kabe5 30.08.06, 13:03 mam urlop od 4 września i nie udało mi się znaleźć biura podrózy w Sk-cach które sprzeda imprezę dla singla bez chorych dopłat - może ktoś z Was mi podpowie - KB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karioka1985 Re: biura podróży 30.08.06, 15:52 może spróbuj w żyrardowskim biurze elentour?? może coś Ci znajdą. tel (046) 855 26 92, adres: 1-go maja 10 żyrardów. bliziutko stacji pkp. zadzwoń zapytaj. a jaki konkretnie wypoczynek Cię interesuje? kraj, zagranica? tydzień, dwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
tzavates Re: biura podróży 30.08.06, 18:41 Na Reymonta 21 jest takie małe biuro podróży, mają bilety na rozmaite imprezy, jeśli wytrzymasz osobliwą obsługę to pewnie Pani Ci coś znajdzie... Nie polecam biura podróży Orbis przy parku - panie oferują drogie usługi i niewiele wiedzą... Jeszcze jest biuro podróży Triada na Poczcie Głównej, ale oni raczej specjalizują się jedynie we wciskaniu biletów Central Wings... A dopłaty za pośrednictwo pewnie wszędzie są, jak kupowałem bilet lotniczy to dopłata wynosiła odpowiednio: w Orbisie 60 zł na Poczcie 40 zł na Reymonta 50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
kabe5 Re: biura podróży 31.08.06, 07:47 dziękuję za informacje - w żyrardowie nic nie mają - dzwoniłam - a na Reymonta rzeczywiście się strają coś znaleźć - mam nadzieję że skutecznie - KB Odpowiedz Link Zgłoś