Gość: Andrzej IP: 194.239.9.* 19.02.03, 20:29 Uważam,że koleś,który to zrobił powinien dostać karę śmierci- gdyby taka była,a być powinna-jak wszyscy ci,którzy dopuszczają się podobnego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młody Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 193.110.121.* 19.02.03, 21:27 jestem mieszkańcem Rawy i jestem zbulwersowany cała tą sytuacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 193.110.121.* 19.02.03, 21:29 Zlinczujemy tego kolesia a napewno juz bedzie chodzil bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobik Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 193.110.121.* 19.02.03, 21:30 Jestem zbulwersowany mijam ten sklep kilka razy na dzien i ta kobiete znalem , poprostu szok, czlowiek ktory to zrobil .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABEł Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 193.110.121.* 19.02.03, 21:32 Jak go kurwa jebana mać złapią to mu "kutasowi wydłube oczy i kaZe zeżreć ,następnie posmaruje mu kutasa solą i wpuszcze do zagrody z cielakami a na koniec wsadzę mu w dupe kosę.To tylę kurwa jego mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobik Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 193.110.121.* 19.02.03, 21:35 Diabeł ty jestes chyba niezrownowazony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 193.110.121.* 19.02.03, 21:37 Takich jak diabel tez trzeba izolowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Zabójstwo ekspedientki IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 22:51 To chyba pierwszy taki przypadek w Rawie i tak naprawde nie wyobrazalem sobie ze kiedys sie to stanie wlasnie w tym miescie.Uwazam ze zabojca powinnien odpowiedziec za swoje czyny,np dozywocie i szybki tok sprawy !!!!!!!!!! Zamknąc takiego bo czlowiek ktory sam zabija nie ma prawa do zycia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Zabójstwo ekspedientki 19.02.03, 23:00 Jestem z Rawy i zgadzam się z przedmówcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwatek Włodek Re: Zabójstwo ekspedientki IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 14:11 Z Andzeliką chodziłem do jednej klasy w "FORUM". Sposób w jaki została zamordowana należy do najbardziej okrutnych. Przy takim okrucieństwie aż się prosi o karę śmierci (ale śmierci w mękach) Miejmy nadzieje, że uda się ująć sprawcę. Składam kondolencje dla rodziny i najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_a Re: Zabójstwo ekspedientki IP: *.interraw.net.pl 20.02.03, 15:43 [`] :((((( Brak mi slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XC Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 217.98.54.* 20.02.03, 15:58 hmm... nie no jak dla mnie masakra... :/ tak nie powinno byc ... powinna byc za takie cos kara dozywocia... jak dla mnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guśka Re: Zabójstwo ekspedientki IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 16:12 mieszkam w rawie i jak wszyscy chyba jestem przerazona tym..szczegolnie ze to stalo sie pare metrow od mojej szkoly jak siedzialam sobie na lekcjach...mam nadzieje, ze zlapia tego psychola, to wszyscy przestana sie bac o siebie i innych p.s. policja juz znalazla noz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastorius Re: Zabójstwo ekspedientki IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 18:19 Czytając państwa opinie przychodzi mi do głowy jeden wniosek trzeba psychola odnaleźdź i zabić!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prozac Mam paiery łowcy głów, powieście list gończy... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 23:16 Wywieście list gończy za tym frajerem. Już z chłopakami czyścimy lufy obrzynów, bo cyngle nam sie kurwa palą w rękach. Za taki czyn, powinno sie zdychać w mękach lub gnić w pierdlu o zaostrzonym rygorze do końca swoich dni. Jakby tego morderce dorwalo kilku czarnuchów i dali mu wybór " siadasz na żyletce albo na ku****ie", to by sie psychopacie jednemu odwidzialy takie kurewskie czyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyśka to niemożliwe!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 13:28 Boże w takim mieście gdzie nigdy nas nic złego nie spotkało dzieją się taki rzeczy!! I to koło dwóch szkół! Przecież to strach wyjść z domu, ale ten gość jest otoczony siedzi w Rawie a wyjazdy z miasta są pilnowane. Mam nadzieję że go szybko złapią bo ludzie są przerażeni boją sie wyjść z domu bo w środku miasta w samo południe mogą zostać zabici! A temu kolesiowi to chyba kara śmierci to za mało!!! Co to za typ, co za palant!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_a Prosze porownac te portrety czy nie sa podobne choc IP: *.interraw.net.pl 22.02.03, 14:50 inne zdarzenia i motywy oto link gdzie jest drugi portret innej sprawy lodz.tvp.pl/997/Krym345.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |Michal Re: do a_a IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 15:39 Rzeczywiscie masz racje, jeden z tych kolesi ze strony ktora podalas, jest taki sam, sprawa moze sie wiazac... Wiesz na sklepie pisze bizuteria, ale co to za bizuteria, posrebrzane lancuszki za 9 zl ???? nie zadne zloto, zreszta gdybym to ja byl bandziorem i chcialbym cos zrabowac, to moze bym ranil nozem ze 2 razy, ale nie tyle i nie porznal bym gardla. Sa tez opinie,ze to jakis gach ja zabil, ale nie sadze, napweno to nie ja, :-))) Mam nadzieje, ze brutalnie zabita Andzelika trafi do nieba :- ),bo sprawca napewno do piekla... lodz.tvp.pl/997/Krym345.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zabójstwo ekspedientki IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 19:31 Widywałam Ta dziewczyne bardzo często. Nie moge zrozumieć, co pchnęło tego psychola do takiego brutalnego czynu... Takich wariatów powinno zamykać się w psychiatrykach... Sama mieszkam w Rawie Mazowieckiej i boje się siedzieć w domu, boję się z niego wyjść...Ogarnia mnie potworny lęk, kiedy pomyslę o tym nienormalnym facecie... Cos trzeba z tym zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbignief wow IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:06 qurwa i takie zeczy dzieją sie w rawie Aja myslałem ze to film a nie REALITY SHOW !!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKI Re: Zabójstwo ekspedientki IP: 195.116.18.* 24.03.03, 13:45 UWAZAM ZE POWINNA BYC PRZYWOCONA KARA SMIRCI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś