hm` 05.02.03, 18:21 Czego to ludzie nie wymysla, wg mnie to zabojstwo tego szlachetnego trunku. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=447594&kat=1356&katn=% A6wiat&widn=Piwo+o+smaku+czekolady pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Piwo czekoladowe?? NIE. IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.03, 18:36 "Nowe piwo sprzedawane jest w butelkach 0,7 litra i kosztuje 6,7 euro." Ekhu... to chyba już sama cena odstrasza.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Piwo czekoladowe?? NIE. 05.02.03, 19:17 jak o smaku białej milki, to może być drogie. A jak białej milki z migdałami, to jeszcze droższe. I dobre też :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Piwo czekoladowe?? NIE. 05.02.03, 19:58 Niech sobie bedzie napój alkoholowy, niech będzie sobi i o tak słodkim smaku, ale co u licha to ma mieć wspólnego z PIWEM!!?? To szykanowanie tak zacnego trunku! Do sądu z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Piwo czekoladowe?? NIE. 11.02.03, 21:42 No dobra, piwo o smaku czekoladowym, Wam nie odpowiada, ale co powiecie na grzane piwo? Bo ja w domu usłyszałam, że mam tego niegdy nie szykować; że piwo MUSI być zimne! Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Piwo czekoladowe?? NIE. 11.02.03, 21:46 W jakim domu ixik??? Czy ja o czyms nie wiem? Juz gratulowac? :-)))))))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (do~) 11.02.03, 21:52 do~ napisała: > W jakim domu ixik??? Czy ja o czyms nie wiem? Juz gratulowac? yyyy... w moim domu. ;)P Jak chcesz to możesz mi pogratulować, że rodzinka jeszcze ze mną wytrzymuje; ale to nie wiem czy wtedy gratulacje należą się mnie czy im ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (do~) 11.02.03, 23:06 Chyba jednak Ixiki Do~ myślała o czymś innym ;-) Ja uważam, że piwo może i musi być jedynie zimne i o smaku piwa, bez dodatków... w przeciwnym razie przestaje być 100% piwem, a takich trunków nie trawię! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: (do~) 11.02.03, 23:12 Jedyny dopuszczalny dodatek do piwa to cynamon i cytrynka do weizena, ale nic ponadto. Pozdrawiam :) PS. Oho, widzę, że Kolega się za Leca wziął... Pochwalić, pochwalić..., to tak po niedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Piwo ??? IP: *.kappa.com.pl 12.02.03, 14:58 Jedynym dodatkiem do piwa jest kufel. A piwo: zimne Skusiłem się kiedyś na krieka czyli piwo wiśniowe, ale byłem zniesmaczony. Dla amatorów piwa polecam wycieczkę do Pragi, gdzie na ulicy Vodickowej jest znana restauracja (nazwy nie pomnę), w której warzy sie świeże, niepasteryzowane piwo - znakomite !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Piwo ??? 20.02.03, 10:05 Ano nikt Ci nie każe znać się na piwie, mój drogi Ano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: (do~) IP: *.165.186.195.dial.bluewin.ch 11.02.03, 23:48 Jak to bylo z tymi nozycami i stolem??? :-))) Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (do~) 12.02.03, 00:10 Co mi tu pani insynułuje? Watek piwny to sie odzywam... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: (do~) 12.02.03, 09:44 hubar napisał: > Chyba jednak Ixiki Do~ myślała o czymś innym ;-) Ależ ja doskonale wiem o o jej chodziło ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Piwo grzane?? NIE. 11.02.03, 21:46 ixtlilto napisała: > No dobra, piwo o smaku czekoladowym, Wam nie odpowiada, ale co powiecie na > grzane piwo? Bo ja w domu usłyszałam, że mam tego niegdy nie szykować; że piwo > MUSI być zimne! Oczywiście, że MUSI BYĆ ZIMNE. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Piwo grzane?? NIE. 19.02.03, 12:01 al-ki napisał: > Oczywiście, że MUSI BYĆ ZIMNE. -- Kto śmie nazywac piwem ten zacny trunej jak nie tylko i wyłącznie podane zimne bez dodatków? Odpowiedz Link Zgłoś
ano666 Hubar popieram Cię 20.02.03, 09:39 w zakresie ZIMNEGO PIWA - mimo tego, że jestes kibicem wiadomo kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
_cruel_ Re: Piwo czekoladowe?? NIE. 12.02.03, 17:21 Powiem jedno: ZDECYDOWANIE NIE :)) Albo dla stwarzających pozory :)). pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Piwo czekoladowe?? NIE. 12.02.03, 20:45 PIWO. TYLKO ZIMNE, BEZ ZADNYCH DODATKOW!!!!!ZAMYKAM DYSKUSJE. CIAG DALSZY GROZI SMIERCIA PRZEZ POWIESZENIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś