longeta Re: kurde jak gorąco!!! 12.07.06, 19:09 nie,jest fajnie miło i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: kurde jak gorąco!!! 12.07.06, 20:27 Wystarczy przypomnieć sobie ponaddwudziestostopniowe mrozy ostatniej zimy i od razu robi się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch Re: kurde jak gorąco!!! 12.07.06, 20:40 A ja powracam do swojej mysli, ktora wszedzie propaguje. Czy biorac pod uwage tak skrajnie rozne okolicznosci klimatyczne, w ktorych zyje ten zacny narod (zimą - siarczyste mrozy; latem - tropikalne upaly; wiosną i jesienią melanze tego i owego - czeste deszcze, wichury i smutki) mozna sie dziwic, że Polacy to naród wiecznie narzekających świrów i porąbańców? Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: kurde jak gorąco!!! 12.07.06, 21:50 własciwie to nie :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jak dla mnie jest w porządku 13.07.06, 08:22 moze i za gorąco - ale wole to niz jak ma padać całe wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: jak dla mnie jest w porządku 13.07.06, 10:24 a ja lubie taka pogodę, pod warunkiem, że co jakieś 4-5 dni mała burzyczka ulge przyniesie, wtedy jest tak cudownie, ze zapominasz o upałach i upajasz się zapachem mokrego miasta.:) uwielbiam zapach mokrego miasta. poza tym upały mi przeszkadzają w zyciu codziennym poza siedzeniem w pracy gdzie mam jak w saunie. a upały jak to upały, przeminą i bedzie brzydko i paskudnie, a potem zimno i zatesknimy za upałami. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: jak dla mnie jest w porządku 13.07.06, 10:27 Podzielam Twoje zdanie. No, jedno ale. Taka burzyczka to mogłaby codziennie przejść. Jak na równiku deszcze zenitalne, takie coś byłoby ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_wojciechowska Re: jak dla mnie jest w porządku 13.07.06, 10:29 > Taka burzyczka to mogłaby codziennie przejść Masz moze jakies zdolnosci w kierunku zaklinania deszczu? :) To ja poprosze, bo juz mam dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: jak dla mnie jest w porządku 13.07.06, 10:41 Gdybym miał, to podejrzewam że byłbym ustawiony do końca życia :) Niestety nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: kurde jak gorąco!!! 18.07.06, 13:50 Lato jest, niech będzie gorąco!:) Odpowiedz Link Zgłoś