Gość: Koluszki FANS Hols IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.06, 21:00 Nic dziwnego miasteczka robia im frekwencje na Chicken Arena. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 30.08.06, 21:04 ManU jak jezdzi po swiecie to tez rozstawia stragan i w przerwie rezerwowi obracaja towarem klubowym. mysle ze w tym przypadku duzo wieksze sukcesy mialby LKS z wiadomych wzgledow, jak i talentow swojego menago, ktore byly sprawdzone i potwierdzone. przed Widzewem drzwi nie zamykam, poniewaz maja mlodych i glodnych zawodnikow. takze jest cien szansy, ze cos z tego handlu wyjdzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:06 Gość portalu: jinx napisał(a): "przed Widzewem drzwi nie zamykam, poniewaz maja mlodych i glodnych zawodnikow" Ja bym im dał jeść, bo jeszcze chłopaki pomrą i kto będzie po boisku biegać....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:11 tee, tak samo, jak na Lechu i Legii, wszedzie podmiejscy, tylko na Polonii W. i Lksie sami rodowici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecolk racja podmiejscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:23 Zdunska Wola i Łęczyca to fidzefa klub kibica heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Łask i Pabianice to łksu kibice... IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 11:50 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin żyjesz w iluzji na tym Karolewie gdzie krowy pasą IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 22:01 przeraża cie sytacja w Łodzi, gdzie nasza przewaga jest coraz większa. Życze miłych snów i szcześcia na ulicy, bez tego twoje uzębienie nie wytrzyma długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.centertel.pl 30.08.06, 22:02 Kiedy naszym sponsorem zostawał Harnaś, to najpierw robił badania. Okazało się, że Widzew jest po Legii Warszawa najbardziej rozpoznawalnym klubem w Polsce. A na którym są Rodowici? Artykół jest stronniczy!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Artykół jest stronniczy!!! ;))) IP: 194.100.176.* 31.08.06, 07:05 ARTYKOL moze tak, skocz po slownik, bo chyba nie wypada zeby kibic drugiego po Legii najbardziej rozpoznawanego klubu robil takie byki, chyba ze to wlasnie to czyni Widzew tak dobrze rozpoznawanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fijoł Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 212.160.191.* 31.08.06, 15:41 Owszem rozpoznawalny jest, tylko zapomniałeś dodać, że jako lumpy pijace tanie pifko takie jak harnas. Czy wiesz, że prducent pifka harnaś, skupuje po zylu/litr szczyny? Oni to podobno jakoś przerabiają i już za zyl 50 masz harnasia. No, prosze pijesz i nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.centertel.pl 30.08.06, 22:05 Kiedy naszym sponsorem zostawał Harnaś, to najpierw robił badania. Okazało się, że Widzew jest po Legii Warszawa najbardziej rozpoznawalnym klubem w Polsce. A na którym są Rodowici? Artykuł jest stronniczy!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba wśród swoich czują się jak ryba w wodzie IP: *.4web.pl 30.08.06, 22:24 góra z górą się nie zejdzie, ale kmiotek z kmiotkiem zawsze znajdą wspólny język... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: wśród swoich czują się jak ryba w wodzie IP: *.centertel.pl 30.08.06, 22:30 Ale boli, ale boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fc wies Tylko wiocha widzew kocha!!! IP: *.retsat1.com.pl 30.08.06, 22:40 BU CHA CHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Harnaś, to najpierw robił badania IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 22:50 czy Widzewiacy będą reklamować te popłuczyny za psi grosz. Bo bez badań to mógły przepłacić i udało się. P.S Chicken Arena nazwa rewelacyjna choć dosłownie powinno być "Chickencoop Arena" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 rodowity Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:09 Ej wiesniaki tylko my jestesmy rodwicji Lodzianie.bendziemy sprawdzac dowody na kolowrotkach i tylko z Lodzi lodzie wejda na stadjon Lksy!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert czyli kolego 1908 sam przyznajesz IP: *.mtvk.pl 30.08.06, 23:18 że Łks nie ma nawet sznas na uznanie poza Łodzią. Jakoś zalatuje to prowincjonalizmem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: czyli kolego 1908 sam przyznajesz IP: *.chello.pl 31.08.06, 11:20 zalatuje wiochom bo to jeden z waszyh ynteligentuf chce blysnac i jak zwykle sie nie udalo, bo wystarczom 3 wasze slowa, zeby was rospoznac i wasze prowokacje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:17 ros co?????? To nie hebrajski prostaku. Tu jest forum polskojęzyczne i tutaj pisze się po polsku!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tls Niezły kolo :) IP: 81.15.180.* 30.08.06, 23:28 Popracuj trochę nad ortografią "rodowitjy" chłopcze a "bendzie" to tylko z pożytkiem dla ciebie... Jezu, gdzie tacy "lódzie" się rodzą? Na "stadjonie" Lksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Re: Niezły kolo :) IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 23:33 Nazywa się obiektywny i jest za Widzewem, patrz post niżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.mtvk.pl 30.08.06, 23:16 no tak ... miasteczka ... Warszawa Kraków Katowice Gdynia Elblag Kołobrzeg Bydgoszcz Poznań Nowy Sącz Zakopane tak tak jakoś musisz sobie tłumaczyć popularność Widzewa w Polsce. Zresztą poza Polską też tylko Widzew jest rozpoznawalny choć ponoć (jak to było ?) podmiejski. No jeżeli tereny wokół "bazaru" są tym niby miastem to wolę by był podmiejski ale za to znany w całej Polsce i większości Europy ... Co tam wolę. Jestem z tego wręcz dumny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 23:31 wczesniej badania robilo ITI (pare lat temu) i byly takie same jak badania Carlsberga wisla legia i widzew sa to kluby najbardziej rozpoznawalne w polsce czy sie to komus podoba czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Al-bert staraj się zrozumieć o czym czytasz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 23:31 było: miasteczka robią im frekwencję, krótko mówiąc (frekwencja=obecność) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.06, 23:35 Duma mnie rozwala wiedząc, że mamy kibiców w całej Polsce. To jest coś pięknego, jak jedziesz na wyjazd np. do Poznania, a na dworcu w Kaliszu dosiadają się koledzy po szalu i choc ich nie znasz wiesz ze łączy cię z nimi wspólna pasja - WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooma Napisz o tym wiersz albo lepiej piosenkę b/w IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 23:40 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS ŁÓDŹ Widzew promuje się poza Łodzią IP: 212.191.170.* 30.08.06, 23:56 Pozamiejski poza Łodzią nic dziwnego, od dawna to wiadomo. FC Koluszki FC Brzeziny FC Lipiny ...:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS ŁÓDŹ Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 212.191.170.* 31.08.06, 00:05 Aha i jeszcze jedno. Mało mnie obchodzi jak bardzo "rozpoznawalny" jest klub. Aktualnie po polskich wioskach najwięcej widać barcelony, "czelsi" "menczestery". Niech tam wioski wokół Łodzi chodzą w czerwonych koszulkach, mi to nie przeszkadza z badaniami tych pomyj harnasia włącznie. Ja dziękuję, ja nie chcę ja jestem kibicem ŁKS ŁODŹ! To jest coś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.range86-133.btcentralplus.com 31.08.06, 00:21 czy wszyscy kibice ŁKS-u uwierzyli już we własne bzdury o swojej "rodowitości"? Jeśli tak, to jest to raczej rodowód ze związku kynologicznego i z jako takim należy sie zgłosić do lekarza (weterynarz?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.centertel.pl 31.08.06, 00:51 No jasne. ŁKS to jest coś. Mistrzostwo co 40 lat, fajne wino i niedrogie fajeczki. Nie mylić z: laseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 00:22 Jeśli taki jest sposób na propagowanie sportu i klubu, to nie mam nic przeciw temu. Sponsor nie mały, a piwo jak piwo. Mówicie, że Harnaś to pomyje, wasz problem. Jednak ja nie widziałem produktów waszego sponsora na półkach z markowymi towarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnasiowe szczyny Jakie piwo taki klub, i tacy kibice IP: 211.116.67.* 31.08.06, 01:51 po prostu słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnasiowe szczyny Jakie piwo taki klub, i tacy kibice IP: 211.116.67.* 31.08.06, 01:51 po prostu słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Jakie piwo taki klub, i tacy kibice 31.08.06, 02:21 Gość portalu: harnasiowe szczyny napisał(a): > po prostu słoma z butów. Twój umysł człowieku jest godny treści, które wypisujesz. Ale to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Jakie wino taki syf, jaki dworzec taki stadion IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 04:39 jacy kibuce taki klub jaka oprawa taka galera jaki doping takie wyniki jaka okolice tacy ludzie jaki bazar taki budżet jakie wyniki taka sława jacy założyciele tacy kibuce jakie sukcesy, ekhm... jakie sukcesy? wyliczmay dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: Jakie wino taki syf, jaki dworzec taki stadio IP: *.4web.pl 31.08.06, 08:58 wszyscy wiemy że Niciarka to dworcowy slums, więc nie musisz się tym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zZz Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 07:00 Czyli ŁKS odcina się od swoich kibiców choćby ze Zgierza czy Pabianic? Na stadionie wywieszają flagi z nazwami podłódzkich fc, ale wciąż pie.. o swojej rodowitości... Czy to aby nie hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti W obie strony do Nowej Soli jest 630 km! IP: 194.42.116.* 31.08.06, 07:16 To tak w woli uzupelnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 83.16.165.* 31.08.06, 07:27 I co? Znowu zazdrość??A jak tak jednoosobowy fan club z płońska??zrobił drugą flagę sobie?A co do stadionu to idz lepiej zobacz swój skansen, bo niedługo trybunka wam sie chyba rozleci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtsIVliga Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 08:01 Kiedy oddacie długi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 83.16.165.* 31.08.06, 08:17 jak znajdziecie groby założycieli waszego śmiesznego klubiku...a wogóle jakie długi????:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jordan Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.kredytbank.com.pl 31.08.06, 08:26 jestem zamiejscowym kibicem ŁKS pozdraowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.astral.lodz.pl 31.08.06, 13:08 No to masz problem, bo ŁKS jest rodowity i odcina się od zamiejscowych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:10 żydowska [ełkaesiacka] zazdrość -łks i tak żyje w samouwielbieniu i w innym [izraelskim] świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:54 Cóż, każdy kibicuje, komu chce. Jeśli już przyjąć kryterium łódzkości, to rodowód łódzki ma także Start, Kolejarz, Energetyk, a przede wszystkim Włókniarz, obecnie przerobiony na SMS. A te badania na rozpoznawalność nazwy potwierdzają, że Widzew i Legia mają najwięcej kibiców w Polsce. Wisła to kwestia koniunktury. Wypromował ją sukcesami Kasperczak, przez ostatnie lata ciągle ją pokazują w TV w pucharach, więc jest znana, ale to nie to samo. ŁKS lokuje się w gronie klubów, któremu kibicują lokalne społeczności. Nie różni się niczym od Lechii Gdańsk, Cracovii, Górnika Zabrze, itd. Ale np. taki Lech można usytuować pośrodku. Bo pomijając obrzeża Wielkopolski (Kalisz - Widzew; północ - Pogoń), to kibicuje mu cały region. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funy "Zduńska Wola i Łęczyca to widzewa klub kibica"- IP: 202.101.6.* 31.08.06, 10:06 -kiedyś tak się śpiewało na derbach. Czasy się zmieniają ale kibice widzewa najwyraźniej dalej mają ten sam podmiejski rodowód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam z Cz-wy Re: "Zduńska Wola i Łęczyca to widzewa klub kibic IP: 80.54.168.* 31.08.06, 10:30 pozdro z Częstochowy dla fanów Widzewa. Widzew jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodz to Widzew Re: "Zduńska Wola i Łęczyca to widzewa klub kibic IP: *.abb.pl 31.08.06, 11:56 Podmiejski rodowod... ty jestes czlowieku debilem zaslepionym nienawiscia.Kiedy ty ostatnio zalozyles szalik LKS w miescie Lodzi-chyba z portek go wyciagasz na Galerze podczas waszych meczow i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.onspeed.com 31.08.06, 10:11 przykro patrzec jak kibice LKS-u zamykaja sie w swoich dzielnicowych gettach dla gloszenia jedynie slusznej propagandy o swoim rzekomym rodowodzie (chyba ze od weterynarza...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piernik99 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 10.10.73.* 31.08.06, 11:45 Mieszkam w Toruniu. Widzewowi kibicuję od prawie 30 lat - czyli mniej więcej od czasu, kiedy zacząłem czytać i pisać. Jednak na mecze do Łodzi jeżdżę nie tak często, jakbym chciał - wiadomo odległość, kasa, tzw. obowiązki zawodowe, etc. Na pewno częściej niż teraz na stadionie przy Piłsudskiego bywałem, kiedy jeszcze się uczyłem (razem z młodszym bratem i tatą oklaskiwaliśmy wtedy Surlitów, Smolarka, Bolestę, Dziubę, Tłokińskiego, Rozborskiego, Myślińskiego, Wójcickiego, Wragę - to były czasy ;-)). Dlatego już teraz cieszę się na przyjazd drużyny do Lipna. To przecież tylko 50 km od Torunia. Na mecz oczywiście się wybieram, bo żal nie zobaczyć Widzewa w akcji, kiedy jest tak blisko. Nawet, jeżeli to tylko gra towarzyska. Pozdrowienia dla kibiców Widzewa w całym kraju. Jest nas naprawdę dużo. A fani ŁKS? Niech nam zazdroszczą. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.chello.pl 31.08.06, 13:20 szanowny pierniku bardzo wam zazdroszcze glownie odleglosci do widzewa. wezcie se ich do torunia i bedziecie szczesliwi i my tez. ich glowny kibic tez pewnie, bo ponoc siedzi w gdynii a wiadomo do torunia blizej. i moze by ujadali na jakims innym forum. z lodzia i tak jak widac nie maja za wiele wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piernik99 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 10.10.73.* 31.08.06, 13:57 I co ja na to mogę odpowiedzieć? Niestety, kibice ŁKS wpisujący się na tym forum, tak jak to robi np. 1908, tak naprawdę robią czarny PR swojemu klubowi. Ale co się dziwić - przy takim zacietrzewieniu o refleksję bardzo trudno. Jeżeli myślą, że na zawiści można daleko zajechać, to się mylą. Szkoda tylko ŁKS. A tak zupełnie na marginesie: jest pewnie wiele miast i to nie tylko w Polsce, które taką firmę jaką jest Widzew, wzięłyby do siebie z pocałowaniem ręki. Bo to jest super reklama. Tak, jak - oczywiście z uwzględnieniem wszelkich proporcji - MU, Barca, NY Yankees czy Oakland Raiders (kto słyszał o Oakland, kiedy Raiders grali w Los Angeles?) Kto tego nie rozumie, ten zwyczajny kiep (i mam tu na myśli również władze Łodzi). Co do forum - internet jest wspólnym medium - nie należy tylko do kibiców ŁKS, czy Widzewa. Może z niego korzystać każdy i nikt tego nie zmieni. Acha 1908: nie mówi się "se" tylko "sobie" ;-) Dbajmy o język. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piernik99 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: 10.10.73.* 31.08.06, 16:40 Miało być "Ach,", nie "Acha" - oczywiście. Za szybko wysłałem tekst, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.chello.pl 31.08.06, 11:26 jaka szczytna idea doprawdy a jak sobie pomysle ile boisk dla tych dzieciakow mozna by postawic za dlugi widzewa... ale nie oni im postawia stragan z galgankami i szmatkami i mysla, ze ludzie to kupia. brak wstydu. po ile zenicie te wasze szmatki po 5zl? przecie nie moze byc to wiele drozsze od chinszczyzny bo przeciez nawet ci niby wasi fani hehe wiecej nie dadza. ot tak, zeby mozna se bylo cos kupic za reszte z waty cukrowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:45 Ja jestem kibicem z Konstntynowa, jestem na karzdym meczu Lks-u. Pozdrowienia dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.bremultibank.com.pl 31.08.06, 13:24 no popatrz, chłopak ze wsi (wg łksu) i chodzi na łks, jestem w szoku, przecież tam wg samych łksiaków chodzą najbardziej rodowici z rodowitych PS. każdym -fanatyk Widzewa nie z Łodzi - <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.chello.pl 31.08.06, 14:10 roznica jest taka, ze fanatyk widzewa nie z lodzi, to najczesciej stadion widzial w skrocie na tvnie albo internecie. kibic z konstantynowa, pabianic, itd. na mecz przyjedzie i gardlo bedzie zdzieral a to sie liczy najbardziej. a nie chlopcy z naklejkami, ktorzy od 30 lat fanatycznie dopinguja widzew. z nosem w gazecie w rubryce sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:21 najbardziej to widać na frekwencji meczowej ŁKS=2908 kibiców RTS Widzew Łódź 10 tysięcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.astral.lodz.pl 31.08.06, 13:12 Ale boli, ale boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Warszawa Widzew promuje się poza Łodzią IP: 212.160.172.* 31.08.06, 11:55 Widzew jest Wielkim i Magicznym klubem. Niewiele takich było/jest w Polsce. Rządzi w Łodzi a w Polsce jedynie Legia może z nim konkurować. I głupoty wypisywane przez zakompleksionych ełkaesiaków którzy od lat 70/80 są zawsze na drugim miejscu, a w Polsce mało kto ich w ogóle kojarzy tego nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.chello.pl 31.08.06, 12:07 o rany gosciu a ktos pisze, ze nie jest magiczny??? w ktoryms toitoiu stadionowym podobno jest ukryty czakram taki jak na wawelu i taki 1910 modli sie tam co tydzien do boga balasow i czerpie stamtad gowniana inspiracje. takze kazdy prawdziwy kibic widzewa zobowiazany jest do zbudowania w domu odpowiedniego kopczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew promuje się poza Łodzią IP: *.astral.lodz.pl 31.08.06, 13:18 1908 to ma poczucie humoru. Super! P.S. Zawsze chciałem zapytać skąd się wziął i co znaczy twój nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 to proste IP: *.chello.pl 31.08.06, 13:59 jest to liczba przez jaka nalezy pomnozyc srednie iq kibica widzewa, zeby otrzymac srednie iq kibica LODZKIEGO KLUBU SPORTOWEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: to proste IP: *.astral.lodz.pl 31.08.06, 14:52 Aha... Czy pisząc iq masz na myśli IQ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej aha IP: 194.100.176.* 31.08.06, 16:23 Aha...a Ty czy piszac "artykol" masz na mysli artykul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: aha IP: *.chello.pl 31.08.06, 17:36 dobre ale moim zdaniem oni piszac 'artykol' i te swoje bzdury maja na mysli: -------------------------------------------------------------------------- linia ciagla z przerwami na oddech. przeciez golym okiem, nieuzbrojonym widac, ze jak oni klepia w klawiature, to nie mysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:23 te 1908 to liczba fanatyków ŁKSu z Łodzi którzy chodza na mecze tej drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.tpnet.pl 04.09.06, 02:30 a 1910 to wielkość długów rts podana w setkach tysięcy pln ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Mozambik nie podszywaj się błaźnie pod warszawiaka IP: 218.11.207.* 31.08.06, 13:23 twoje IP świadczy o tym że kłamiesz! ja też mogę napisąć że mieszkam w Mozambiku i każdy tubelec wie, że widzew nie spłaca długów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: nie podszywaj się błaźnie pod warszawiaka IP: *.astral.lodz.pl 31.08.06, 13:27 IP nie świadczy o tym, kto gdzie mieszka, tylko o tym skąd pisze. Sam korzystam z kilkunastu kompów w całej Polsce, a mieszkam od urodzenia w centrum Łodzi. No chyba, że korzysta się tylko z jednego komputera, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: nie podszywaj się błaźnie pod warszawiaka IP: *.bremultibank.com.pl 31.08.06, 13:28 jakich długów? Z tego co pamiętam: pzpn, sąd polski, uefa wydali oswiadczenie ze Widzew nic nikomu nie jest winien. A jesli ktoś coś chce niech zgłosi się do Grajewskiego czy Pawelca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: nie podszywaj się błaźnie pod warszawiaka IP: 83.16.165.* 31.08.06, 13:40 1908-ile ty masz lat 12? dowartościowujesz sie przez to wrzucanie rodowity- bazarowy net hoolsie?czy po prostu brak argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: nie podszywaj się błaźnie pod warszawiaka IP: *.chello.pl 31.08.06, 14:06 chodzi o ten pzpn, ktoremu wlasnie wsadzili ze stu sedziow i zawodnikow i konca nie widac? o ten, ktory od gory do dolu jest poobsadzany bylymi SBkami dbajacymi tylko o wlasna dupe? o ten, w ktorym rudzielec moze wszystko zalatwic po znajomosci w swietle ichniego prawa? bo juz sie zaczalem martwic, ze rzeczywiscie te dlugi wyparowaly. a ze dlugow nie splaciliscie w swietle tych przepisow, to nie swiadczy o tym, ze dlugow nie macie, tylko swiadczy o tych przepisach. toz to nawet pierniki z torunia wiedza i dzieci z nowej soli, tylko nie wy ograniczone tepaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Patrz ze do Sądu i UEFA sie nie przyczepił... IP: 212.191.170.* 31.08.06, 14:29 Jak w temacie: Myślisz ze umiesz mydlić oczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Patrz ze do Sądu i UEFA sie nie przyczepił... IP: *.chello.pl 31.08.06, 17:33 i z polskiego zwiazku szachowego i z kola gospodyn wiejskich spod leczycy tez sie nie do..i. rzeczywiscie chyba sie czepiam hehe Odpowiedz Link Zgłoś