Gość: Ula IP: *.toya.net.pl 10.08.06, 13:36 kto podzieli się swoim zdaniem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sluzbowo Re: IV LO 10.08.06, 22:50 Gość portalu: Ula napisał(a): > kto podzieli się swoim zdaniem???? 20 lat temu było za...ście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasciturus Re: IV LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:48 sluzbowo napisał: > 20 lat temu było za...ście :-) A teraz jest jeszcze lepiej... Co prawda nie przesadzałbym z tym wysokim poziomem, a szczególnie z opinią, że wymaga się dużo pracy, ale faktem jest że niezłe jajeczka odchodzą ;) A tak na prawdę to wszystko zależy od podejścia do przedmiotu. Jeśli chcesz możesz się sporo nauczyć (especially u niektórych nauczycieli ;)), albo po prostu olać go bez większych konsekwencji. I to wbrew pozorom jest jedną z większych zalet tej szkółki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: IV LO IP: *.devs.futuro.pl 10.08.06, 23:00 a jakie masz pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: IV LO IP: *.toya.net.pl 11.08.06, 09:22 czy jest wysoki poziom bo na tym mi też zależy, czy nauczyciele potrafią przekazać wiedzę??? itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: IV LO IP: *.devs.futuro.pl 11.08.06, 11:44 ja skończyłam czwórke w tym roku :( bardzo mi smutno z tego powodu bo szkoła ma niepowtarzalny klimat :) co do nauczycieli typowi indywidualiści każdy ma inny sposób na ucznia :) z każdym inne przygody ale każdy dobrze uczy ... poziom szkoły moim zdaniem dość wysoki .. dużo wymaga pracy .. ja swojego wyboru nie załuje bardzo sie ciesze ze mogłam sie uczyć w tej szkole :) mature zdałam bez problemu :) dostałam sie na studia :) zresztą tak jak cała moja klasa i koleżanki i koledzy z klas równoległych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: IV LO IP: *.toya.net.pl 11.08.06, 13:07 Dziękuję za informacje i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: IV LO IP: *.devs.futuro.pl 11.08.06, 13:11 nie ma sprawy :) cześć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_j Re: IV LO IP: 89.100.160.* 21.11.06, 22:11 Hej! Ja skonczylam..7 lat temu ale do dzis mam same dobre wspomnienia. Mysle ze najwazniejsza w tej szkole jest jej atmosfera! pamietam jak dzis przejscoiwke (kto chodzil ten wie) i te niekonczace sie korytarze. Szkola uczy na dobrym poziomie ale jak wiele innych. tak samo sa stresy i tak samo mozesz trafic na nauczycieli ktorzy beda ci sie snic po nocach przez wiele lat po maturze ;-) (jak pani Starska od angielskiego- chyba juz dlugo nie uczy prawda?) ale nigdy, powtarza NIGDY nie zamienilabym tych na lat na zadne inne. Ze szczerego serca polecam. ps. na studia i tak sie dostaniesz bo to zalezy od twojej pracowitosci i silnej woli. a w tej sszkole po prostu milo spedzisz czas. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: IV LO 21.11.06, 23:43 Gość portalu: ania_j napisał(a): > Szkola uczy na dobrym poziomie ale jak wiele innych. tak samo sa stresy i tak > samo mozesz trafic na nauczycieli ktorzy beda ci sie snic po nocach przez wiele > > lat po maturze ;-) (jak pani Starska od angielskiego- chyba juz dlugo nie uczy > prawda?) nie uczy gdzieś od 2001 roku i uwierz mi, że były osoby w mojej klasie szczerze NIEZADOWOLONE z powodu jej odejścia! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: IV LO 23.11.06, 15:22 15 lat temu było świetnie,oczywiście było kilku nauczycieli do du... ale ogólnie było super , niestety potem poszłam na studia i okazało się ,że trafiłam do szkółki - w liceum traktowano nas jak dorosłych, a na studiach ... ehhh szkoda gadać choćby z sentymentu IV bedę zawsze polecać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_j Re: IV LO IP: 89.100.160.* 23.11.06, 17:52 he tak sadzilam ze nie tylko u mnie budzila postrach. ale tak juz na serio to dziki niej umiem angielski. pracuje od dwoch lat za granica w duzej finansowej firmie i sama widze ze dobrze mnie przygotowala. choc do dzis pamietam slowka i slynne speach'e... tak wiec pomimo calego jej "uroku" nalezy jej sie uklon z mojej strony. choc wielu sie ze mna na pewno nie zgodzi ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piusss Re: IV LO 27.11.06, 19:12 Poziom nie jest do końca aż tak ważny - najwazniejsi są ludzie. Bez nich się zamęczysz. Ja niby chodze to LO o wysokim poziomie itd ble ble, polskiego uczy mnie kobieta uznawana za jedną z najlepszych w mojej szkole, a ja na polskim siedzę i czytam książki nałogowo (nie lektury oczywiści:D). Jak nei chcesz sie nauczyc to poziom nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś