hubar Re: Fotelowi kibice zawsze najgłośniej krzyczą 11.08.06, 20:45 To pierwsze derby na ktorych mnie zabraklo od kilku lat! Wiec milcz, ja stawic sie na stadionie nie moglem. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Już tylko 2:1 fotelowy krzykaczu 11.08.06, 21:56 I tak do konca... ech super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scalietti Re: Już tylko 2:1 fotelowy krzykaczu 11.08.06, 21:59 ech! siusiu w majtunie żebyś przypadkiem nie zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Już tylko 2:1 fotelowy krzykaczu 11.08.06, 22:12 zakompleksiony ełkaesiak?? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta lepiej tu niz na ulicy 11.08.06, 22:36 niech zgadne,kto wygra rewanż w wiosennej rundzie? lepsze 3 punkty niz dwa,prawda czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś
mayoor Re: lepiej tu niz na ulicy 11.08.06, 23:55 Znowu będą się napinać. Jakby moja drużyna non-stop baty dostawała to bym naprawdę zbastował z drastycznym euforyzmem na forum. Ale co tam, byle do wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: lepiej tu niz na ulicy 12.08.06, 09:20 mayoor napisał: > byle do wiosny... może pisać się nauczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
gray kogo to interesuje? 12.08.06, 09:22 jeżeli nie potrafisz nad sobą panować to pokrzycz w poduszkę - podobno pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoor Re: kogo to interesuje? 12.08.06, 10:40 Może kibiców Widzwewa i ŁKS-u. Ciebie nie musi, więc nie zabieraj głosu w wątku, jeśli nie masz nic do powiedzenia I naucz się pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: kogo to interesuje? 12.08.06, 10:48 mayoor napisał: > Może kibiców Widzwewa i ŁKS-u. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=486 > I naucz się pisać! już pędzę. z euforyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoor Re: kogo to interesuje? 12.08.06, 12:01 mayoor napisał: > Może kibiców Widzwewa i ŁKS-u. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=486 Zgłoś to zażalenie do Hubara, który tutaj stworzył wątek i do Admina, ktróry go nie przeniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: kogo to interesuje? 12.08.06, 12:09 mayoor napisał: > Zgłoś to zażalenie do Hubara, który tutaj stworzył wątek właśnie, tak jakby, jemu odpowiedziałem. masz coś jeszcze do dodania? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_klosz Re: kogo to interesuje? 12.08.06, 12:17 gray napisał: > masz coś jeszcze do dodania? Mam! Swoje i swoich przyjaciół wypociny polityczne zamieszczaj tu ,skoro jesteś taki "regulaminowy". Naukę forumowego dobrego wychawania zacznij najpierw od siebie, a potem zacznij pouczać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoor Re: kogo to interesuje? 13.08.06, 17:53 Myślę, że bardzo pożądanym na forum zwyczajem mogłoby być wypowiadanie się tylko w tych wątkach, w których ma się coś do powiedzenia na dany temat. Kolega Gray, jak widać, nie trzyma się tej zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani słaby mecz 12.08.06, 09:39 słaby Widzew. więcej mieli szczęścia niż sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Stronniczość gazety 12.08.06, 10:18 Jakby ŁKS wygrał artykuł by się pokazał w poniedziałek. Redaktorzy gazety zawsze sprzyjali Widzewkowi. Ale jak derby będą na Al. Unii też będzie mało biletów dla gości. Osobiście bym dał tak 50% czyli 225 - też ze względów bezpieczeństwa a działacze widzewa niech sobie kupią wszystkie wejściówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_aragorn Re: Stronniczość gazety 14.08.06, 02:48 Widać, ze nie masz pojęcia o czym mówisz. Przypominam ci, że ilość biletów dla kibiców drużyny przyjezdnej jest uregulowana przepisami. Nie może być mniejsza aniżeli 5% wszystkich biletów. Proponuję się trochę doedukować a dopiero później brać się za cokolwiek, a już na pewno za opisywanie domniemanej stronniczości prasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres ELVIZ IP: *.46.rev.vline.pl 01.10.06, 00:09 Ciekawy jestem co tym razem wymyslisz? Gazeta nie napisala o Widzewie bo przegrał? No slucham cie, bo zawsze wietrzysz jakies spiski, ze Wyborcza nie opisuje meczow ŁKSu w piątki, a sobotnie Widzewa tak. Odpowiedz Link Zgłoś