Gość: Albert IP: *.toya.net.pl 07.02.03, 16:00 www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=2&zapytanie=2,01&poz=1&id=1302 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Refleksyjny prezydent 07.02.03, 16:17 A od kiedy to wręcza się medale na 50 rocznice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Refleksyjny prezydent IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.02.03, 16:20 Hmm.. chyba "od zawsze"... Moi dziadkowie też mają :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Refleksyjny prezydent 07.02.03, 16:32 No własnie mnie to dziwi. Słyszałem o wręczaniu nagród za "wyzsze wyniki" ale za "tylko" 50 nie. Moi dziadkowie mieli 50 rocznicę ze dwa lata temu i nic nie dostali, nie mówie tu nawet o jakims medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Refleksyjny prezydent IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.02.03, 16:50 Bo to jest tylko dla 'zainteresowanych', nie dają medali "z urzędu". Jeśli Twoi dziadkowie mieli już 50-tke nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś się zainteresował, dopytał kiedy następna 'sesja' i zgłosił swoich dziadków. Na pewno sprawisz im tym radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konus Re: Refleksyjny prezydent IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.03, 18:33 hubar napisał: > No własnie mnie to dziwi. Słyszałem o wręczaniu nagród za "wyzsze wyniki" ale > za "tylko" 50 nie. Moi dziadkowie mieli 50 rocznicę ze dwa lata temu i nic nie > dostali, nie mówie tu nawet o jakims medalu. *********************************************** Daja,daja przynajmniej tutaj,no nie medale ale dyplomy no i obiad w niezlej knajpce z panem merem(a obiad to trwa i trwa 3-4 godz).Jesli jest w takowym miescie wiecej niz trzy pary,to oczywiscie oprawa jest odpowiednio bogatsza. I co dziwne nikt sie nie pyta czy jubilaci sa z PS,PC,UDF czy UMP? Odpowiedz Link Zgłoś
dekster mój ulubiony fragment : 07.02.03, 16:20 "Człowiek dopiero jest w pełni człowiekiem kiedy składa się z mężczyzny i kobiety..." parafrazując : Pies jest w pełni psem gdy składa się z psa i suki... no tak, ale człowiek - to brzmi dumnie a pies ? tego nie wiem Kto to pisze ? A może piszący zakłada, że tego nikt nie czyta A może czytający się nad tym nie zastanawia ? hej piple tell mi a swoją drogą poszerzyć zakres pojęć mozliwych szybko należy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: mój ulubiony fragment : IP: *.toya.net.pl 07.02.03, 16:26 dekster napisał: > "Człowiek dopiero jest w pełni człowiekiem kiedy składa się z mężczyzny i > kobiety..." Transexualiści wszystkich krajów ... do Łodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: mój ulubiony fragment : IP: *.p.lodz.pl 07.02.03, 17:04 A narzekaliscie na abiturienta exa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: mój ulubiony fragment : 07.02.03, 17:49 ale by nam się miasto rozrosło.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: mój ulubiony fragment : IP: *.toya.net.pl 07.02.03, 17:57 Może by powstała druga Pattaya - jest to wreszcie jakaś koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_ryan cytacik 03.06.03, 09:26 Phil Bosmans tak na 90% gwarancji nie daję ale dam natomiast inny z autorem "Miłość to dwie samotności, które spotykają się i wzajem wspierają." Rainer Maria Rithe Odpowiedz Link Zgłoś