uerbe 05.08.06, 11:35 Czy bez ****** już nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: ***** pytanie o "******" ****** 05.08.06, 11:38 Widać, ale niektórzy _bardzo_ chcą się wyróżnić. Tak mi się nasunęło... dziecineo.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:20 Moja ostatnia refleksja: głównie zadawaniu pytań typu: - jak dojechac - jaka jest odległosc - czy ktoś zna doktor Jakąśtam skądśtam - gdzie kupię itp itd. I jeszcze te wszystkie *******, ;;;;;, """""" Czy ludzie zapominają o czymś takim, jak wyszukiwarka internetowa? To może podpowiem- www.google.pl, zapewniam, wszystko można znalezc, tylko trzeba _chciec_ ! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:28 ja np. nie potrafię niczego znależc i szlag mnie bierze jak mozna znależć coś paroma kliknieciami? czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:30 longeta, nie rób z siebie sieroty. Skoro miliony ludzi na całym świecie- korzystając z wyszukiwarki- znajdują interesujące ich informacje, to Ty też możesz znalezc. Tylko trzeba odrobine dobrej woli i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:34 ale wiesz, że istnieje wyszukiwarka google, prawda? wiesz. to ucz się z niej korzystac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:36 W "Klanie" nie posługuja się wyszukiwarką. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:37 iszkariota napisał: > W "Klanie" nie posługuja się wyszukiwarką. nie oglądam telwizji Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:36 uczę się cały wolny czas na to przeznaczam,zamiat iść ; dupę wyrwać; Odpowiedz Link Zgłoś
kotberet Lepiej by Ci pewnie zrobiło 08.08.06, 21:41 ;;;;;wyrwanie;;;;;; swojej ;;;;;dupy;;;;;; z krzesła i pójście na spacer, niż wgapianie się godzinami w monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Lepiej by Ci pewnie zrobiło 08.08.06, 21:45 kotberet napisał: > ;;;;;wyrwanie;;;;;; swojej ;;;;;dupy;;;;;; z krzesła i pójście na spacer, niż w > gapianie się godzinami w monitor. jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:42 > uczę się cały wolny czas na to przeznaczam Marne skutki, dalej piszesz te swoje sredniki. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:43 longeta napisał: > uczę się cały wolny czas na to przeznaczam,zamiat iść ; dupę wyrwać; Tego ostatniego sie juz nie robi, teraz mowi sie o spotkaniu z ładną dziewczyną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert A tak w ogóle 08.08.06, 21:45 to teraz już się nie wyrywa dup, tylko znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A tak w ogóle 08.08.06, 21:46 tego mi nie powiedziały moje znaki na niebie i ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert W takim razie pokieruję Cię: 08.08.06, 21:48 właściwym obiektem wyrywania są znaki drogowe pionowe, możliwie dużo na jednym możliwie rozgałęzionym słupie. Znaki owe sprowadza się następnie do domu, wnosząc je po schodach na 11. piętro i zasypia się z nimi w objęciach w przedpokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: W takim razie pokieruję Cię: 08.08.06, 21:53 kotbert napisała: > właściwym obiektem wyrywania są znaki drogowe pionowe, możliwie dużo na jednym > możliwie rozgałęzionym słupie. Znaki owe sprowadza się następnie do domu, wnosz > ąc je po schodach na 11. piętro i zasypia się z nimi w objęciach w przedpokoju. > Mozna tez wyrywac znaki poziome, ale używać na miejscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Foch 08.08.06, 21:56 nie ma to ja się z dobrego serca podzielić sposobem na miłe spędzenie czasu. Idź się lepiej przytul do jakiegoś znaku poziomego, bo na obcowanie z pionowymi nie zasługujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: czemu służy forum łódzkie? 08.08.06, 21:41 > Moja ostatnia refleksja: głównie zadawaniu pytań typu: > - jak dojechac > - jaka jest odległosc > - czy ktoś zna doktor Jakąśtam skądśtam > - gdzie kupię Dobra, zabierzmy wiec te haniebne zagadnienia, i coz nam zostanie: watki big_newsa gloryfikujace PiS i jakies brednie typu "jesli kawka to tylko z mlekiem :))))". A na google na wszystko odpowiedzi nie znajdziesz, w szczegolnosci na pytania "czy ktos zna doktor jaksatam skadstam", tak wiec proponuje troche wiecej elastycznosci w temacie "google motherfucker, do you use it?!?!?" Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a ja lubię 08.08.06, 22:35 go. nawet na mapie okolic Łodzi firmy Copernicus Ferma Strusi w Nowosolnej jest zaznaczona symbolem wielbłąda. może ktoś przypadkiem wie czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a ja lubię 08.08.06, 22:47 o? ale dromadera, czy baktriana? bo to ważne, ze względu na symbol na mapie wyraźnie wskazujący jednego z owych dwóch. którego - nie zdradzę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a ja lubię 08.08.06, 22:50 longeta napisał: > ale to zaden problem,tylko po co ci to? z umiłowania prawdy, choćby najokrutniejszą okazać się być miała... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja lubię 08.08.06, 23:05 huann napisała: > go. > > nawet na mapie okolic Łodzi firmy Copernicus Ferma Strusi w Nowosolnej jest > zaznaczona symbolem wielbłąda. może ktoś przypadkiem wie czemu? zakup wielbłada,ile osób w polsce kupuje wielbłądy? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a ja lubię 08.08.06, 23:08 longeta napisał: > > zakup wielbłada,ile osób w polsce kupuje wielbłądy? > jednego kiedyś nawet za darmo napisałem... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=16348828&a=29209402 Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja lubię 08.08.06, 23:15 ten wielbłąd to powód do dumy,a twój tylko rikszą pedałuje Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a ja lubię 08.08.06, 23:16 zraniłeś mnie Shrek. zranileś mnie do Doktora Żywago. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a ja lubię 08.08.06, 23:53 longeta napisał: > każdy dzień przynosi jakieś zło www.googlism.com/index.htm?ism=forum&type=1 (...) forum is evil Odpowiedz Link Zgłoś