zodiak72 Re: szachy 20.07.06, 21:57 To do mnie?;-) Przyjmujesz widzę moją propozycję rozegrania partyjki szachów na forum;-) Rozumiem, że grasz białymi, skoczek na a3? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: szachy 20.07.06, 22:16 zbilem,a teras pionek na 2h a pozniej wieza h1 Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: szachy 20.07.06, 22:20 Synu - ty masz jakieś pojęcie o zapisie ruchów w szachach?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: szachy 20.07.06, 22:18 pionek na A3? Pisz no chłopcze zrozumiale;-) ok - ja gram pionek e7-e5. Wklepuj ruchy w temacie postu dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: e7-e5 n/t 21.07.06, 02:54 moze jak szachisci zrobimy po jednym ruchu? 3c Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: skoczek G8 na F6 21.07.06, 08:30 Widzę, ze masz problem z poslugiwaniem się profesjonalnym zapisem szachowym. Będę więc pisał po chłopsku, jak w nagłówku;-) Pisz swe posunięcia też w nagłówku, bedzie szybciej do odczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: szachy 21.07.06, 03:06 Yyyyyy, ze tak zapytam - co mają szachy do forum regionalnego? Jak dla mnie to jest to wątek na forum sportowe - moze warto o tym pomyslec jeden z drugim (?) co? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 no przecie zodiak i ajkata to ta sama osoba;-))) 21.07.06, 11:27 Dwoi Ci się w oczach farben;-) Albo od upału, albo od nadmiaru piwa w Kredensie;-) Przecie zodiak i ajkata to ta sama osoba wg Twojej wersji sprzed 2 tygodni, hehehehe;-)))))))))))))))))))))))))))) A teraz co? Zmiana postrzegania otoczenia?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: no przecie zodiak i ajkata to ta sama osoba;- 21.07.06, 11:44 Jak sie dobrze, tak naprawde dobrze przyjrzysz, tak naprawde wnikliwie, to zobaczysz tam taki oto symbol --> ? To jest znak zapytania. Uzywa sie go do zaznaczenia, iz zdanie jest zapytaniem, do wyrazenia swoich wątpliwosci tudziez czasami bywa uzywany jako wskaznik ironii. Już? Znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: no przecie zodiak i ajkata to ta sama osoba;- 21.07.06, 11:53 Wątpliwości u Ciebie mnie nie dziwią;-) W zasadzie to dziwiłbym się, gdyby u Ciebie ich nie było;-)) A TE wątpliwości, hehehe, w 'dobrym' kierunku idą - tak trzymaj farben!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: no przecie zodiak i ajkata to ta sama osoba;- 21.07.06, 12:15 Aaaaaaaa wiec jednak dostrzegles znak zapytania :D Brawooooooooo zodiak brawoooooo :D Widzisz? Jak chcesz to potrafisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: no przecie zodiak i ajkata to ta sama osoba;- 21.07.06, 12:26 I tak był on zbędny;-) Ponieważ w co drugiej wypowiedzi wahasz się nad tym, tamtym, lub owamtym;-) Nad nieistotnymi lub mało istotnymi pierdołami, słówkami itp;-)) Zmień sobie nick na 'Jeden Wielki, Solidny WAHACZ', hehehehe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 SBI 21.07.06, 12:18 Sbi usun ten besensowny watek! Zodiak i Farben znow sie gryza,a poco to komu! Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: SBI 21.07.06, 12:27 sklaniam się też ku temu apelowi (co za paradoks!) - z betonem farbowanym nie da się rozmawiać, jego można co najwyżej rozrobić;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
non.conformist Re: SBI 21.07.06, 12:37 ajkata20 po co zakładałeś ten wątek? zodiak72 szybciej sie nie dało przelogować? czy ta zwłoka tak dla zmyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: SBI 21.07.06, 12:47 non.conformist napisała: > zodiak72 > szybciej sie nie dało przelogować? czy ta zwłoka tak dla zmyłki? --------------- 256 RAMu i masa pootwieranych innych rzeczy, którymi się teraz zajmuję sprawia, że wydajność sprzetu spada. I szybkosć przelogowywania się też;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: SBI 21.07.06, 13:06 > 256 RAMu i masa pootwieranych innych rzeczy, którymi się teraz zajmuję > sprawia, że wydajność sprzetu spada. I szybkosć przelogowywania się też;-))) Jest na to sposób: otworzyć dwie rózne przeglądarki i nie trzeba się wtedy przelogowywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 13:13 Korzystam z Opery (jako zodiak) i IE (jako ajkata), ale mam też Mozillę i Netscape w zapasie. Teoretycznie więc mógłbym dobrać sobie jeszcze 2 nicki dla całkowitego zamącenia sytuacji;-) Może ktoś zaproponuje kolejne dwa nicki dla zodiaka: -Opera - zodiak72 -IE - ajkata20 -Mozilla - ? -Netscape - ? Tylko mają się skladać z liter i cyfr! Nie same litery! hehehehehehehe;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:21 podziel się z żoną pracami nad forum, ale ona chyba już się wzięła Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:29 Szaramysza tu już nie zagląda. Ma alergię na prymitywizm i głupotę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:40 swieta racja,ale mam nadzieje ze nie moja? chociaz po zastanowieniu sie,moze TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:46 Na Ciebie szaramysza nie może mieć alergii, ponieważ tworzysz ze mną JEDEN ORGANIZM, nie zapominaj o tym;-) Ja jestem mężem szarejmyszy, a na wlasnego żonkosia ona nie może mieć alergii. Nie wyszła by za mnie, gdyby miala na mnie/Ciebie alergię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:50 Zodiak skonczmy ta dziecinade,co? szaramysza to piekna kobieta(wiem bo widzialem) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:57 ajkata20 napisał: > Zodiak skonczmy ta dziecinade,co? ----------- Jesli o mnie chodzi, to nie widzę przeszkód. Problem w tym, ze to kto INNY rozpoczął temat 'nasz', kto INNY więc powinien go rownież zakończyć. Ale nie umie zrobić tego w sensowny dla siebie sposób;-) ----------- > szaramysza to piekna kobieta(wiem bo widzialem) ----------- Nie obrażaj mojej kobiety: ona jest nieziemsko piękna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:00 wiem,i mowie! Zodiak nawet tobie zazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:56 hmmm a slyszales ze niektore alergie leczy sie alergenem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:59 no, jest też zyrtec, cetyryzyna, clematyna;-) Niestety, nie zawsze pomagają na pewne nowe mutacje uczuleń;-( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 17:06 nie wiem jak pozostale ale zyrtec to jest na sterydzie i sie po nim tyyyje... biedna szara Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:57 To jak ona z Toba wytrzymuje? Sila przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:06 Jakieś własne reminiscencje?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:29 Poprostu mnie to dziwi :P Sympatyczna kobieta a musi znosic frustrata, ktory nigdy nie bedzie tym, kim chcialby byc :P Ale dzieki temu ja mam rozrywke - po raz kolejny :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:37 ;-)) hehe;-) Mało wiesz o życiu, ludziach, kobietach - co siedzi w ludzich i czym się kierują;-) Jak wyfruniesz od rodziców na swoje, to pogadamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 16:11 Są tacy, ktorzy wyfruneli a przydalby im sie bat na dupe bo zachowują sie jak 12 latek z ambicjami ''chce zostac strazakiem'' :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 16:31 Widzę, że strasznie przeżywasz fakt, że zaraz bedziesz mial trzydziechę na karku a w sąsiednim pokoju nadal, dzień za dniem, matkę - zamiast swojej kobiety;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 16:36 Zodiaczek sie we wrozke bawi :) Ale jakas kiepska ta wrozba ( bo co Ty mozesz wiedziec - za duzo bys chcial a za malo mozesz ) w Twoim wykonaniu :) Pociesz sie, ze przynajmniej nie odbiegasz od standardow :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 17:20 Ja wiem dużo farben;-) To - czy kiepska, to się okaże w przyszlości, bo do przyszlości się odnosi;-) Jeśli nie zauważyłeś, hehehe;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 17:28 "zaraz bedziesz mial trzydziechę na karku" hehehe;-))) faktycznie farben. zaraz bedziesz mial :D tak szybko plynie ten czas.... zodiak, a czemu dla Ciebie najwyzszym priorytetem jest wyniesc sie od rodzicow? ja to bym se mogla z moimi mieszkac, bo mi z nimi dobrze :) i nie uwazam by to byla jakas ujma dla mnie... a i nie chodzi o placenie rachunkow itp... Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 18:05 > zodiak, a czemu dla Ciebie najwyzszym priorytetem jest wyniesc sie od rodzicow? ------------ Nie nazwalbym tego najwyższym priorytetem. Bo są istotniejsze w życiu. Ale powiem tak: Mam komfort psychiczny samodzielnie podejmując decyzje i będąc sam za siebie odpowiedzialnym;-) Lubię taki stan rzeczy. W sytuacji pomieszkiwania w domu/mieszkaniu, którego nie byłbym wlaścicielem (nawet dom rodzinny) - nie mialbym jako mężczyzna tego komfortu. ---------- > > ja to bym se mogla z moimi mieszkac, bo mi z nimi dobrze :) i nie uwazam by to > byla jakas ujma dla mnie... > a i nie chodzi o placenie rachunkow itp... ---------- masz 22 lata, jesteś duzo mlodsza ode mnie i jesteś kobietą. To ZUPELNIE inna sytuacja. Co innego sprawa z facetem, który, nawet mając wlasne zarobki, mieszka w wieku prawnej dojrzalości z matką (rodzicami). Będac mimo wszystko uzależniony. Ja nie lubię być uzależniony;-) Od niczego, poczynając od używek: dlatego nie palę i nie pijam kawy w ogole;-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 14:59 Proponuje ''debil'' - mowią, ze nick mowi o jego wlascicielu wszystko wiec bedzie Ci ''do twarzy'' :] Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:07 słabo farben;-) Słabo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:30 Jak na Ciebie wystarczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 15:39 To mój tekst;-) hehehe;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 16:08 Chcialbys :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 16:32 Bo to JEST mój tekst;-) Naśladujesz MNIE, ale niewygodnie jest się przyznać do tego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 16:38 Tekst jak tekst - nie jest Twoj :D Twoje jest co najwyzej imie i nazwisko :D ( swoją drogą - nie masz rodzinki w MTV przypadkiem? ) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: konkurs na nowe nicki dla zodiaka;-) 21.07.06, 17:17 Tekst jest mój;-)) A ty go używasz, ponieważ nic lepszego sam nie wymyślisz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: szachy ajkata-zodiak 21.07.06, 20:37 Masz figury na szachownicy? Podaj, jak masz ustawione figury u siebie (tylko te ktore wykonywaly ruchy) - to sprawdzę, czy u mnie jest to samo na szachownicy. A potem podam swoj ruch Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: SBI 21.07.06, 12:43 Przepraszam, ale nie jestem tu sprzątaczką. Pomyślcie zanim coś napiszecie, bo nawet jeśli ja to usunę to i tak wasze posty zostają, nie są tylko widoczne. Tak więc proszę o więcej odpowiedzialności za swoje słowa, wiem że czasami się nieźle bawicie, ale inni oceniają was po tym co tu piszecie, pamietajcie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś