123c2 14.07.06, 13:46 Pilnie poszukuję informacji na temat restauracji Spatif na Kościuszki w Łodzi. Jaka jest tam obsługa i jedzenie? Czy warto tam organizować kolacje służbową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix Re: Spatif 14.07.06, 13:52 www.yellowpages.pl/AFE25681/Restauracja_SPATiF.html www.spatif.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius khm khm 14.07.06, 13:52 Pytający prosił o OPINIE, a nie o ADRES STRONY INTERNETOWEJ :p Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: khm khm 14.07.06, 13:58 no, to ją wyraź :P ja nie mogę, nie jadam w spatifie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: khm khm 14.07.06, 14:01 szprota napisała: > no, to ją wyraź :P Jakbym miał jakowąś, to bym wyraził. ## > ja nie mogę, nie jadam w spatifie. Takoż i ja. A odezwałem się w tym wątku tylko dlatego, żeby Excentrix zauważył swoją słodką gapiowatość:P Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: khm khm 14.07.06, 14:09 :)) Ty zobacz lepiej menu... zupa za 15 zeta ? jak nakupuję warzyw na rynku za 15 to mam zupy na trzy tygodnie. Słodka gapiowatość...jakie miłe zakończenie tygodnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: khm khm 14.07.06, 14:12 Jakbym Cię nie lubił, to bym Ci napisał, że jesteś ślepota ;p Dobra, starczy tego słodzenia, robota czeka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota matko bosa często chora 14.07.06, 14:14 to ty, Yavoriusie, pracujesz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
wl_ski Re: khm khm 15.07.06, 01:08 Taaaa... zupa domowej roboty na spotkaniu słuzbowym - jakie to ... excentryczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Spatif 16.07.06, 21:08 Atmosfera jest bardzo formalna i raczej sztywna, obsługa dobra i dyskretna. Tak samo jak jedzenie. Jesli to ma byc kolacja służbową to raczej dla grubych ryb lub z ważnej okazji, bo ceny sa wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Spatif 15.07.06, 10:06 Mam dwóch kolegów, którzy pracowali w spatifie. Obydwaj odeszli, bo stwierdzili, że atmosfera tam jest nie do zniesienia, jeden nie miał płacone za pół roku, drugi odszedł półtora roku temu, również z powodów finansowych. Kiedyś mnie zapraszali do tej restauracji, ale jak widziałem się z jednym z nich 3 tygodnie temu po rocznej przerwie - usłyszałem: wszędzie, tylko nie tam. Może to po prostu przez żal, jak byli traktowani, ale taką opinię znam i ją przedstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Spatif 16.07.06, 21:19 W swoim czasie stołował się tam pewien pan poseł z PO, o nazwisku na literę D. Było to wtedy, kiedy SPATiF był w rączkach pana Pawelca, z którym to znanym biznesmenem pan poseł był w zażyłych stosunkach. Zbierało się tam zresztą więcej różnych indywiduów, bowiem jeden z kelnerów, niejaki pan Yahoo, serwował prócz dań firmowych pewien deserek w postaci zgrabnych, białych pigułeczek. Klienci byli wprost zachwyceni znakomita jakością tegoż specyfiku. Z chwilą, w której pan Yahoo zmienił lokal na lokum o niższym standarcie, co zdumiewająco zbiegło się w czasie z mniejszą aktywnością pana P. w interesach, co znamienitsi goście, w tym oczywiście nasz parlamentarzysta, przenieśli się do innego gabinetu odnowy(?) biologicznej. Aktualnie, dumny niegdyś SPATiF, stał się zwykłą knajpą odwiedzaną przez pospólstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jassut pamiętam 17.07.06, 01:23 Starego Bena, Cnotę pijanego w dupę, Maciudzińskiego (Pierwszy kawaler Dyplomu siwego włosa PWSFTviT - Maciud, niech Ci tam ryby biorą!), spatif płynący gorzałą sprzedawaną na pięćdziesiątki, całe tace. A i tak jestem mini-gó..arzem. Adwent - taki koleżka Kamienia. Schody, kelnerki i milicja. Kwiatek i Rozi za pięknych młodości. Macanie i rzyganie. Tatar. uech. Odpowiedz Link Zgłoś
elfik31 Re: pamiętam 17.07.06, 20:22 I znów tysiąc bzdurnych odpowiedzi nie na temat od towarzystwa wzajemnej adoracji. Spatif jest fajny dla grupy biznesmenów z średnim wieku, ale ja bym osobiście wybrała Zielińskich albo La mia Denise - trochę nowocześniej i wnętrze fajniejsze. Dla ludzi młodszych polecam Anatewkę, Fresh&chili, Akropol. Jedzenie smaczne i nie drogo Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ka Re: Spatif 20.07.06, 10:17 a ja polecam tą restauracje jedzenie bardzo smaczne obsluga profesjonalna kolejnym plusem jest to ze w ciagu tygodnia jest tam dosc pusto i mozna czuc sie swobodnie pozatym organizujac tam impreze masz do dyspozycji 3 sale siedzisz na ktorejs z nich we wlasnym gronie a nie razem z innymi przypadkowymi goscm Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jedzenie jest dobre 20.07.06, 10:21 zamówiłem kiedyś tam jedzenie na catering - było dobre. co do obsługi nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piad Re: Spatif IP: *.181.179.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.14, 22:36 Tragedia. Bardzo nie polecam tego miejsca. Zamowilem stolik tydzien przed, rezerwacja zostala przyjeta i potwierdzona. W dzien imprezy nic kompletnie nie bylo przygotowane. Kelner zdziwiony czego od niego chcemy. Kurtki kazal powiesic nam na krzeslach a kart nawet nie wystarczylo dla wszystkich gosci. Tragedia i kompromitacja! NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE! Wszedzie ale nie Spatif Odpowiedz Link Zgłoś