grover 27.02.03, 11:05 Ile pączków już zjedliście? Ja na razie 2... ale do wieczora myślę, że będzie więcej... Kto da więcej??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 13:38 Dorzucam swoje 2 również, i oczywiście nie bądące ostatnimi.:) Ale pamietajmy, jeden paczek to prawie godzina skakania na skakance.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ani jednego półpączka jeszcze:-( 27.02.03, 14:03 aric napisał: > Ale pamietajmy, jeden paczek to prawie godzina skakania na skakance.:))))) albo jak kto woli jeden pączek to troche pączkowego ciasta, marmolady i troszke lukru. I ani pół skakanki;-) darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dorzucam... 27.02.03, 14:04 Właśnie konsumuje czwartego.:)) Ale sądzę, że do jakiś 8-10 do wieczora dobiję. Informacje zamieszczę jutro.:) Mniam, miam, precz ze zrowym odrzywianiem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Moze dam rade Aricowym pączkom:-) 27.02.03, 14:17 aric napisał: > Ale sądzę, że do jakiś 8-10 do wieczora dobiję. Czyli biorac pod uwage,ze zaczne kolo 16.00, a skoncze kolo 00.00 to mam 8 pelnych godzin na pączkowanie. Aricu boj sie...;-) >Informacje zamieszczę jutro.:) ja rowniez:-) darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 14:19 właśnie pochłonąłem 4 pączka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Ile pączków już zjedliście? IP: 195.94.198.* 27.02.03, 14:34 a u mnie paczkowa pustynia... ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 14:36 Wstyd się przyznać ... ani jednego jeszcze ":) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 15:17 Ja dopiero jednego, ale spokojnie :-) dopiero sie rozkręcam :D Pysznego Tłustego Czwartku! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ile pączków już zjedliście? 28.02.03, 00:29 Skończyło się tylko na pięciu :/ a miałem ochotę na więcej. Troszkę nadrobiłem pyyyysznym dużym ciaskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Ile pączków już zjedliście? IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.03, 23:15 ...4 ... a 4 jeszcze leżą na stole... może się skuszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 23:23 Nie daj się tak łatwo! pokaż im kto tu je! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Ile pączków już zjedliście? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 19:25 pół.... Drugą połówkę odłożyłam na chwilkę /będąc w pracy/ i tyle ją widziałam. Ech, mam bardzo żarłoczną współpracownicę:-((( Natomiast rano przed siódmą, niczego nie podejrzewając (nie obudziłam się jeszcze całkowicie), nacisnęłam klamkę i.... finał wiadomy:))) Ble pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Ile pączków już zjedliście? IP: *.pai.net.pl / 10.7.5.* 27.02.03, 19:31 Ani jednego i to sie nie zmieni:) Wegetarianie paczkow nie jedza - na smalcu je smaza!!!! Za to moj malzonek statystyke poprawia - juz 8 wcina! Ja za to zrobilam pyyyyyyszne faworki alias chrusty (na roslinnym oleju) :):):) Tlusty czwartek to nie tylko paczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Ja... IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.105.* 27.02.03, 21:50 ...tylko/aż 2 (słownie: dwa)... pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste 5+2=7 27.02.03, 21:58 Powoli docieram do swoich granic przyswajania pączków... Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 22:00 2 i na pół roku mam dosyć pączków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim 4 i padlam, ale i tak kocham pączki przez caly rok IP: *.pai.net.pl 27.02.03, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 22:55 Uffffff...7.I nie będzie więcej.Jak tylko czuję ich zapach to mnie przekręca na lewą stronę...:P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ile pączków już zjedliście? 27.02.03, 23:47 Dwa. I na tym zakonczę. Ale nie chce mi się wierzyć, że Hubcio nie przekroczył przynajmniej 10.....PREZESIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ile pączków już zjedliście? 28.02.03, 01:07 bartuch napisał: > Dwa. I na tym zakonczę. Ale nie chce mi się wierzyć, że Hubcio nie przekroczył przynajmniej 10.....PREZESIE!!!! -- Niestety Bartoszku, nie było okazji na więcej. Mozna powiedzieć, że przyczyniła się UEFA ;-) Zlewie, a Ty czemu tak skromnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: Ile pączków już zjedliście? IP: *.cn.com.pl 28.02.03, 06:52 A ja kupiłam sobie trzy, ale były takie niesmaczne, że zjadłam tylko pół :(((( Za to mój pies miał uciechę (i dwa i pół pączka) A dzisiaj idę do Mamy na faworki! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Nie myslałem, że tak mało zjem,, 28.02.03, 08:38 Ale po ósmym odpusciłem, bo jeden trzeba było zonie zostawic jak z pracy wróci. I w sumie mnie troche zemdliło, a teraz klucha siedzi w jelitach... Każda przyjemnośc jest okupiona cierpieciem, bo ta cholerna równowaga musi być. Cały dzień na paczkach.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ile pączków już zjedliście? 28.02.03, 09:35 Jeden + pół + pół = 2 pączki. Zrobię sobie tłusty piątek lub sobotę :P Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ty łakomczuchu... 28.02.03, 10:20 Wiedziałem, że lubisz jeść, lubisz słodycze, ale zeby aż tyle?? No niespodziwałem sie że aż tak daleko się posuniesz z tym jedzeniem pączków. Musisz się ograniczać. Wtydź się, tak się obżerać...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jeden 28.02.03, 11:04 Aardzie czy uslyszalem "jeden...tuzin"?;-) a ja zjadlem 7, ale jakos nie byl to taki paczkowy czwartek jak bywalo ongis. moze to starosc;-) i zauwazylem, ze kazdy mial nadwyzki pączkowe. Czy to jakos prorokuje na reszte roku? darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Ani jednego... 28.02.03, 14:42 Może trochę mnie tłumaczy fakt, że podczas ostatniego weekendu mieliśmy pączkową orgię- babcia przywiozła chyba ok. 30 sztuk własnego wypieku (wysmażu? nie, to jakoś nie brzmi...) Wczoraj już nie byłam w stanie zjeść ani pół ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Ani jednego... 28.02.03, 16:12 Wczoraj 9 i pol, a dzis dopiero jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ani jednego... 28.02.03, 16:38 Witaj Aniu :-) dawno Cię nie było :-) Ale z tymi pączkami to zaszalałaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Ile pączków już zjedliście? 28.02.03, 16:29 Wczoraj 4,dziś czekają na mnie 2 pączki. Odpowiedz Link Zgłoś