Dodaj do ulubionych

Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁKS!

IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 02.08.06, 02:49
dobra decyzja biznesowa bez zadnych sentymentow. szkoda tylko ze Widzew nie
ma stadionu, bo na ten mecz przyszloby i pewnie z 30 tysiecy ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: red szkoda tych smieci ze... IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.08.06, 07:15
      ... nie beda mogli zobaczyc okazalego zwyciestwa Widzewa! Derby dla Widzewa!
      • Gość: vice versa daliście 450 dostaniecie 450 IP: *.pixs.philips.com 02.08.06, 08:20
        i zobaczymy kto będzie płakał. Czyli koniec derbów w Łodzi. Brawo!! Cieszcie się...
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 08:24
          a niby z jakiej racji dostaniemy 450???
          Przeciez wasza marakana jest znacząco wieksza od naszego "kurnika"
          • Gość: sss Re: zydzew rządzi w Łodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:56
            wlasnie wy macie kurnik
            • Gość: X maracana na 6tys. widzow, a kurnik na 9,5tys.? IP: 217.153.8.* 02.08.06, 14:15
          • Gość: Piwer Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 19:12
            Stadion ŁKSu jest dopuszczony do organizowania imprez masowych na 8 tysięcy osób. W wyjątkowych przypadkach klub może zwiększyć tą liczbę do 10 tysięcy, w zamysle są to mecze z Wisłą, Legią, Lechem i Cracovią. Były w tym gronie też derby jednak w związku z stosunkiem działaczy Widzewa do kibiców ŁKSu, działacze ŁKS nie zorganizują meczu derbowego dla większej ilości osób i przekażą tylko 400 biletów bo tyle stanowi 5% od wielkości stadionu.
            Dodam jeszcze że zarówno wy ani my nie "wejdziemy wszyscy", więc uspokajam coponiektórych oszołomów. Nie będzie przemarszu, tylko zostaną podstawione autobusy do których będą mogli jedynie wsiąść posiadacze biletów, dopilnuje tego policja. Wszystkie grupy kibiców zmierzające w stronę stadionu na piesz będą eskortowane (w przypadku kibiców gospodarzy) lub zatrzymywane (w przypadku kibiców gości). Jeśli ktoś spóźni się na autobusy będzie miał raczej nikłe szanse na wejście na derby.
            Od dziś tak wyglądać będzie świeto Łodzi, ja ze swojego miejsca chciałbym bardzo podziękować panu Puchalskiemu i życzyć mu by do końca życia zadne święta mu już nie wyszły, by przeżywał już tylko same rozczarowania i porażki. Skoro on psuje święto wszystkich Łodzian, niech los mu się odwdzięczy.
            • Gość: inka Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:58
              dokladnie, midzem sie nie pieprzy, a lks za kazdym razem chce byc dobry i mamy
              cyrk na derbach jak ostatnio przy tych 4000 wiesniakow
        • Gość: propan butan Re: daliście 450 dostaniecie 450 IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 08:52
          Nie Vice Versa, Estadio jest dopuszczony na 6 tysięcy więc 5% to 300 i tyle
          biletów należy się Wi....wi.

Komuś derby wyraźnie przeszkadzają :(((

• Gość: dd Re: ale przyjdziemy w 6000 IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 15:51
          bo Widzew to Widzew.
        • Gość: kucha Re: daliście 450 dostaniecie 450 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:35
          Myślę że zgłupieliście po 4 :0 z beznadziejną pogonia Ptaka .Nie stac Was na
          bilety a stadion macie jak skansen i trybuna kryta przystanek PKS .Jaki wynik
          byl na ostatnich derbach pajace.Jestescie biednym klubikiem a Wasz Goszczyński
          tak nam Sprzeda 6000 biletów bo dzięki temu zapłaci Sypkowi długi .Zapłaccie za
          szkody z derbów wiesniaki , dziwię się Puchalskiemu ze jeszcz nie ma sprawy w
          sądzie .Pozdrawiam pozdrówci Hajte Malboro juz sie nie sprzedaje w
          NRDFENIE.Tylko widzew
    • Gość: persh Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:59
      Jakoś nikt nie pomyślał, że pozostali kibice ŁKS mogą bez problemu kupić bilety
      w kasach na Piłsudskiego i usiąść na trybunach pomiędzy kibicami Widzewa, a
      wtedy dopiero możę się dziać
      • Gość: 1908 Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.chello.pl 02.08.06, 22:33
        nie bede ze smierdzielami siedzial na jednej trybunie. juz raz to przezylem w
        ostatnim sezonie w 1. lidze i nigdy wiecej. chce byc ze swoimi a nie burakami z
        wiosek
        • Gość: LDZ Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:04
          A ja nie chce siedzieć obok 1908 bo śmierdzi mu z oka...;)) boże,
          dzieciaku...dorośnij wreszcie... odpowiem ci w twojej konwencji, bo
          najwyraźniej lubisz wk..wiać innych -> zatem, jak chcesz siedzieć ze swoimi, to
          jedź na Maccabi Hajfa... Dzieci neostrady, job twoju mać...
    • Gość: Wiesko Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 09:00
      Oto cały Widzew...grabarze derbów i rywalizacji sportowej...oczywiscie w
      rewanżu chcieliby otrzymac jak najwięcej biletów na stadionie ŁKSu....ot
      wychodzi im siano z butów....
      • Gość: Jarek Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 81.15.180.* 02.08.06, 14:24
        Ale ty glupi jestes! 5% to 5%. Poza tym zaden klub nie bedzie fundowal kibicom
        gosci rozrywki, bo rezygnacja z zyskow z trybun, ktore musialyby byc wylaczone
        jest fundowaniem wam rozrywki! Wiec sie nie wypowiadaj jak nie wiesz o co
        chodzi. I spojrz na wlasne buty...
    • Gość: AIMAR Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.dolsat.pl 02.08.06, 09:15
      GKS Bełchatów przeznaczył dla Wieśków 1000 biletów mając mniejszy (choć
      elegancki) stadion.Dlatego ich 450 biletów mogą sobie w dupę wsadzić.
      Jeśli na wiosnę damy im 3000 biletów (jak dotąd) pomyślę że władze ŁKS nie mają
      HONORU !!!
      • Gość: McCuskey Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:09
        Co do Bełchatowa, to nie wiem, czy kiedyś tam byłeś - pewnie nie. Sektor dla
        gości jest wyraźnie oddzielony od reszty stadionu i nie potrzeba tworzyć
        żadnych stref buforowych. One już są! Więc zajęcie całego sektora przez Widzew
        to żaden problem dla gospodarzy.
        A co do meritum, mimo iż jestem kibicem Widzewa też mnie wkurza, że te derby na
        Widzewie wyglądają tak a nie inaczej. Uważam, że przy zachowaniu stref
        buforowych dałoby radę przekazać ŁKS-owi 1000 biletów, choć tak naprawdę nie
        wyczerpuje to zapotrzebowania. Dopóki Widzew nie będzie miał fajnego stadioniku
        na 18-20 tys., dopóty będzie ch..owo z derbami.
        • Gość: Jarek Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 81.15.180.* 02.08.06, 14:28
          Prawda jest tez taka, ze gdyby kibice byli normalni, to by nie musialo byc
          zadnych stref i weszloby wiecej kibicow. Ale dla bezpieczenstwa muszą byc i
          stad tyle biletow.
          • data1 Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:10
            Prawda jest tez taka, ze gdyby kibice byli normalni, to by nie musialo byc
            > zadnych stref i weszloby wiecej kibicow. Ale dla bezpieczenstwa muszą byc i
            > stad tyle biletow.

kapitalne stwierdzenie tutaj mecz wygląda jak wojna i tyle.
        • Gość: mm Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:25
          450 czy 300 może 1700 tak naprawde problem to magiczne słowo "strefa buforowa"
          musi być duża a njlepiej gdyby była zaminowana ale za konieczność jej
          ustanowienia odpowiadają TYLKO kibice.
    • Gość: tokara Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 09:24
      ha ha dobre nie bedzie pochodu to niech sobie puchalski zapakuje tych 450 osob
      w autobusy i ich zawiezie ale co zrobi z restza czyli napewno jakies 3000 jak
      nie wiecej osob .jestem ciekaw co bedzie robila policja musi byc na stadionie
      pod stadionem a kto bedzie pilnowal tych kilka tysiecy osob ktore nie pojda na
      derby a beda chodzic po ulicach jak dla mnie to naprawde pan puchalski przegiol
      i tyle i MY Kibice ŁKS-u idziemy tam wszyscy i jka nas nie wpuszca dopingujemy
      z poza stadionu napewno ja nie godze sie na zaden bojkot w tym roku jetsesmy z
      klubem na dobre i na zle i powinnismy isc tam i wejdzie tyle osob ile bedize
      moglo a reszte z zza stadinu bedzie dopingowala i bedzie z klubem
      • Gość: polaczek Tylko kasa sie liczy i bardzo dobrze.. IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 09:42
        Nie potrzeba nam debili demolujacych własny stadiona jak to było na ŁKS-ie,
        jesłi jest wymóg żeby dac procentowo tyle to dajemy i wszystko na reszte miejsc
        wejda normlani kibice nie idioci. A co do derbów na ŁKS-ie to widzewiacy
        dostaną i tak biletów więcej bo to czysty zysk dla ŁKS-u, tym którzy chcą 300
        biletów dla Widzewa radzeiśc do sponsorów ŁKS-u i to im powiedzieć heheh gdzie
        zyjecie smarkacze? nic tyko bijatyki ..zapiszcie sie na rugby to sie wyżyjecie
        a jak nie to po rozum do głowy mięśniaki i cholota
        • Gość: ŁKSman Re: Tylko kasa sie liczy i bardzo dobrze.. IP: *.zdnet.com.pl 02.08.06, 11:00
          No to wiosną kibice Widzewa dostaną trzysta biletów i tylu ich usiądzie w strefie dla przyjezdnych a reszta może kupić bilety na trybunę (jeśli im się to uda)
          • Gość: polaczek Re: Tylko kasa sie liczy i bardzo dobrze.. IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 12:26
            Ciekawe kto na tym straci heheh. Ja byłem na tej obszczanej syfiejącej trybunie
            ŁKS-u na derbach, tylko bydło szcza i sra sobie pod nogi. Co do 300 dla Widzewa
            to z pewnościa dostaniemy więcej bo KASA sie liczy a nie szczajacych na własny
            stadion idiotów zdanie
            • Gość: reno Re: Tylko kasa sie liczy i bardzo dobrze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:12
              Odetchnąłem z ulgą, bo z tego co piszesz wynika że już więcej na nasz stadion
              nie przyjdzesz. Bardzo dobrze bo słyszałem, że tam gdzie się pojawiasz to
              średnia ilorazu inteligencji drastycznie spada...
            • Gość: ŁKSman Re: Tylko kasa sie liczy i bardzo dobrze.. IP: *.zdnet.com.pl 02.08.06, 14:52
              Właśnie, masz rację zauważyłem że na derbach były obszczane. Wnioskuję więc że to widzewiaczki . Bo jak się ma dwie plastikowe budki na cały stadion to reszta sika gdzie popadnie, o czym przekonał się nawet L.Benhacker który po piątkowej wizycie w tym waszym przybytku przez trzy dni nie mogł dojść do siebie.
    • Gość: RTS Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.08.06, 09:53
      W ubiegłym roku dostaliście 1700 biletów a przyszło Was 41. 3000 miejsc (1/3
      stadionu) było pustych bo dla kibiców ŁKS-u ważniejsza od drużyny była grupka
      jełopów która nakazała bojkot. A skąd Puchalski ma mieć pewność że w tym roku
      nie postąpicie w ten sam sposób.
      • Gość: wert Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:03
        puchalski MY wam oddamy za te krzesełka, jak wy oddacie i spłacicie swoich
        wierzycieli.
        Czyli co?? Jesteśmy kwita!!! hehe
        • Gość: S.N.W. Smutno mi iedy czytam te posty.. IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 11:22
          Nasze miasto nie dokształciło tylu młodych ludzi.. są oni tak pełni agresji.. i
          takie głupoty wypisuja aż sie niedobrze robi=/
        • pacal2 Co mają wspólnego z krzesełkami długi Widzewa? 02.08.06, 12:29
          Ja kiedy jestem komuś coś winien, to oddaję w pierwszym możliwym terminie.
          I nie zastanawiam się czy ta osoba ma jakieś długi wobec innych.
          Bo mój dług to moje słowo, nie spłacając go przynoszę wstyd sobie, a nie osobie
          której jestem winien pieniądze.
        • Gość: Jarek Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 81.15.180.* 02.08.06, 14:35
          Stowarzyszenie Widzew Łódz nie ma dlugow, a łks naraził Stowarzyszenie Widzew
          Łodz na straty, wiec macie długi.
          I nie jestesmy kwita! hehe
        • Gość: jas Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:06
          > puchalski MY wam oddamy za te krzesełka, jak wy oddacie i spłacicie swoich
          > wierzycieli.
          > Czyli co?? Jesteśmy kwita!!! hehe

jesli masz z tym jakis problem to idz do sadu. jesli nie to nie odzywaj sie
      • Gość: Kibic Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:31
        Nie wiem czy pamietasz ale Widzewiacy tez chcieli zbojkotowac tamte derby przez
        Puchalskiego. Wtedy poszło o specjalnie podniesioną cene biletów na ten mecz. I
        to o wiele wyższą cenę. Widzewiacy poszli na derby dopiero po tym jak Puchalski
        obiecał ze na nastepny mecz ligowy kibice wejda za 50%. Inaczej stadion świecił
        by pustkami podczas meczu. A ŁKS nie robi Widzewowi problemu z ilościa biletów
        bo to jest święto miasta, pilkarskie derby. Nie tylko dla kibiców gospodarzy
        ale i dla kibiców gości. Nawet głupi przykład z TV. ŁKS wolał za mniejsze
        pieniądze sprzedać prawa do transmisji z meczu derbowego regionalnej "3" tylko
        po to żeby jak najwięcej ludzi mogło obejrzeć to spotkanie. I w Łodzi i w
        Polsce. A Widzew?? Olał ludzi, kibiców i sprzedal prawa Canal + żeby jak
        najmniej ludzi, kibiców mogło obejrzeć to spotkanie ale za to dostali więcej
        kasy. Takie jest wlaśnie działanie Puchalskiego. Zawsze przeciw kibicom.
        • Gość: karolew Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.range86-141.btcentralplus.com 02.08.06, 13:43
          dać wam więcej miejsc, dać wam więcej biletów, dać wam pieniądze na remont, dać
          wam stadion miejski, dać wam prawo do oddłużenia klubu, dać wam boisko ze
          sztuczną nawierzchnią...co jeszcze wam dać?
          nie potraficie się zachować po przegranych derby (a te tradycyjnie wygrywa
          Widzew) to będziecie przychodzić w miniejszej ilości i tyle.

A może derby obejrzycie sobie na tym telebimie u siebie co to pokazuje relacje,
          powtórki, składy etc...?
          • Gość: Kaczor Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.retsat1.com.pl 02.08.06, 14:11
            --------------------------------------------------------------------------------
            Puchalski-Grabarz.Zobaczymy co bedzie sie dzialo w sobote wieczorem.Bo chyba
            nie myslicie ze BIAŁA INWAZJA bedzie siedziala w domu w czasie derbów.
            • Gość: cieciu Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.mnc.pl 03.08.06, 00:19
              bedzie stala w bramach i spijala wina Goszczynskiego
        • Gość: haahaa Kazdy klub ma obowiazek byc wyplacalny IP: 217.153.8.* 02.08.06, 14:33
          Dzisiaj klub to przedsiebiorstwo. Przedsiebiorstwo ma oczywiscie swoja misje,
          ale priorytetem jest podejscie ekonomiczne.

Oczywiscie klub musi sie liczyc z kibicami. Jednak nie moze szastac kasa. Nie
          potrzeba nam klubow - bankrutow. Cieczy mnie to, ze bilety na derbowe mecze sa
          tak popularne. Mam nadzieje, ze na inne mecze tez stadiony sie beda wypelniac.
          Moze wtedy oplaci sie powiekszyc ich pojemnosc i obecne problemy znikna.

Pamietajcie jednak, ze klub za wszystko placi przez caly rok i przez caly rok
          musi zarabiac na siebie. Dlatego na Widzew moze wejsc tylko 500 kibicow LKSu.
          Tak wychodzi z rachunkow. Zas w odwrotna strone, gdy derby sa na stadionie LKSu
          wchodzi 3tys. kibicow gosci, bo w ten sposob oplaca sie to ekonomicznie LKSowi.
          Poprostu stadiony sa inne i tyle. Nie doszukujcie sie tu jakiejs zawistnej
          polityki w stylu Kaczynskich.
    • Gość: czytelnik uważny Puchalski widzewski wybawiacz z kłopotów IP: *.zdnet.com.pl 02.08.06, 11:20
      >Puchalski twierdzi także, że 450 wejściówek dla sympatyków ŁKS wybawi z kłopotu władze miasta i policję. Oznacza to, że przez centrum Łodzi nie przejdzie korowód tysięcy kibiców drużyny z al. Unii i miasto nie będzie zablokowane.<

P.S A dlaczego to wiosną nie chciał pan panie Puchalski wybawiać z kłopotu władze miasta, kiedy to czerwona zaraza zablokowała pół Łodzi swoim przemarszem.
      Odżywa znów problem stadionu z prawdziwego zdarzenia, może to da do myślenia nie tylko rządzącym ale i kibicom.
      • Gość: polaczek Zaraza sa tacy idioci jak Ty siejacy nienawiść IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 12:29
        ... dalej dalej wal śmiało na co czekasz
        • Gość: czytelnik uważny Argumenty kolego widzewiaczku a nie obelgi IP: *.zdnet.com.pl 02.08.06, 14:45
          ot całe wasze wypowiedzi. Zazdrość, obelgi, kałamstwa i antysemityzm.
          • Gość: polaczek No dalej od Zarazy zaczałeś na czym skończysz?? IP: *.toya.net.pl 03.08.06, 14:49
            to ty jesteś walniety ostro w łeb idź na meczi kibicuj a nie pier.. o jakiś
            zarazach jak ja nienawidze takich pólgłówków mieniących sie kobicami..co
            napisałeś dobrego o swojej drużynie, o swoim klubie???? no co???? potrafisz
            tylko mówić źłe o innych gratuluje deblizmu...i nie zamierzam dyskutować wiecej
            ani odpowiadać czubkom mysłacym w ten sposób.
    • Gość: marcin Skandal ! IP: *.dolsat.pl 02.08.06, 12:06
      Tyle lat czekaliśmy na pierwszoligowe derby a tu taki gniot. Ciekawe jakby
      zareagowali kibice Widzewa gdyby ŁKS zaproponował powiedzmy 500 biletów.
      Poszlibyście na zasadzie kto pierwszy ten lepszy? Zostawilibyście kilka tysięcy
      kibiców pod stadionem Widzewa? 500 wsiadłoby do autobusów a co z resztą? CANAL+?
      A gdzie święto Łodzi na które czeka całe miasto? Jak dla mnie SKANDAL!!!!
      A panu Puchalskiemu gratulujemy rozumu.......
      • Gość: karolew Re: Skandal ! IP: *.range86-141.btcentralplus.com 02.08.06, 12:28
        a może to zła opinia o kibicach ŁKS-u zaważyła o takim ograniczeniu limitu dla
        nich? trzeba było nie nieszczyć krzeszełek na Widzewie czy demolować własny
        stadion ostatnio...
        trochę więcej samokrytyki ełkaesiaczki...
      • Gość: Jarek Re: Skandal ! IP: 81.15.180.* 02.08.06, 14:55
        Zastanow sie co piszesz!! Zadne prezes nie bedzie dokladal do interesu i
        narazal klubu na straty finansowe. Tymbardziej, ze miasto nie pomaga! Umiesz
        czytac ze zrozumieniem? To przeczytaj jescze raz ten artykul zdanie po zdaniu i
        zrozum w koncu!
      • Gość: zorro Widzew czyli: prawie jak klub, prawie jak stadion, IP: *.pop / *.pop-am.rnp.br 04.08.06, 12:21
        prawie jak derby...
    • Gość: Heniek Zdemolowali WŁASNY stadion i chca biletów???? IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 12:30
      jak można dac wiecej bletów hołocie ktora tylko dlatego że jej drużyna
      przegrała zniszczyła własny stadion???
    • Gość: kibic Puchalski:"nasz stadion jest za mały..." IP: *.4web.pl 02.08.06, 13:11
      Kto pajacu zablokował budowę większego(miejskiego)? Jak się czują widzewskie
      parchy z tego forum, które piały, jaki to nie mają wsaniały stadion na tej
      prowincji?
      Naprawdę wspaniały, 450 biletów dla kibiców gości hahahahaha
      Kolejny raz potwierdza się teza że to mały, prowincjonalny, dzielnicowy klubik.
      • Gość: reno Re: Puchalski:"nasz stadion jest za mały..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:16
        Popieram!!
        A w dodatku kibiców ma tylko poza Łodzią...;-)
        W Łodzi tylko ŁKS!!!
        • Gość: nicolas Wisna nalezy wiesniakow w ogole nie wpuscic na ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:47
          • Gość: Kaczor Re: Wisna nalezy wiesniakow w ogole nie wpuscic n IP: *.retsat1.com.pl 02.08.06, 14:10
            Puchalski-Grabarz.Zobaczymy co bedzie sie dzialo w sobote wieczorem.Bo chyba
            nie myslicie ze BIAŁA INWAZJA bedzie siedziala w domu w czasie derbów.
            • Gość: widzewfan akurat w sobotę wieczorem to będziecie oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:08
              dobranockę
          • Gość: bbb Re: Wisna nalezy wiesniakow w ogole nie wpuscic n IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 14:30
            Ludzie o czym Wy wogole piszecie ?!? Czy to Kibice Widzewa nie chca Was wpuscic
            na stadion ?!?!?! Kibice NIE ODPOWIADAJA za decyzje wladz klubu. My tez woleli
            bysmy zeby na stadionie bylo Was wiecej i zeby rywalizacja byla prowadzona nie
            tylko na boisku ale rowniez na trybunach (doping,oprawa).Pozdro dla normalnych.
          • Gość: ccc a co boisz się o oprawe? IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 15:52
            i ze znów was przekrzyczymy?

• Gość: . Re: Wisna nalezy wiesniakow w ogole nie wpuscic n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:11
            To kto na wasze mecze będzie przychodził? 1500 luda z Retkini i Karolewa?
      • Gość: Jarek Re: Puchalski:"nasz stadion jest za mały..." IP: 81.15.180.* 02.08.06, 14:59
        Widze nie bedzie gral na bazarze! I tyle w tym temacie.
        A kto ma prowincjonalny klubik widac bo waszym smiesznym bazarowym daszku i
        ilosci widzów.
        • Gość: łysy Re: Puchalski:"nasz stadion jest za mały..." IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 02.08.06, 15:38
          chyba zapomniałeś ćwoku że kilkanaście lat temu widzewek na swoich terenach też
          próbował zorganizować bazar; jednak nikt nie chciał na tę prowincję
          przyjeżdżać, i podmiejscy obeszli się smakiem. widzę że teraz bazarowe
          kompleksiki odżyły, i ponownie żal d_upę ściska.
          • Gość: 1908 a prezentacje klubu robili w sklepiku w m1 IP: *.chello.pl 02.08.06, 22:57
            i przyszlo 200 osob hehe liczac z tymi, co przyszli kupic podpaski i
            przypadkiem zabladzili
            • Gość: LDZ Re: a prezentacje klubu robili w sklepiku w m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:17
              Skąd wiesz? Kupowałeś sobie podpaski i zabłądziłeś?
      • Gość: Zygmuś Kto zablokował budowę większego stadionu? IP: 213.77.34.* 02.08.06, 16:04
        działacze i kibice widzewa sa sobie równi. jak Kali ukraść krowę - to dobrze,
        jak Kalemu ukradną - to już boniek z puchalskim robią lament w mediach. to się
        nazywa obiektywizm relatywny. ręce opadają. dno. Polska bez widzewa!
    • Gość: Lodzermensch Puchalski z a b ó j c ą łódzkich derbów IP: *.zdnet.com.pl 02.08.06, 15:37
      Mecz z lokalnym rywalem to największa gratka dla kibiców, tak jest na całym świecie ale nie w Łodzi. Bo tu prezio jednego z klubów myśli inną częścią ciała. Zresztą pewnie pochodzi z jakiegoś Pierdzichowa to co mu tam Łódź i kibice.
      • Gość: BULDOG ;-) Re: Puchalski z a b ó j c ą łódzkich derbów IP: *.toya.net.pl 03.08.06, 00:15
        >Na stadionie przy al. Piłsudskiego pojawiło się tylko 41 fanów ŁKS.<
        To Puchalski i tak się "pos(ta)rał" przecież mógł przekazać 45 biletów.
    • Gość: Miszal Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 213.25.60.* 02.08.06, 15:42
      Do widzewiakow ktorzy maja w nosie prawdziwe Derby (wiem ze sa normalni tez
      wsrod was): ja bym sie nie smial bo po pierwsze: zawsze idziemy wam na reke
      nawet po tej chamowie z zeszlego roku. po drugie derby chyba polegaja na duzej
      ilosci kibicow drugiej druzyny, po trzecie moga byc rozne sytuacje pod waszym
      kurnikiem, po czwarte klub moze na tym zarobic wiecej, a po kolejne my w koncu
      tez damy wam cale 600 czy mniej biletow na wiosne. wiec co jest lepsze? Tylko
      ŁKS i tylko wielkie Derby Łodzi z duza iloscia kibicow OBU druzyn!
      • obywatel_piszczyk Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 15:46
        Gość portalu: Miszal napisał(a):

> Do widzewiakow ktorzy maja w nosie prawdziwe Derby (wiem ze sa normalni tez
        > wsrod was): ja bym sie nie smial bo po pierwsze: zawsze idziemy wam na reke
        > nawet po tej chamowie z zeszlego roku. po drugie derby chyba polegaja na duzej
        > ilosci kibicow drugiej druzyny, po trzecie moga byc rozne sytuacje pod waszym
        > kurnikiem, po czwarte klub moze na tym zarobic wiecej, a po kolejne my w koncu
        >
        > tez damy wam cale 600 czy mniej biletow na wiosne. wiec co jest lepsze? Tylko
        > ŁKS i tylko wielkie Derby Łodzi z duza iloscia kibicow OBU druzyn!

nic dodać nic ująć
    • Gość: Widzewek Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:45
      Lipa, jedyne porządne derby w Polsce...
      Szkoda mi w tym momencie brodatych bo tak jak my mielismy okazje zobaczyc derby
      w konkretnej liczbie tak oni również powinni mieć.
    • Gość: michu Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 212.191.162.* 02.08.06, 15:51
    • Gość: michu Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 212.191.162.* 02.08.06, 15:55
      wiedziałem, ze bazarowym czkawką odbije sie ten śmieszny bojkot
      nikt ich teraz poważnie nie traktuje

dostawali wtedy 1750 biletów i nie przyszli
      kto teraz Widzewowi zagwarantuje, że nie zwócą biletów przed samym meczem jak
      ostatnio ?

różnica między nami jest taka, że wy jak nam dacie nawet 300 biletów (chociaż
      przecież to wy macie maracanę na tysiace kibiców a my kurnik na 9,500) to i tak
      przyjdziemy w minimum 5 tysi a nie będziemy wymyślać durnych bojkotów
      • Gość: Byron Hadley Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁKS IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 16:03
        Chyba czegos nie rozumiesz kolego ty i reszta kibiców Widzewa.Jak dostaniemy 450
        biletów a wy w rewanżu podobną ilość, to nie będzie żadnych pochodów.Po prostu
        wpakuje sie ludzi z biletami do 5 ikarusów przegubowych a reszta zostanie
        pogoniona pałami.Więc swoje marzenia o waszym przyjściu w 5 kawałków odłóż na półkę.
        • data1 Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:17
          kolega który twierdzi, że kibice RTS zebraliby się w 5 tys i poszliby przez
          miasto bez biletów( pomijając że wątpie czy tyle osób zdecydowałoby się na
          potencjalną rozróbę) ma minimalne pojęcie o czymkolwiek,
          kolego byłoby tak zebrałoby się 2000 osób wyaresztowaliby z 200 osób a resztę
          pogonili pałami i część osób miałoby sprawy przez parę lat..... i taki byłby
          finał

PS choć nigdy tak do końca nie wiadomo........
      • lanka Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:15
        A nie przychodzi wam do tych zakutych łbów, że to wszystko ostre przepisy
        ekstraklasy, że miasto ma d... i nie pozwala przekroczyć magicznego 5%.
        Że jak znam życie to oficjalnie Kropa albo inna władza (przed wyborami), będzie
        prosic widzew o wpuszczenie większej ilości kibiców łks, ale oprócz prośby
        ustnej nie da nic na pismie, a więc bedzie namawiała zarząd widzew do wzęcia
        odpowniedzialności za łamanie przepisów i nakłanianie do łamania.
        Jakikolwiek wypadek na stadionie to prokurator dla zarządu (patrz hala
        katowicka śnieg - stadion widzewa kibice przeciwnej drużyny, ilość osób na
        stadionie)
        Właśnie rok temu widzew wykombinował sposób, oddał Niciarkę i zwększył strefy
        buforowe, była druga liga i udało się. Co zrobił łks - wszyscy wiedzą.
        W tym roku nie sadzę, żeby władze zezwoliły na takie rozwązania.
        • data1 Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:18
          koleżanko ale GKS Bełchatów wpuszcza 1 tys kibiców RTS na swój stadion...
        • Gość: Zygmuś Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁKS IP: 213.77.34.* 02.08.06, 16:21
          widzew sięgnął dna - ot, cała prawda. zero szacunku.
    • zubr1908 Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 15:59
      Oby druzyna Widzewa niesiona do boju przez "Broendby" w wykonaniu czerwonych
      kibicow dostala ze trzy do zera w plecy. Oby jak najwiecej kibicow Widzewa
      weszlo bez biletow zeby Puchalski beknal za swoja chciwosc. Oby na wiosne kibice
      Widzewa nie mogli liczyc na wiecej niz te j***ne 5% (czyli u nas bedzie to 500
      biletow). Oby...
      • lanka Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:19
        Chciwego to ty poszukaj u siebie, hajto co wyszarpie z łks to przepuści w
        kasynie.U nas Puchalski to przynajmniej szarpie dla klubu i wiekszość z nas to
        widzi.
    • slon.w.karafce Łódzkie derby czyli kabaret na trybunach 02.08.06, 16:18
      Miało być swięto kibiców, a w zamian dostaniemy powtórkę z ubiegłorocznego
      widzewko-derbowego kabatetu. Jaki pan taki kram; czyli jacy działacze tacy kibice...
      • lanka Re: Łódzkie derby czyli kabaret na trybunach 02.08.06, 16:21
        Niestety.
        w Bełchatowie nie ma Kropy i wicewojewodziny z Lublina.
        Kobiety, która jak była na stadionie to chyba tylko na modlitwach.
        • Gość: rafał Re: Łódzkie derby czyli kabaret na trybunach IP: *.4web.pl 02.08.06, 16:32
          jesteś żałosna! to suwerenna decyzja puchalskiego, i ani wojewodzina, ani
          kropiwnicki nic z tym wspólnego nie mają. dziwne że z derbami na ŁKSie jakoś nie
          ma problemów, zaczynają się zawsze gdy trzeba jechać na widzewską prowincję.
        • Gość: McCuskey Re: Łódzkie derby czyli kabaret na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:32
          Po raz kolejny napiszę, bo nie wszyscy uważnie czytają - na stadionie w
          Bełchatowie trybuna dla gości jest wyraźnie oddzielona od reszty miejsc, co
          pozwala na wpuszczenie kibiców na wszystkie miejsca, bez uszczerbku dla
          bezpieczeństwa, kasy, i komfortu oglądania meczu. Na Widzewie niestety trzeba
          robić jakieś idiotyczne strefy buforowe, bo debile się pozabijają.
          • Gość: Barlik 97% kibicow Lodzkiego Bazarowego Klubu IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 14:37
            to sa imbecyle!kur....co zrobili bazarowi na poprzednich derbach?To sa debile
            do kwadratu i nie nalezy ich wpuszczac!Widzew na derbach na lks szanowal wasze
            mienie ale z wami jest inaczej!komu chcieliscie sie pokazac????
    • Gość: rafał Podmiejskie widzewskie kmiotki IP: *.4web.pl 02.08.06, 16:27
      najlepiej czują się we własnej remizie, gdzie dla obcych wstęp wzbroniony, bo
      miejsca brak:D
      • Gość: . Re: Podmiejskie widzewskie kmiotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:12
        "Miastowy" z Płońska się odezwał buehehe...
    • Gość: marcin Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.dolsat.pl 02.08.06, 16:30
      Akurat Kropiwnicki z tym nie nic wspólnego.Decyzja o przyznaniu 450 biletów
      leży tylko i wyłącznie po stronie jełopa Puchalskiego. Facet zniszczył ostatnie
      wielkie DERBY w tym kraju.Za rok ŁKS przyzna 500 biletów Widzewowi i tak to się
      skończy ! DECYZJA WŁADZ WIDZEWA JEST SKANDALICZNA!!!!!!!
      • lanka Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:39
        to zapytaj sie jakie kary dostał łks za wpuszczenie zbyt dużej liczby kibiców.
        na derbach u nich.
        jeszcze sami swój stadion zdemolowali.
        • lanka Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 16:42
          Puchalski podpiera sie sztywnymi przepisami, a jełop Goszczyński zawsze
          posłucha swoich przydupasów, wszystkich wpuści, kary zapłaci i nawet nie da
          rady durnego bojkotu zlikwidować
          • Gość: marcin Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.dolsat.pl 02.08.06, 16:46
            Lanka nie pierdziel głupot!! Byłaś widziałaś ? Ostatni raz rozpierducha na ŁKS
            była w 1999 (derby) roku kiedy ochrona z Ptaka pogrywała z kibicami w
            człona.Wtedy faktycznie kilka krzesełek w nich poleciało.Ale to nie miało
            związku z liczbą kibiców.Co ma piernik do wiatraka?
            Powtarzam: decyzja Puchalskiego niszczy ostatnie wielkie piłkarskie święto w
            tym mieście.AMEN
            • Gość: marcin Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.dolsat.pl 02.08.06, 16:49
              Jełopem i cymbałem jest Puchalski.No ale głupich nie sieją. Sami się
              rodzą......
    • Gość: filemon ---------------prośba do kibiców ŁKSu------------- IP: 210.96.182.* 02.08.06, 16:50
      Olejcie te derby, a wasz prezes niech się na was nie obraża tylko zrozumie,
      że nie można udawć że deszcz pada jak ktoś pluje w twarz. Nie jesteście
      obywatelami drugiej kategorii więc nie dajcie się tak traktować!
      • Gość: bomba Re: ---------------prośba do kibiców ŁKSu-------- IP: *.4web.pl 02.08.06, 18:50
        Trzeba powoli zacząć się przyzwyczajać że co roku, derby na widzewskim
        pipidówku, będą oglądać tylko podmiejscy.
      • Gość: lawyer Re: ---------------prośba do kibiców ŁKSu-------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:39
        Zarząd Widzewa to amatorzy. Z amatorami nie robi się interesów. Profesjonalisci
        przygotowali 3 tysiące miejsc. Dlatego nie będzie mnie wśród amatorów. Przyjdę
        na derby w Łodzi, a nie na prowincji, gdzie rządzą amatorzy.
    • Gość: grzes Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: 217.116.110.* 02.08.06, 16:57
      No teraz to nie zostaje nic,tylko bojkot Panie ... hi,hi

Sami sobie nawarzyliście ,to i trzeba pić ,...,a tak w ogóle to co was tak do nas ciągnie ???
      • lanka Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK 02.08.06, 17:17
        Na marginesie, zadaszonych trybun nie wymyślił Puchalski, podgrzewanej murawy
        też nie, tak samo nie wymyślił 5% jak i tego że po 2007 aż 3 sektory będą
        musiały byc zadaszone. I łks i widzew będą musiały to łyknąć, tak jak derby w
        ekstraklasie to nigdy nie będzie to samo co derby w II lidze, lub 6 lat temu.
        Przepisy sie ZMIENIAJA sa bardziej ostre i nic na to nie poradzi łódzkie derby.
        • Gość: misiek 83 Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.toya.net.pl 03.08.06, 01:16
          Lanka ale ty jestes temp...a przepisy mowia ze minimalna liczba gosci to 5% a
          jezeli stadion jest mniejszy niz 6tysi to 300 biletow nie ma mowy o gornej
          granicy zalezy to od dogadania sie stron
    • Gość: propan butan Koniec Kurnika IP: *.centertel.pl 02.08.06, 17:54
      Sytuacja jaką mamy dowodzi tylko jednego. Stadion W..dzewa nie nadaje się by
      rozgrywać na nim mecze. Jest za mały nawet dla własnych kibiców.Jedyna szansa
      to jeden stadion i to ten gdzie na Derby wchodzą wszyscy. Taki w tej chwili w
      Łodzi jest jeden.
      Nie wiem skąd się u nich biorą ludzie którzy popierają decyzję prezesa P. Jest
      to pewnie grupa ludzi, którzy piłkę nożną i kibicowanie znają ze skrótów w
      Wiadomościach.

P/S Ciekawe ile wpuszczą Legii na tzw. klasyk

• Gość: majch Re: Koniec Kurnika IP: 81.210.39.* 02.08.06, 18:04
        Tak,Widzewski kurnik jest taki wstretny,za to wasz bazar jest "pinkny",ledwo co
        licencje dostali,postawili "dach" jak na straganie i mędrkują.Po co mamy miec
        wiekszy sektor gosci,skoro zapelnia sie on raz w roku?
        "Sytuacja jaką mamy dowodzi tylko jednego. Stadion W..dzewa nie nadaje się by
        > rozgrywać na nim mecze. Jest za mały nawet dla własnych kibiców.Jedyna szansa
        > to jeden stadion i to ten gdzie na Derby wchodzą wszyscy. Taki w tej chwili w
        > Łodzi jest jeden.
        "
        O nasz stadion i o nas sie nie martwcie.Sytuacja dowodzi,ze wasz stadion nadaje
        sie,lecz do rozbiorki.Teraz jeszcze dostaliscie licencje,lecz za rok ju nie
        musi byc tak różowo.

ps
        A co cie legia obchodzi,adwokatem ich jestes?
      • Gość: S.N.W. Co jest??? IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 18:07
        Bojkotowaliście 1700 biletów to ile wy chcecie??? 1/2 stadionu??? (liczac strefy
        buforowe)Najpierw okradacie nas z tychiejsc nie zwracajac biletówna czas a teraz
        to ma byc wszystko w porzadku.. Ja dałbym wam nawet 2 tysiace miejsclikwidując
        strefy buforowe gdybym wiedział ze po porazce albo nawet bez niej coś wam nie
        odj.bie. Puchalski podja decyzje słuszną - wybrał najmniejsze zło. Co zrobia
        kibice ŁKS-u to juz ich interes moze jak bedziecie spokojni to nastepnym będzie
        wiecej biletow czego wam z całego serca życzę.. DERBY DLA KIBICÓW
    • Gość: baca Re: Derby Łodzi: Tylko 450 biletów dla kibiców ŁK IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.08.06, 19:11
      Czas skończyć z jesiennymi i wiosennymi redykami przez miasto. Przeganianie
      takich stad jest wysoce uciążliwe dla normalnych łodzian. Jaki jest cel
      przekazywania puli biletów dla drugiego klubu? Przecież każdy może kupić bilet
      bezpośrednio w kasie.
    • Gość: MIREK 60 450 biletów ??? IP: *.sttb.pl 02.08.06, 19:30
      Moim zdaniem p.Puchalski KOMBINUJE!.Mówi,że z takiego czy innego powodu może
      dać tylko 450 biletów dla kibiców ŁKS.Teraz robi się wielkie larum i
      p.Puchalski pokaże jaki on jest dobry(co WYTARGUJE)i po wielkich
      mecyjach "zgodzi" się dać więcej biletów jeżeli U.M.Łodzi zagwarantują TO i TO
      i TO i JESZCZE TAMTO."Rudy"(Zbigniew B.)też szantażował,że jeżeli czegoś jemu
      (Widzewowi)nie dadzą to on się wycofa i będzie to wina U.M.Łodzi bo wtedy
      młodzi ludzie będą się nudzić i może coś głupiego przyjść do głowy.Jeżeli
      p.Puchalski tak jak jego pryncypał(Zbigniew B.)chce cwaniakować O.K.-bez
      kibiców ŁKS derby na wyjeździe ,WIOSNĄ DERBY W ŁODZI NA ŁKS-ie BEZ
      WIDZEWIAKÓW!!! Jak myślicie kto zyska??(p.Puchalski CWANIACZEK z Widzewa)Kto
      przegra ?? NIESTETY WSZYSCY KIBICE tak ŁKS-u jak i rywali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka