ixtlilto 10.02.03, 07:29 Dla osoby, która dziś jest starsza niż wczoraj: życzenia wszystkiego co najlepsze i najwspanialsze; żeby Twoje marzenia się spełniały, a to co Sobie zaplanujesz- udało Ci się zrealizować! Ps. "I feel..." (3) ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: Starszy 10.02.03, 09:50 Czyżby Hubarowi przybyła jedna wiosnka? Czy tak, czy nie do życzeń się dołączam. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Starszy 10.02.03, 10:55 Dołączam się z serdecznymi życzeniami- radości i uśmiechu kiedy tylko się da... i powodzenia we wszystkim. Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Starszy 10.02.03, 12:45 Wszystkiego najlepszego. "Łubu dubu, łubu dubu, niech zyje nam prezes naszego klubu niech zyje nam!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: Starszy IP: *.mov.pl 10.02.03, 14:42 Może czegoś nie rozumiem, ale mam wrażenie, że starsi niż wczoraj jesteśmy wszyscy! Ja w każdym razie z pewnością tak. Pozdrawia młodszy niż jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Starszy 10.02.03, 16:30 Sto lat!! I niech zawsze bedzie tak, jak miało być i oby było najlepiej!:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Starszy 10.02.03, 16:50 Sto, albo i dwieście!!! I niech sie spełnia!!! I niech się swięci!!! I niech, to co w przeszłości najlepsze, od dziś było najgorsze!! I niech, niech!!! I wesołych wesołych!!! I jeszcze Mercedesa!!! No i: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na codzień :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Starszy IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.70.* 10.02.03, 18:09 Dużo najlepszego i wszystkiego innego urodzinowego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Starszy- wiem 11.02.03, 00:10 Dziękuję za przypomnienie. Ale przede wszystkim za życzenia! Teraz wiecie czemu darze sentymentem ulicę 10go lutego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Starszy- wiem mhmmm IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.02.03, 08:22 Skoro już się jubilat przyznał- ja się też dołączam :-) Spóźnione, ale szczere! Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Starszy 11.02.03, 00:56 Zdrowia, szczęścia, pomyślności i pociechy z forum Zamek życzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś