Gość: majch IP: 81.210.39.* 24.07.06, 20:46 Trenuja w Konstantynowie,mecze rozgrywac będą w Bełchatowie. "Rodowici Łodzianie" :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aqq Re: Robert Łakomy znów zagra w ŁKS IP: *.toya.net.pl 24.07.06, 21:02 Nie aktualne info masz pajacu. Gramy w Łodzi. widzew = Więcej Ich Dojeżdza ZW Wsi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Robert Łakomy znów zagra w ŁKS IP: *.chello.pl 24.07.06, 21:25 a wy gdzie zagracie na stadionie jehowych? jak was wpuszcza hehe. jak wam kaza na bramce sciagac majty, to moga nikogo nie wpuscic HAHAHA :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.07.06, 22:33 to że takie dziwne zwyczaje panują na stadionie ŁKSu nie oznacza jeszcze że tak jest wszędzie. Spieszę zatem donieść że przy wejściu na stadion Widzewa nie trzeba ściągać majtek. Zapewne tak na ŁKSie sprawdzają czy wszyscy którzy wchodzą na stadion sa obrzezani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 / 1914 Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.07.06, 22:59 Zapewne jesteś zbłąkanym świadkiem Jehowy... Nie 1910 jełopie a 1914* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew rządzi u jehowych! IP: *.chello.pl 25.07.06, 00:02 dobra jehowy chlopczyku. zartowalem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Robert Łakomy znów zagra w ŁKS IP: *.pai.net.pl 24.07.06, 23:39 Bravo Robert! cieszymy sie z Twego powrotu. A burkom mówimy: do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałuty no to idziemy na mistrza!!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:56 ŁKSie w Ciebie wierzymy, Ciebie kochamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: jehowych pokonamy;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:28 Nie każdy kto mieszka w tym kraju (póki co) musi być katolem. Nie wiem co komu przeszkadzają Jechowi, Prawosławni, Żydzi, Muzułmanie czy Protestanci. Każdy ma prawo mieszkać tutaj i czuć się Polakiem. Nigdy nie wyznawałem żadnej wiary i nie jest to mój konik, ale chyba każda religia zakłada szacunek dodrugiego człowieka niezależnie od jego wiary, prawda? :) Bez urazy ma się rozumieć ;) ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 jehowi to zadna wiara IP: *.chello.pl 26.07.06, 13:10 ale szacunek ok, jak najbardziej kazdemu sie nalezy. co nie zmienia faktu, ze ich pokonamy;) a jak gul poskacze co poniektorym tu wyzywajacym nasz klub, to tylko dla ich zdrowotnosci;))) Odpowiedz Link Zgłoś