Gość: kurczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:26 Kocham moj podmiejski klubik z al. pilsudskiego!!! Niech zyje Cheaken Arena!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BULDOG ;-) Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 21:28 Probierz go nie chce a Boniek każe mu go zostawić to kto tam qurna rządzi w sprawie obsady? Pewnie Boniek ma w tym swój interes. No to fajnego macie trenera bez prawa głosu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.tpnet.pl 02.09.06, 00:53 no ten Longinus to jest wręcz mistrzowskie pociągnięcie. Imię na wskroś patriotyczne, a nazwisko (kwa kwa) jeszcze bardziej. Teraz czerwony Widzew będzie miał chody w równie czerwonym PiSie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:34 Jezu! Ale ci debile z bazaru maja kompleksy. Nie zwracajcie na nich uwagi. Nawet jak przegraja 10000 razy derby to nie dadza spokoju. Dobra... Ich stadion to prawdziwe E stadio, a ich drurzyna jest najlepsza na swiecie. Barcelona juz sie trzesie. Ich kibice to najbardziej rodowici z rodowitych... Ok LKS to najwiekszy klub swiata. Juz wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tls Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 81.15.180.* 31.08.06, 22:38 No i trzeba dodać, że wino Gosso jest najwyborniejsze na świecie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Ja ich podziwiam... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.09.06, 00:47 potrafia kazda kleske przetlumaczyc na sukces!!! banie w derbach(jak zwykle z reszta)ale w II polowie byli lepsi...jedyny klub Lodzi(tz. Retkini i Kozin),rodowici,zakompleksieni,raz w rundzie cala Polska wie ze Jest LKS bo gra z Widzewem mecz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:27 co tam drurzyna. wasza ortografia rzuca mnie zawsze na kolana jak czytam wasze wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
eldezet Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie 01.09.06, 23:39 nie tylko na kolana chyba...cyt: "druRZyna" buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:52 Trzeba tylko wiedzieć jak się pisze Chicken...bazarowcu... TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.centertel.pl 31.08.06, 22:05 Oj boli rodowitych, bardzo boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak cała prawda o kibcach ŁKS. IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 04:46 Ostatnio po kilku głębszych rozmawiałem z jednym ickiem, który zwierzył mi się, że najbardziej boli go ten wyrazisty czerwony kolor w widzewskich barwach. Denerwuje go też, że we wszystkim jesteśmy lepsi i zawsze krok przed nimi. A już najbardziej się bulwerswał gdy przypomniałem mu ostatnie derby w II lidze. Był strasznie podekscytowany i napalony ale tuż pod stadionem dostał SMSa, że oprawe zabrali źli ludzie, he he. Wspomniał też, że sam mecz na boisku i trybunach też był dla niego niemałą katorgą dla psychiki. Dochodził do siebie kilka dni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie 01.09.06, 01:43 Przcież 1908 jest ich wzorcem IQ, to czego chcecie? W ŁKS-ie jest paru na forum z którymi można pogadać, ale to wyjątki potwierdzające regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 212.160.172.* 01.09.06, 08:33 tak jak i u Was-wyjątkami są ludzie, z którymi można normalnie porozmawiać...No chyba, że czytanie informacji o naszym klubie tylo po to, żeby podpisywac się pod nimi jakimiś flugami na klub jest według was w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.astral.lodz.pl 01.09.06, 08:38 W sprawie fugów, to zapraszam do 1908. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie 01.09.06, 13:16 Gość portalu: poziom napisał(a): > tak jak i u Was-wyjątkami są ludzie, z którymi można normalnie porozmawiać...No > > chyba, że czytanie informacji o naszym klubie tylo po to, żeby podpisywac się > pod nimi jakimiś flugami na klub jest według was w porządku... Tak jak w każdym innym klubie (mam na myśli kibiców w ogólnym znaczeniu). Niestety zaślepiony szowinizm wyolbrzymia ludzką głupotę. Jeśli cenisz normalną dyskusje, to sam przyznasz, że 1908 nie jest wzorcem do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:32 dla mnie ty jestes wzorcem. kociego lba. robilbym odlewy i ulice brukowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.4web.pl 02.09.06, 15:38 Odlewy kocich łbów do brukowania!? No to teraz wymyśliłeś ciole. Brukować odlewanymi kocimi łbami? Ciekawe z czego te odlewy? Z granitu? Widać, żeś biedny, boś głupi, a głupiś boś biedny. Odlać to się powinieneś na własny łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix. Rodowici lodziarze znowu się ekscytują. IP: 212.191.130.* 01.09.06, 11:12 nie odpowiadajmy im teraz. my będziemy pisać wieczorem kiedy oni będą mieli pełne usta roboty. opzdro dla widzewiaów z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziku Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:09 Pejsy, wypad szukać grobów przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix. Rodowici Łodzianie to Żydzi. IP: 212.191.130.* 01.09.06, 13:15 To oni od początku XIX wieku budowali to miasto. Polacy to prosta niewykształcona ludność z okolicznych wsi, która za chlebem przyjeżdżała do Łodzi. pozdrawiam Rodowitych Łodzian oraz napływową siłę roboczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:22 Dziku, daj se siana chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtsIVliga Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 17:53 Widzew oddaj długi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazarek Stadium Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 217.153.38.* 01.09.06, 13:29 Ja proponuję stadion na Al. Unii nazwać Bazarek Stadium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilof A może BAZAR ARENA ? IP: 212.191.130.* 01.09.06, 13:47 kto ma inne propozycje? zróbmy ankietę i prześlijmy Radzie Miasta - może radnym spodoba się któraś z propozycji i nadadzą uroczyście nową nazwę obiektowi przy dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietras83 Kmiotek Stadium brzmi nieźle IP: *.4web.pl 01.09.06, 14:15 idealnie pasuje do podmiejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi E stadio Bazario IP: 212.191.130.* 01.09.06, 15:08 to podkreśli hiszpański charakter tego miejsca - można dorobić bandy i wpuścić byki na to klepisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Bazar Kaliska im. Taubwurcela IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 17:13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake(ŁKS) Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:06 Jakoś nie zauważyłem żeby który kolwiek z obecnych na forum kibiców Widzewa skomentował powyższy artykół, zamiast tego są same inwektywy pod adresem ŁKS i jego kibiców. A ja chciałbym przeczytać co sympatycy klubu z al.Piłsudzkiego sądzą o podpisaniu kontraktu z piłkażem którego nie chciał trener. Proszę też o opinie na temat p. Filipa Burkharda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Moja opinia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:41 "Bury" - pasuje do koncepcji budowania druzyny.. Longinus "Podbipieta".. No nie wiem ale Boniek jeszcze nas nie zawódł.. zreszta nie ma co dziś oceniac zobaczymy na meczach o punkty.. albo i nie jesli Probi posadzi na ławce.. A co do stadionu to moze na czesc Hajty: "Arena auf Bazar";P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.onspeed.com 01.09.06, 16:50 sake, jaki ty jestes selektywnie spostrzegawczy...prawie jak 'czytelnik uwazny' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:37 przeciez to sa debile. w wiekszosci przypadkow ich klub to antyŁKS. nie moga przezyc takich najprosztych bzdur a to samochodow, bo sami zasuwaja tramawajami na gape, a to stadionu, bo ich wykrzeselkowany za moje podatki kurnik nadaje sie tylko na doroczny sped jehowych, teraz ich transferow bo wzieli gwiazdora z hurtapu leczyca i jakiegos longinusa bambusa z dworca centralnego. przeciez to wstyd na cala wioche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeeeee Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.48.115.131.ltv.pl 01.09.06, 18:44 Młodszy Bury nie bez kozery jest uważany za zdolniejszego od brata - czy nie chciał go trener - Lech ma taką pakę że akurat w tym nic zdrożnego - nie gra tam i Bury i Kikut, wasza do niedawna gwiazda Wachowicz wchodzi z ławki - czy moze być to wzmocnienie ? trzeba zaczekać, chłopak ma potencjał, moze grac i na lewej i w środku...zobaczymy na pewno trochę rozrusza grę ale czy to panaceum na słaby środek pola ?? co do Longinusa to skończy w Koluszkach a czy coś z niego wyrośnie - ja śmiem wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:55 To forum o Widzewie a najwięcej wpisów kolesia "1908".. Jedyna liczba jaką zapamiętałeś..? nie jestem skory do obrazania kogokolwiek ale.. (no właśnie) czy Ciebie mozna jeszcze obrazić..?? To juz nieistotne za kim jesteś.. to Ty jestes anty-... anty-mózg niezaleznie komu kibicujesz.. znam tez ludzi z Widzewa takich jak Ty i nie jestem z tego dumny.. wstyd mi.. Wychowałes się w psiej budzie a hycel Cie manier uczył..? Antysemityzmu, ksenofobii, grubiaństwa, nienawisci, zawisci.. i takich tam? Jeśli ja jestem podmiejskim ze śródmieścia (az głupio brzmi) to Ty tym co prezentujesz sobą nawet na podwiejskiego nie zasługujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.4web.pl 01.09.06, 21:20 Gdybyś miał chociaż trochę rozumu to zauważyłbyś że pod 1908 podszywa się wiele osób. Zerknij na adresy IP forumowiczów którzy się tak podpisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.09.06, 21:38 ten 1908 tylko czeka na polemike,ja klikam kosz albo nie zauwazam,i mysle ze tak "to"trzeba traktowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.chello.pl 02.09.06, 01:54 kolezanki moze z wami zaloze forumowe kolko rozancowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:10 Załóz se raczej kółko Dzieci Salomona, to bedzie dla kibiców ŁKSu z Łodzi bardziej pasować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 22:47 Trudno powiedzieć czy to są wzmocnienia. Jeden w kadrze do lat 19, drugi z jednym sparingiem na koncie. Do Zacevića i Bogunovića, Probierz przekonał się po kilku meczach. Osobiście uważam, że potrzebny jest nam ktoś z odpowiednim doświadczeniem, aby mógł w takich trudnych chwilach jak mecz z Arką, uspokoił gre i pokierował drużyną. Zwróć uwagę Sake, że kurczak jest od was tak jak pierwsze posty. Reszta to reakcja. Mam prośbę do normalnych kibiców Widzewa i ŁKS-u. Jeśli pojawią się posty, które mogą kogoś urazić to chyba lepiej będzie je zlekceważyć albo usunąć. Próby dyskusji z nimi są szkodą czasu, a reakcje ich nakręcają. Brak naszej reakcji powinien ich zniechęcić. 1908. Czy wiesz jak wygląda rozmowa mądrego z głupim? Moje pytanie jest ostatnią próbą ucywilizowania ciebie. Lecz wydaje mi sie, że ............ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 02.09.06, 01:52 ale stary po co ty do mnie pijesz? wcale bym sie w tym watku nie odezwal gdyby nie twoje wtrety, bo srednio mnie interesuje kto was wzmacnia o ile nie jest gwiazda hurtapu leczyca. dobre sobie pie..sz tu jakies farmazony o dobrym zachowaniu, powolujesz sie na kolegow z ŁKSu ale o meritum sprawy czyli w temacie artykulu to sie wypowiedziales jak watek urosl juz do kilkudziesieciu postow i ktos wam ladnie uwage zwrocil, ze piszecie nie na temat. no piekny przyklad doprawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 211.138.198.* 02.09.06, 02:42 po co w ogóle z nim duskutujesz? to jakiś skrzywiony pacjent, którego forumowy folklor polega na porównywaniu 1908 z 1910. oczywiście każde chamskie zachowanie podmiejskiego ćwoka tłumaczy żartem, a twoje brakiem wychowania. odpuść, nie ruszaj gó_na bo się pobrudzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:13 Ćwoka kolego to se znajdż w rodzinie. Ino powiedz aby wcześniej jarmółki zdjęli bo w pejsach i tych śmiesznych czapaczkach wszyscy wyglądacie tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 juz wiemy IP: *.chello.pl 04.09.06, 19:16 ze w psychiatryku przywrocili internet i cieszymy sie twoim szczesciem. popracuj jeszcze nad soba to moze dostaniesz kisielek, nie tylko w majtach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 15:38 Podstawą waszych wypowiedzi było obrażanie, dlatego temat poszedł bokiem. Na słuszną uwagę jest słuszna odpowieź. Jeśli nie interesuje cię Widzew, to po co wchodzisz na forum o tym klubie? Mimo wszystko cieszę się, że wreszcie podjąłeś próbę normalnej rozmowy. Jeśli normalne uwagi doktorku nie pomagają, trzeba użyć prowokacji. Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że to przyniosło efekt. Przynajmniej zaczęto o tym mówić. Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem twoją wypowiedź. Czy ty gloryfikujesz chamstwo? Życzę miłego oglądania meczu dziś wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 193.239.245.* 02.09.06, 18:21 > Jeśli nie interesuje cię Widzew, to po co wchodzisz na forum o tym klubie? Zaraz zaraz... Na FORUM O TYM KLUBIE?!? Chyba coś Ci się doktorku pomyliło. Doskonale zdaję sobie sprawę z Tego, że Bińczyk, Derdzikowski i Klemba ostro pracują aby forum "Sport" degenerowało się w tym kierunku, ale mimo wszystko jeszcze jest to forum "Sport". Odnoszę wrażnie że mylisz pojęcia: forum, topic (ew. temat), post itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 13:47 Może źle się wyraziłem. Chodzi mi o dyskusje na forum dotyczące artykułów prasowych na temat Widzewa. Nie kwestionuję istnienia forum o tematyce ŁKS-u jak i innego klubu. Sam jako kibic sportowy (nie zależnie od tego, że kibicuje Widzewowi) czytam o waszym klubie i zagłądam na forum o ŁKS-ie. A co do wspomnianych dziennikarzy, trudno powiedzieć. Być możę jest to kwestia innego postrzegania i odnoszenia się do artykułów w GW. Wydaje mi się, że zaletą GW jest mimo wszystko to, że osoby lub przedstawiciele klubów, instytucji itd, a będące bezpośrednio zainteresowane mogą ustosunkować się do tworzonych przez dziennikarzy artykułów i wypowiedzieć się na dane tematy. Ale to moja osobista opinia i dlatego czytam GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:29 Nie ma co generalizować, ale moje zdanie na temat działu sportowego GW jest diametralnie różne od Twojego. Martwi mnie to że są równi i równiejsi, chociaż z drugiej strony patrząc, gdybym kibicował Widzewowi to pewnie byłbym zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 21:54 Równi i równiejsi? Być może. Osobiście nie odbierałem tego w ten sposób. Jeśli uważasz tak jak mówisz, to napisz do GW. Może pomoże i w twojej ocenie poprawią się. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś