asiek46 27.07.06, 09:29 gdybyście znaleźli się w Manufakturze podejdźcie do Informacji i wypełnijcie ankietę, bardzo proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix ja się tam nie potrafię odnaleźć... 27.07.06, 09:48 wczoraj za to przemknąłem w poprzek na moim ultraszybkim rowerze umykając machającym w moim kierunku ochroniarzom :)) Dlaczego wszycy mi machali ? Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: ja się tam nie potrafię odnaleźć... 27.07.06, 09:50 taka akcja pomachajmy dzieciom specjalnej troski Odpowiedz Link Zgłoś
bajkers Re: ja się tam nie potrafię odnaleźć... 27.07.06, 11:02 excentrix napisał: > wczoraj za to przemknąłem w poprzek na moim ultraszybkim rowerze umykając > machającym w moim kierunku ochroniarzom :)) > Dlaczego wszycy mi machali ? A jak mysślisz ..po róznych perypetiach na lini Rowerzyśći Manu. wreszcie jest zgoda na poruszanie sie rowerem po tym Centrum Handlowym.(przyczyniła sie do tego m.in Łódzka Masa Krytyczna która dwukrotnie Manu. odwiedziła.) Jest tylko jedno "Ale" mianowicie można przejechac przez CHUR tylko wyznaczoną trasą tzn spod bramy przez rynek dalej przejazdem obok Galerii ( do Drewnowskiej) na reszcie terenu "hop" z rowerka..i prowadzimy !!! :) Proponuje sie zastosować zamiast psuć opinię innym rowerzystom. :O Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ja się tam nie potrafię odnaleźć... 27.07.06, 11:09 dobrze, już nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 14:49 widzę, ze nkt nie potraktował na poważnie mojej prośby, a mnie bardzo na tym zależy...proszę wypełniajcie ankiety dostępne w Punkcie Inforamcji w Galerii Handlowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 14:53 a spodziewałaś się pewnie że rzucę wszystko i w te pędy pobiegnę wypałniać ankietę. Będę tam, mogę wypełnić. Póki co jestem w pracy i jedyny sposób w jaki mogę sobie umilić te chwile to dowcipnie sobie pokomentować... ...dowcipnie, dobre sobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 15:49 dlaczego ktoś ma rzucić wszystko i pobiec wypełnić ankietę,napisałam jedynie, ze gdyby ktoś wybrał się do M. to przy okazji mógłby odpowiedzieć na kilka pytań zawartych w tej ankiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:02 A gdyby tam było nagle przedszkole w przyszłości, i Wasze dziecko tamtędy szło - w przyszłości - to co, byście nie wypełnili ankiety? Tylko nie mówcie, że dziecka nie macie, bo w każdej chwili mieć możecie! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:05 nie bardzo rozumiem, może rozwiniesz tę myśl nieco jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:06 asiek46 napisała: > nie bardzo rozumiem, może rozwiniesz tę myśl nieco jaśniej? Kłaniają się komedie Stanisława Barei... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:05 bart_step napisał: > A gdyby tam było nagle przedszkole w przyszłości, i Wasze dziecko tamtędy szło > - > w przyszłości - to co, byście nie wypełnili ankiety? Tylko nie mówcie, że > dziecka nie macie, bo w każdej chwili mieć możecie! Hehehehehehehehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 30.07.06, 12:39 115kg obywatela, ze taki ciezki humor? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:10 wielkie dzięki, to ja juz sobie lepiej pójdę stąd Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:15 a o czym konkretnie ta ankieta? <nie_odchodz_mode=on!> Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:17 pójdź i sam się przekonaj; na pewno nie będzie bolało a bardzo mi pomożesz Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:19 bywam (prawie) codziennie w manufakturze. co do ankiety, to akurat ten element manufaktury jest z pewnością niebolesny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:40 A co ja będę z tego miał? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:44 no np. - satysfakcję, że pomogłeś potrzebującemu Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:45 ja Ci na pewno wypełnię - obuiecuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:52 dziękuję cassani za dobre serce, a wszystkim tym, którzy nie mogą zdobyć się na odrobinę altruizmu i zrozumienia też dziękuję, niech zżera Was ciekawość co jest takiego w tej ankiecie, ze tak usilnie namawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:55 Wybieram się do Manufaktury, owszem, ale czy wypełnię ankietę- nie wiem. Jakoś to do mnie nie trafia. Można coś wygrać?:D Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:57 tak, szanse na przejscie do nieba po śmierci, jeśli zbierzesz odpowiednią ilość dobrych uczynków Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 17:24 asiek46 napisała: > tak, szanse na przejscie do nieba po śmierci, jeśli zbierzesz odpowiednią ilość > > dobrych uczynków a to dziękuję, mam już miejscówkę w piekle:D Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 21:46 > a to dziękuję, mam już miejscówkę w piekle:D Trzymam:) Z dobry widokiem na lożę dla posłów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:59 asiek46 napisała: > dziękuję cassani za dobre serce, a wszystkim tym, którzy nie mogą zdobyć się na > > odrobinę altruizmu i zrozumienia też dziękuję, niech zżera Was ciekawość co > jest takiego w tej ankiecie, ze tak usilnie namawiam Uuuu ... po co tak agresywnie? Widać ta ankieta to nic dobrego, skoro gotowa jesteś ludziom źle życzyć z jej powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Altruizm 27.07.06, 17:01 To może tak: z jakich powodów Ty namawiasz do wypełnienia tej ankiety? Altruistycznych? Czerpiesz z tego jedynie duchowe korzyści, a może jeszcze lepiej - nie czerpiesz żadnych? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: Altruizm 27.07.06, 17:05 widzę, ze to nie ma sensu, chciałam tylko, zebyście przy okazji wypadu do manufaktury wypełnili ankiety, które przygotowałam, ale skoro moja prośba wywołała tyle zamieszania - w sumie to nie wiem czy dobrego czy złego; jeśli ktoś będzie chciał to wypełni tę ankietę i dowie się dlaczego o to proszę i zrozumie: nic na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Altruizm 27.07.06, 17:14 Ja już dziś jedną zareklamowaną na forum ankietę wypełniłem, zatem limit dzienny wykorzystany, ale może, jeżeli zdarzy mi się przestąpić progi tego hermesowego przybytku, to zapełnię swoimi kulfonikami rzeczony formularz. Skoro można pójść do nieba... zawsze chciałem zostać astronautą. Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: Altruizm 27.07.06, 17:18 asiek46 napisała: > widzę, ze to nie ma sensu, chciałam tylko, zebyście przy okazji wypadu do > manufaktury wypełnili ankiety Ale dlaczego tak trudno Ci odpowiedzieć na moje pytania o to, dlaczego tak Ci zależy na tym? Dajesz szansę innym na dobry uczynek, czy może Ty jednak będziesz miała bardziej materialne korzyści? I nie ma co się tak obruszać od razu. Przecież możemy się dogadać, jeżeli Ci naprawdę zależy. Nie ma co z góry zakładać, że nie dobije się targu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: Altruizm 27.07.06, 17:22 po prostu nie lubię tego rodzaju żartów, kiedy nie wiem czy ktos ironizuję czy przekomarza się ze mną ; a nie chcę napisać dlaczego wypełnienie tej ankiety jest dla mnie ważne, by nakłonic Was do przekonania się o tym samemu trzymając stosowną kartkę w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: Altruizm 27.07.06, 17:25 asiek46 napisała: > a nie chcę napisać dlaczego wypełnienie tej ankiety > jest dla mnie ważne, by nakłonic Was do przekonania się o tym samemu trzymając > stosowną kartkę w ręku Jassssssssssneeee... No cóż, Twoja strata. Widać aż tak bardzo Ci nie zależy na każdym głosie. Zatem albo mniej zarobisz, albo jakaś bliska sercu Twemu akcja czegoś nie zyska. Twój wybór.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: Altruizm 27.07.06, 17:26 skoro tak bardzo chcesz to powiem tylko, ze przyświecają mi cele jak najbardziej naukowe Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login W trybie sprostowania. 27.07.06, 17:38 asiek46 napisała: > skoro tak bardzo chcesz Nie, to nie ja tak bardzo chcę, tylko Ty. Bo to Ty wszak zaczęłaś tu reklamę swoją uskuteczniać. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: W trybie sprostowania. 27.07.06, 17:42 ok, z mojej strony to juz koniec potyczek słownych, poddaję się Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Altruizm 30.07.06, 12:48 Dziewczyno, skoro to Twoja ankieta, to chyba mozesz powiedziec czego dotyczy. A jak chcesz miec duzo odpowiedzi to mozesz zamiescic ja w necie. Ne bedzie problemu z zaciagniem ludzi do manufaktury. Kazdy kto bedzie chcial wypelni sobie ja podczas surfowania w pracy czy w domu. No chyba ze to ankieta typu co kupiles/ kupilas w sklepach manufaktury i dlaczego akurat tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: gdybyście znaleźli się w Manufakturze 27.07.06, 16:47 asiek46 napisała: > no np. - satysfakcję, Mmm ... no ale to najpierw bym Cię musiał zobaczyć jednak. > że pomogłeś potrzebującemu Aaaa... to nie :/. To może coś bardziej materialnego, bo altruizmem ciężko się najeść. Odpowiedz Link Zgłoś