Dodaj do ulubionych

Co z ośrodkiem TVP pod Wildsteinem?

28.07.06, 01:04
Po co komu regionalny ośrodek TVP po reformach Wildsteina? Skoro informacja ma
być scentralizowana, a TVP 3 zrestrukturyzowane na wzór TVN 24...?
Obserwuj wątek
    • cassani Re: Co z ośrodkiem TVP pod Wildsteinem? 28.07.06, 08:25
      no - teraz tvp3 jest extra - niech zostanie po staremu. Po co komu kanał do
      oglądania.
      Zresztą - nie martw się - już niedługo tvp3 przejmie Lepper i jednym z
      ambitniejszych programów będzie "Tydzień na działce".
      • dziad_borowy To akurat gwarancja oglądalności 28.07.06, 08:30
        "Tydzien na dzialce" ogladalby z wypiekami na twarzy taki np. Popelok. I cala
        masa innych Popelokow razem z nim.
        Dzi4erżżż!!!
        • excentrix Re: To akurat gwarancja oglądalności 28.07.06, 08:32
          na jednej to długo Popeloki nie pociągną
        • cassani Re: To akurat gwarancja oglądalności 28.07.06, 08:38
          No tak - "Tydzień na działce" to stary, uznany program narkomanów. ichniejszey
          Adam Słodowy.
          • excentrix Re: To akurat gwarancja oglądalności 28.07.06, 08:40
            program Słodowego "Zrób to sam" to z kolei kultowy program onanistów.
            • cassani Adam Słodowy mógłby więc objąć patronatem 28.07.06, 08:42
              Manufakturę!
              • excentrix Fabryka Wibratorów im. Adama Słodowego/ ?? 28.07.06, 08:46
      • longeta Re: Co z ośrodkiem TVP pod Wildsteinem? 28.07.06, 08:31
        > Zresztą - nie martw się - już niedługo tvp3 przejmie Lepper i jednym z
        > ambitniejszych programów będzie "Tydzień na działce"

przeciętnego polaka?
        • cassani Re: Co z ośrodkiem TVP pod Wildsteinem? 28.07.06, 08:36
          rozrysuje ci to potem.
    • diogenespies Na początek trzeba... 28.07.06, 08:37
      ... wymienić w TVP3 szkaradne prezenterki
      • cassani ale nie przenoście nam 28.07.06, 08:39
        Boruszczaka do Warszawy!
        :)
        • diogenespies Brzeykie do radia! 28.07.06, 08:44
          Samce moga zostac, bo nie jestem zainteresowany ich uroda, ale samiczki powinny
          być młode i ładne a nie takie jak sa, zwłaszcza, ze place abonament RTV i nie
          chce ogladac szkaradnych prezenterek.
      • dziad_borowy Nie wiem jak szkaradne, dawno nie oglądałem 28.07.06, 08:43
        ale moze maja chociaz wlosy pod pachami?;-)
        Dzierżżżż
        • cassani taka szansa zawsze jest! 28.07.06, 08:44
          Boruszczak w każdym razie ma - i nie pytajcie mnie skąd to wiem :)
        • diogenespies moga miec włoski, ale i tak sa brzydkie!!! 28.07.06, 08:46
    • diogenespies TVP3 Ładna pani 28.07.06, 08:56
      Tu jest ładna pani z TVP3:

diogenes.i.fullframe.pl/index.php?itemid=66
      • cassani to ta 28.07.06, 09:00
        w okularach przeciwsłoneczych? czy ja wiem...
        • diogenespies nie, ta siwa z lewej 28.07.06, 09:01
          • excentrix a ta pani ?? 28.07.06, 09:03
            www.lgf.net.pl/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27
            foto nr 4 od góry.
            Czy ten opakowny pomarańczem biust nie robi wrażenia ??
            • diogenespies widać tylko biust... 28.07.06, 09:06
              ... a pani i tak jest z TOYA TV więc abonamentu na nią nie płacę..
            • cassani To zwykły podstęp operatora aparatu-tri taki 28.07.06, 09:09
              zdjęcie 17-ste od góry pokazuje nagą prawdę.
              • dziad_borowy Tak jest, tak jest 28.07.06, 09:10
                nie samym biustem czlowiek zyje.
                Dzierżżż!!!
                • diogenespies Re: Tak jest, tak jest 28.07.06, 09:13
                  No ale zycie z biustem w tv jest przyjemniejsze...
                • excentrix dlatego też o 17 nie wspomniałem 28.07.06, 09:13
                  poza tym teraz takie staniki robią, że z plaskacza można wykreować niezły grapefruit

:D
                  • diogenespies Re: dlatego też o 17 nie wspomniałem 28.07.06, 09:16
                    Bardzo Ci dziekuje...
                  • diogenespies Pani w niebieskiej koszulce.. 28.07.06, 09:24
                    ..wyglada ciekawie na jednym zdjeciu...Chyba sie zapisze do tej grupy
                    fotograficznej by ja poznac... i bede fotografowal grupowo...
                    • excentrix Re: Pani w niebieskiej koszulce.. 28.07.06, 09:27
                      pani w niebieskiej koszulce to nie z tej grupy tylko adminka tego forum, jak się
                      tam dowiedziałem. Miło mieć tak foremną adminkę, nie prawdaż ??
                    • dziad_borowy Re: Pani w niebieskiej koszulce.. 28.07.06, 09:27
                      W zasadzie forumowo to juz sie pewnie znacie.
                      Dzierżżżż!!!
                      • diogenespies Re: Pani w niebieskiej koszulce.. 28.07.06, 09:29
                        Znaczy sie znam ta pania...? Cholera jednak net jest do dupy!!!
              • diogenespies no nie płace na utrzymanie tej pani,... 28.07.06, 09:12
                ... wiec nie bede sie wypowiadal, ale szkoda, ze nie jest na golasa....
                • cassani Re: no nie płace na utrzymanie tej pani,... 28.07.06, 09:33
                  no szkoda - ogólnie szkoda że nie na golasa - byłaby jasność sytuacji!
                  • diogenespies uwielbiam jasne sytuacje i moze 28.07.06, 09:39
                    wydalbym kase na kabel tej stacji...
                    • excentrix więcej materiału porównawczego tu >> 28.07.06, 09:44
                      www.altacarya.com/akcja-pod-gilette.html
                      ja nie wiem, na tym 17 rzeczywiście nieteges, ale każdy ma takie kiepskie
                      chwile. Pani ma w sobie coś uroczego....
                      • diogenespies Re: więcej materiału porównawczego tu >> 28.07.06, 09:48
                        Masz rację, na jednez z fotek pani wyglada uroczo... Napisze od jej firmy z
                        prosbo by mi popozowala do zdjec:-)
                        • cassani a mi się najbardziej podoba Pan pierwszy z lewej 28.07.06, 09:53
                          ze skrajnego z prawej zdjęcia z trzeciej linii (tuż pod wpadką Pani od
                          pomarańczowego biustu). Ciekawe cóż to za młodzian :)
                          • dziad_borowy Skądyś go kojarze 28.07.06, 09:56
                            Moze z reklamy Sprite? Sam nie wiem.
                            Dzierżżż!!!
                            • cassani no właśnie 28.07.06, 10:02
                              to znana postać... może jakiś poseł?
                          • diogenespies Re: Ta ruda? 28.07.06, 09:56
                            • cassani ten szczupły 28.07.06, 10:03
                              przystojny!
                              • diogenespies Re: ten szczupły 28.07.06, 10:05
                                łe...myslalem ze o kobite chodzilo...
                                • excentrix Re: ten szczupły 28.07.06, 10:06
                                  tego łysego w sandałach spotkałem na jakimś dach ostatnio. Miły młodzian w
                                  sztruksy odzian.. :))
                                  • dziad_borowy Danych mamy coraz więcej 28.07.06, 10:11
                                    Mlody, diabelnie przystojny, a do tego wszystkiego jeszcze dachowiec.
                                    Dzierżżż!!!
                                    • excentrix jak donoszą źródła zbliżone 28.07.06, 10:12
                                      do prawie dobrze poinformowanych, mężczyzna ów włada językiem arabskim. W jakimś
                                      tam stopniu przynajmniej.
                                    • cassani na pewnych forach 28.07.06, 10:14
                                      legendy chodzą o jego inteligencji!
                              • excentrix Re: ten szczupły 28.07.06, 10:05
                                mnie się podoba ten >>
                                www.altacarya.com/akcja-pod-gilette/akcja-pod-gilette-21.jpg
                                ciekawe kto to ?? Man in green ? Zna ktoś ?
                                • diogenespies A mi sie podobaja kobiety! 28.07.06, 10:07
                                  O chlopach nie bede pisal!!!!
                                  • cassani jak się ożenisz 28.07.06, 10:09
                                    to Ci się chłopy spodobają :)
                                    • excentrix mnie po dziesięciu latach się nie spodobali 28.07.06, 10:10
                                      więc nie ma reguł. Może tylko Ciebie to dopadło ??
                                      • cassani dobrze - już nie róbmy ze mnie geja 28.07.06, 10:12
                                        bo mnie jakieś bojówki Wierzejka uśpią!
                                        • excentrix ale jeszcze Ci się nie śnię, prawda ?? // :) ? 28.07.06, 10:13
                                          • cassani jest jeszcze gorzej 28.07.06, 10:17
                                            spać przez Ciebie nie mogę!
                                            • excentrix wiedziałem że tak będzie 28.07.06, 10:22
                                              jedyne opory jakie miałem przed zaangażowaniem się na tym forum, to niechybna
                                              groźba, że spowoduję lawinę bezsenności u współużytkowników. Mam kilka recept
                                              jakby ktoś potrzebował.
                                    • diogenespies No co Ty? 28.07.06, 10:10
                                      Jeszcze bardziej beda mi sie podobaly inne kobiety!!!!
                                      • cassani no tu masz rację, 28.07.06, 10:12
                                        ale nic juz nie zmieni tego, że czas będziesz wolał spędzać z mężczyznami :)
                                        • diogenespies Meskie wloski mam fotografowac po slubie? 28.07.06, 10:14
                                          cale, zycie z kobietani i chyba sie nic nie zmieni:-)Meskie wloski mam
                                          fotografowac?
                                          • dziad_borowy Re: Meskie wloski mam fotografowac po slubie? 28.07.06, 10:17
                                            Nie meskie wloski ino wloskich mezczyzn.
                                            Dzierżżż!!!
                                          • cassani no dobrze 28.07.06, 10:17
                                            moje tez całe z kobietami - sprawdzałem Cię tylko :)
                                            • diogenespies Re: no dobrze 28.07.06, 10:19
                                              i tak balbym sie isc z Toba na piwo....
                                              • cassani masz rację 28.07.06, 10:20
                                                nie Ty jeden :)
                                                • excentrix Cassani pewnie 28.07.06, 10:23
                                                  jak się nastuka to robi afery i każdemu chciałby lutnąć....
                                                  • dziad_borowy Znajomy mi mówił, że podobno... 28.07.06, 10:26
                                                    wtyka ludziom rozpalone cygaro w oczodoly. Wtedy.
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • cassani podobno 28.07.06, 10:27
                                                    czuć od niego siarką...
                                                  • cassani stary rozrabiaka ze mnie 28.07.06, 10:26
                                                    jak ide Pietryną tylko siwy dym widać!
                                                    PS. Ale współpijących nie tykam póki grzecznie płacą :)
                                                  • excentrix to Ty chodzisz Pietryną ?? 28.07.06, 10:28
                                                    ja myślałem że Ciebie to w lektyce niosą. Nie tam w rikszy, bo trzęsie. Ale jak
                                                    ? Na piechotę ?? Z tą nogą co się nie mieści ??
                                                    Rozczarowujesz mnie....
                                                  • dziad_borowy Re: to Ty chodzisz Pietryną ?? 28.07.06, 10:30
                                                    - Na piechotę ?? Z tą nogą co się nie mieści ??
                                                    - To sie w glowie nie miesci!!
                                                    Dzierżżżż!!!
                                                  • cassani jeżdziłem rikszą 28.07.06, 10:33
                                                    i mam na to świadka!
                                                    Wiesz - ja jestem jak ten król co sie przebierał za żebraka i chodził między
                                                    ludźmi żeby zobaczyć nastroje.
                                                  • dziad_borowy Tak się miło gada 28.07.06, 10:29
                                                    a ja musze jechac do domu, bo jak sie okazalo zostawilem tam swoj ulubiony tel.
                                                    komorkowy. Mam nadzieje, ze jak wroce grono rozmowcow powiekszy nam sie o
                                                    jednego diabelnie przystojnego dachowca.
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • excentrix na marginesie 28.07.06, 10:32
                                                    to nie wiem czy to wypada dobrze mówić o nieobecnych.
                                                  • cassani Re: na marginesie 28.07.06, 10:34
                                                    longeta niedawno apelował żeby o nieobecnych źle nie mówić.
                                                  • brite można robić wyjątki 28.07.06, 10:34
                                                    zresztą przypatruję się już od pół godziny.
                                                  • excentrix O! patrzy i nie grzmi..../0 28.07.06, 10:35
                                                  • cassani o cholera 28.07.06, 10:42
                                                    już po nas!
                                                  • cassani uzależniony od telefonu! 28.07.06, 10:32
                                                    cienko z nim...
                                                  • excentrix dobrze że nie od żelazka 28.07.06, 10:34
                                                    bo jakby tak musiał wracać do domu bo zostawił żelazko....
                                                  • dziad_borowy Nakryłem Was!!!!! 28.07.06, 10:36
                                                    Jeszcze nie wyszedlem jakbyco! No!
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • excentrix dobrze, że się nia zagalopowaliśmy/jesjes 28.07.06, 10:38
                                                  • excentrix miło się gawędzi 28.07.06, 10:40
                                                    ale dostałem zleconko, więc wybywam na moment. Byłbym wdzięczny jakbyście w tym
                                                    czasie nie obsmarowali mi dupy. Pa !

ps. wrócę to sprawdzę !!! No!
                        • diogenespies Niebieska koszulka 28.07.06, 10:54
                          Tu ladnie wyszla:-)

brite.madebymonkeys.net/inne/stacey/foto.php?page=foto&gal=atreck&id=13&lang=
                          • cassani ja to się już boję dalej wnikać 28.07.06, 10:57
                            bo ten mój przystojny okazało sie że podsłuchuje!
                            :)
                          • excentrix mmmmm.... 28.07.06, 10:58
                            oj, tak... :)
    • cassani Nowa, przełomowa propozycja w sprawie TVP3 28.07.06, 09:45
      po krótkiej, burzliwej dyskusji powyżej postulujemy powyższe zmiany w TVP3 -
      prezenterki powinny występować w godzinach 6-20 w strojach toples, a 22-6
      nago. Prosimy też o uruchomienie jednego kanału tematycznego "Hairy" dla
      forumowicza-fotografa. Myślimy że te zmiany przyczynią się do spektakularnego
      wzrostu oglądalności programu.
      • diogenespies Re: Nowa, przełomowa propozycja w sprawie TVP3 28.07.06, 09:53
        Jestem za, tylko niech prezenterki sie zmienia na ladniejsze, bo jak beda te co
        sa teraz, to bedzie TVP3-Turpistyczna!
        A kanal tematyczny to dobry pomysl mam juz plansze:

www.diogenes.i.fullframe.pl/index.php?itemid=36&catid=1
        • cassani myślę że kanał tematyczny mógłby w zasadzie 28.07.06, 10:01
          podlegać pod głośny ostatnio program unijny Natura2000.
          • diogenespies i dostane fundusze z UE na włoski!!! 28.07.06, 10:06
            • cassani na ten szampon z Misia :) /nt 28.07.06, 10:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka