem złodziei,
                morderców i gwałcicieli tylko pałowaniem opozycji.
                • aaa202 Gdzie ten świaaaat daleki, pełen dobrych snów 09.07.06, 22:09
                  dziś zaś policja zajmuje się pałowaniem gejów i młodzieży szkolnej;-) czasem
                  strzelą do studenta na juwenaliach.
                  obecnym służbom brakuje pozytywnego piaru i zazdroszczą "Psa Cywila". Zaraz,
                  zaraz, jest, jest! "13 posterunek"!
                  • szprota nie wiem, czy wypada jeszcze używać liczby 13 10.07.06, 00:17
                    może się okazać, że skoro jest jakoś powiązana z Bestią w Apokalipsie, to trzeba
                    będzie i na to w nowej IVRPgie uważać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka