Dodaj do ulubionych

Widzew to magia !!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 21:45
W klubie się nie układa...
Nie ma nikogo kto by zrobił by porzšdek...
Ci sami złodzieje okradaja go od X lat
Zawodnicy w drużynie - na miarę trzeciej ligi... ... grozi nam trzecia.
Ale...

Sš ludzie, którzy wielbiš Widzew, którzy go ukochali, niekiedy po�więcili całe życie...
Dlatego na meczu z poloniš było nas ponad 500 ... ( na polskie warunki to bardzo dobry wynik)

i nie tylko datego chcę powiedzieć, że...

...Widzew to magia...

...dzięki niemu się wzruszali�my, płakali�my ze szczę�cia, byli�my dumni...

...jeszcze tak będzie...

...szacunek da tych, którzy nie odsunęli się od Widzewa...

Ta magia ogarnie kiedy� wszystkich...

PS: pozdrawiam normalnych kibiców

Obserwuj wątek
    • dominic Re: Widzew to magia !!! 03.11.01, 22:43
      jesteś optymistą... i bardzo dobrze!!!

pozdrawiam - dominic
    • p8 Re: Widzew to magia !!! 03.11.01, 22:55
      Widzew był, Widzew jest, Widzew będzie.

panBozia

*Widzew - jedyna choroba na którą nigdy nie powinno być wynalezione żadne
      lekarstwo.
      • dominic Re: Widzew to magia !!! 03.11.01, 23:00
        za to na Legię, Polonię, Wisłę i inne takie powinno być lekarstw całe multum!
        • p8 Re: Widzew to magia !!! 03.11.01, 23:48
          dominic napisał(a):

> za to na Legię, Polonię, Wisłę i inne takie powinno być lekarstw całe multum!

Dominc, myślę że poprostu nie kumasz o co chodzi.
          Wyjaśnię ci:
          Chodzi o Widzew.
          On jest dla nas ważny - teraz, gdy żle się dzieje. Zostałem kibicem Widzewa w
          najgorszej z możliwych sytuacji, tuż przed spadkiem do drugiej ligi. To było
          blisko 12 lat temu. Połowa mojego życia. Nieraz się zawiodłem ale najgorsza
          "plama" nie zatrze wspaniałych chwil które przeżyłe i przeżyję dzięki mojemu
          klubowi...
          Była 2 liga - byłem ja i wielu innych.
          Przyszły sukcesy - było nas mnóstwo.
          Jest bardzo żle - jestem ja i wielu innych.
          Tobie się pewnie wydaje że być kibicem polega na rozpierdalaniu wszystkiego co
          się da?
          Zapytaj prawdziwego kibica jakiejkolwiek drużyny, ale takiego który od lat żyje
          swoją drużyną co dla niego znaczy jego klub...(zapytaj, zdziwisz się).

To jest właśnie ta magia, ta choroba, ta religia...

panBozia
    • Gość: szach Re: Widzew to magia !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 23:01
      Było nas 500 (to dobry wynik). hahahahahahaha
      Łodziaki co wy wiecie o frekwencji na meczu. Co to jest 500 w porównaniu z
      20000 (słownie: dwudziestoma tysiącami) na stadionie Lecha. Jeszcze długo nie
      zobaczycie pełnego stadionu, w przyszłym sezonie razem w I lidze raczej nie
      zagramy - adieu Widzew!!! (och, jak mi smutno :(((((( ).
      Kolejorz!!!! Kolejorz!!!
      • dominic Re: Widzew to magia !!! 03.11.01, 23:10
        coś czuję że jeszcze ta wasza maszyna parowa poczuje charakterek kochanego
        Widzewka a wasza klęska nawet naszego śmiechu warta nie będzie. i tyle.
      • p8 Re: Widzew to magia !!! 03.11.01, 23:56
        Gość portalu: szach napisał(a):

> Było nas 500 (to dobry wynik). hahahahahahaha
        > Łodziaki co wy wiecie o frekwencji na meczu. Co to jest 500 w porównaniu z
        > 20000 (słownie: dwudziestoma tysiącami) na stadionie Lecha. Jeszcze długo nie
        > zobaczycie pełnego stadionu, w przyszłym sezonie razem w I lidze raczej nie
        > zagramy - adieu Widzew!!! (och, jak mi smutno :(((((( ).
        > Kolejorz!!!! Kolejorz!!!

Nie chce mi się z tobą gadać bo watpię czy kiedykolwiek byłeś na meczu (o
        wyjazdach nie wspomnę).

Pamniętasz taki mecz, Legia:Widzew 2:3 z sezonu 96/97. Na stadionie Legii
        20000tys. osób. W tym samym czasie mecz Lech Poznań:Hutnik Kraków.
        Mniejsza o wynik. Widzów:100 osób.

Miej to na uwadze. Cieszę sie że w Poznaniu tyle osób przychodzi na mecze,
        mam nadzieję że tak będzie w Łodzi i w całej Polsce.

panBozia

• Gość: szach Re: Widzew to magia !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:13
          Gdy miałem naście lat jeździłem na mecze KOLEJORZA, mimo tego, iż mieszkam
          bliżej Łodzi niż Poznania. A mój prześmiewczy ton bierze się stąd, iż w
          chwilach dla Leszka ciężkich, kibice Widzewa dawali mi to odczuć w znacznie
          mniej delikatnej formie niż ja teraz obecnie to czynię wobec was (Legii też,
          choć ich u nas jak na lekarstwo).
          Nie mam nic przeciwko temu, aby taka frekwencja i taki porządek jak na Lechu
          był na wszystkich stadionach w Polsce.
          Ale na razie to KOLEJORZ ma NAJLEPSZYCH kibiców!!!!!!!!!
          Uczcie się dzieci od lepszych od siebie (to dot. każdej dziedziny)
          • p8 Re: Widzew to magia !!! 04.11.01, 18:03
            Gość portalu: szach napisał(a):

> Gdy miałem naście lat jeździłem na mecze KOLEJORZA, mimo tego, iż mieszkam
            > bliżej Łodzi niż Poznania. A mój prześmiewczy ton bierze się stąd, iż w
            > chwilach dla Leszka ciężkich, kibice Widzewa dawali mi to odczuć w znacznie
            > mniej delikatnej formie niż ja teraz obecnie to czynię wobec was (Legii też,
            > choć ich u nas jak na lekarstwo).
            > Nie mam nic przeciwko temu, aby taka frekwencja i taki porządek jak na Lechu
            > był na wszystkich stadionach w Polsce.
            > Ale na razie to KOLEJORZ ma NAJLEPSZYCH kibiców!!!!!!!!!
            Ilość nie znaczy jakosć. Najlepiej by było aby byli zawsze ze swoją drużyną, a
            nie tylko teraz gdy zaczyna jej dobrze iść.

> Uczcie się dzieci od lepszych od siebie (to dot. każdej dziedziny)

Ale to Widzew ma kibiców w całej Polsce!!!
            W Wielkopolsce też!!! - i powiedz, czy jakikolwiek inny polski klub ma
            oficjalny klub kibica w Warszawie (działa on od 1987roku!!!)

pB
            • Gość: szach Re: Widzew to magia !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 09:56
              Chciałem zauważyć, iż gdy Lech spadał z I ligi to frekwencja i tak wynosiła
              kilka - kilkanaście tysięcy. Oczywiście, że ilość to nie wszystko, ale to na
              stadionie Kolejorza jest najbezpieczniej w Polsce (mimo takiej frekwencji), nie
              ma żadnych burd już od bardzo długiego czasu. Był okres, który na szczęście
              odszedł już w niebyt, gdy na stadion Lecha z dziećmi nie należało chodzić.
              Dzisiaj jednak KOLEJORZ ma NAJLEPSZĄ WIDOWNIĘ w Polsce, najliczniejszą i
              najlepiej zorganizowaną (doskonała oprawa meczu).
              Nie przypadkiem spotkanie Polska - Kamerun odbędzie się w Poznaniu, a nie w
              Łodzi.
              • Gość: Maciek Re: Widzew to magia !!! IP: *.*.*.* 05.11.01, 14:23
                Oj widzę szachu że kiepsko jestes zorientowany dlaczego to nie ma burd na Lechu ..:))
                Cala Polska o tym wiem, ale ty zdajesz sie tego nie zauwazac. Ale pewnego dnia sie to zmieni i nie pieprz ze mamy sie uczyc od lepszych od nas .... Rozumiem ze
                osiagniecia Lecha w tym sezonie w meczach wyjazadowych (0 w Bialymstoku, 30 w Opocznie, 70 w Krakowie) to numer jede w kraju ?
                • Gość: szach Re: Widzew to magia !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 06:41
                  Widać, że jesteś bezsilny. Przykro mi :((
    • Gość: taki Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:01
      tak to prawda
    • Gość: rty Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:04
      prawda
    • Gość: taki Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:06
      tak trzymac
    • Gość: ta Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:18
      ok
    • Gość: roman Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:20
      prawda
    • Gość: piotrek Re: Widzew to magia !!!!!!!!!!!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:23
      najlepszy klub w polsce
    • Gość: tyrthdf Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:24
      ok
    • Gość: robercik Re: Widzew to magia !!! IP: 195.117.134.* 06.11.01, 12:27
      widzew to moje zycie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka