do~ 08.02.03, 12:10 No to chyba teraz jest lepiej :-) Jak widac jak sie duzo mowi to mozna cos zrobic. Mnie sie podoba. Do. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do~ www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=63 08.02.03, 12:12 czyli pogadajmy na forum Lodz. Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Piotrkowska kontrolowana 08.02.03, 12:27 Mnie tylko zastanawia jedno.. czy Policja i Straż Miejska nie mogły zabrać się same do wykonywania swoich obowiązków?? Czy na prawdę ważniejsze jest ganianie babć sprzedających pietruszkę niż zapewnienie spokoju i bezpieczeństwa (w tym drogowego) na ulicy?? Inna sprawa że jest to kolejny przykład w jakim poważaniu mamy prawo, przecież nadal na Pietrynie obowiązuje ograniczenie ruchu (i m.in. nasza w tym głowa żeby tak zostało). Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Piotrkowska kontrolowana 08.02.03, 13:39 adamco napisał: > Mnie tylko zastanawia jedno.. czy Policja i Straż Miejska > nie mogły zabrać się same do wykonywania swoich > obowiązków?? Czy na prawdę ważniejsze jest ganianie babć > sprzedających pietruszkę niż zapewnienie spokoju i > bezpieczeństwa (w tym drogowego) na ulicy?? -- Adamco, cyba zapomniałeś jaka była reakcja Komendanta Seligi na ten właśnie zarzut :-) > Inna sprawa że jest to kolejny przykład w jakim poważaniu > mamy prawo, przecież nadal na Pietrynie obowiązuje > ograniczenie ruchu (i m.in. nasza w tym głowa żeby tak > zostało). -- Pozwalanie na łamanie prawa w lekkich sprawach, powoduje otępienie na sprawy poważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexx29 Re: Piotrkowska kontrolowana IP: *.toya.net.pl 08.02.03, 14:48 Jasne , jak Kropiwnicki zaczal; choadzac do pracy w UML na pieszo to po Narutowicza jest tyle partoli ze glowa boli ...chyba jedna z bardziej strzezonych ulic miasta, a na Piotrkowskiej juz nie ma kogo dac do pilnowania porzadku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Piotrkowska kontrolowana IP: *.pai.net.pl 08.02.03, 16:58 Mieszkam na Piotrkowskiej, i mnie też zatrzymała mało grzeczna załoga radiowozu z WRD. Niestety panowie nie byli uprzejmi przeczytac tekstów na wielkich białych tablicach pod znakami wjazdu i nakazany kierunek , o tym , kogo te znaki nie dotyczą!! Jestem za ostra kontrolą ruchu na Piotrkowskiej, jeden posterunek z radarem pokryłby roczny budżet łódzkiej policji,bo na całej ulicy obowiązuje ograniczenie predkości do 20 km. na godzinę, a nawet riksze jeżdźą od Tuwima szybciej, tylko panowie, więcej uśmiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Piotrkowska kontrolowana 08.02.03, 17:29 hmmm...ciekawe... dzisiaj przeszedłem prawie cały deptak i nie widziałem nawet ułamka policjhanta, czy strażnika... a samochodów- sporo...:/ (ale i tak ludzi więcej;-) Odpowiedz Link Zgłoś