Dodaj do ulubionych

Uniwerek a Polibuda

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:28
Która waszym zdaniem uczelnia jest lepsza i dlaczego?? nie moge sie
zdecydować, pomóżcie mi bo chyba oszaleje......:-p. czy ktos z was wybiera
sie na ten nowy kierunek na uniwerku :matematyka finansowa i aktuarialna?
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: Uniwerek a Polibuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:32
      bEZSENSOWNY WĄTEK.jaK MOŻESZ ZADAWAĆ TAK DURNE PYTANIE???nIE MOŻNA PORÓWNYWAĆ
      UNIWERKU Z POLITECHNIKA TO ZALEŻY CO CIE INTERESUJE TO ZUPEŁNIE DWIE RÓZNE
      UCZELNIE.jEZELI WOLISZ PRZEDMIOTY SCISŁE IDZ NA POLIBUDE TAM ICH POZIOM BEDZIE
      WYŻSZY.oCHRONE ŚRODOWISKA,CHEMIE MATEMATYKE POLECAM NA POLITECHNICE NEIE BEDE W
      OGOLE PISAĆ IDIOTYCZNY TEN WATEK
      • Gość: szwed Re: Uniwerek a Polibuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:36
        Zrób coś z tym caps lockiem
    • zloosniica Re: Uniwerek a Polibuda 01.08.06, 12:50
      Ja dostałam sie na matematyke finansową i aktuarialną na uniwerku, ale ni ide
      wole studiować finanse i bankoość:)))
      • Gość: gosia Re: Uniwerek a Polibuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:48
        dlaczego wolisz te finanse i bankowowsc tam tez sie dostalam, ale w sumie te
        kierunki sa bardzo podobne.Po tej aktuarialnej mozesz zdawac egzamin panstwowy,
        to duzo daje....:-P
        • zloosniica Re: Uniwerek a Polibuda 02.08.06, 10:30
          Wydaje mi się, że jednak finanse i bankowość mają większy prestiż:) Matematyka
          finansowa i aktuarialna to nowy kierunek, i mogą nie mieć jeszcze dobrej
          kadry...
    • Gość: Ewa Re: Uniwerek a Polibuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:52
      Ja bym chciała studiować matematykę ale zaocznie niech ktoś napisze jak jest na
      uniwerku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka