Dodaj do ulubionych

Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:26
Kocham moj podmiejski klubik z al. pilsudskiego!!!
Niech zyje Cheaken Arena!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BULDOG ;-) Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 21:28
      Probierz go nie chce a Boniek każe mu go zostawić to kto tam qurna rządzi w
      sprawie obsady? Pewnie Boniek ma w tym swój interes. No to fajnego macie
      trenera bez prawa głosu współczuję.
      • Gość: Gość Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.tpnet.pl 02.09.06, 00:53
        no ten Longinus to jest wręcz mistrzowskie pociągnięcie. Imię na wskroś
        patriotyczne, a nazwisko (kwa kwa) jeszcze bardziej. Teraz czerwony Widzew
        będzie miał chody w równie czerwonym PiSie ;)
    • Gość: Zigi Rozalski Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:34
      Jezu! Ale ci debile z bazaru maja kompleksy. Nie zwracajcie na nich uwagi. Nawet jak przegraja 10000
      razy derby to nie dadza spokoju. Dobra... Ich stadion to prawdziwe E stadio, a ich drurzyna jest
      najlepsza na swiecie. Barcelona juz sie trzesie. Ich kibice to najbardziej rodowici z rodowitych...
      Ok LKS to najwiekszy klub swiata. Juz wiemy
      • Gość: tls Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 81.15.180.* 31.08.06, 22:38
        No i trzeba dodać, że wino Gosso jest najwyborniejsze na świecie! ;)
        • Gość: dino Ja ich podziwiam... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.09.06, 00:47
          potrafia kazda kleske przetlumaczyc na sukces!!! banie w derbach(jak zwykle z
          reszta)ale w II polowie byli lepsi...jedyny klub Lodzi(tz. Retkini i
          Kozin),rodowici,zakompleksieni,raz w rundzie cala Polska wie ze Jest LKS bo gra
          z Widzewem mecz..
      • Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:27
        co tam drurzyna. wasza ortografia rzuca mnie zawsze na kolana jak czytam wasze
        wypociny
        • eldezet Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie 01.09.06, 23:39
          nie tylko na kolana chyba...cyt: "druRZyna" buehehehe
    • Gość: Czerwony Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:52
      Trzeba tylko wiedzieć jak się pisze Chicken...bazarowcu... TYLKO WIDZEW RTS
    • Gość: rwt Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.centertel.pl 31.08.06, 22:05
      Oj boli rodowitych, bardzo boli...
      • Gość: Widzewiak cała prawda o kibcach ŁKS. IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 04:46
        Ostatnio po kilku głębszych rozmawiałem z jednym ickiem, który zwierzył mi się,
        że najbardziej boli go ten wyrazisty czerwony kolor w widzewskich barwach.
        Denerwuje go też, że we wszystkim jesteśmy lepsi i zawsze krok przed nimi. A już
        najbardziej się bulwerswał gdy przypomniałem mu ostatnie derby w II lidze. Był
        strasznie podekscytowany i napalony ale tuż pod stadionem dostał SMSa, że oprawe
        zabrali źli ludzie, he he. Wspomniał też, że sam mecz na boisku i trybunach też
        był dla niego niemałą katorgą dla psychiki. Dochodził do siebie kilka dni.

:)
    • roosevelt5 Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie 01.09.06, 01:43
      Przcież 1908 jest ich wzorcem IQ, to czego chcecie?
      W ŁKS-ie jest paru na forum z którymi można pogadać, ale to wyjątki
      potwierdzające regułę.
      • Gość: poziom Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 212.160.172.* 01.09.06, 08:33
        tak jak i u Was-wyjątkami są ludzie, z którymi można normalnie porozmawiać...No
        chyba, że czytanie informacji o naszym klubie tylo po to, żeby podpisywac się
        pod nimi jakimiś flugami na klub jest według was w porządku...
        • Gość: rwt Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.astral.lodz.pl 01.09.06, 08:38
          W sprawie fugów, to zapraszam do 1908.
        • roosevelt5 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie 01.09.06, 13:16
          Gość portalu: poziom napisał(a):

> tak jak i u Was-wyjątkami są ludzie, z którymi można normalnie
          porozmawiać...No
          >
          > chyba, że czytanie informacji o naszym klubie tylo po to, żeby podpisywac się
          > pod nimi jakimiś flugami na klub jest według was w porządku...

Tak jak w każdym innym klubie (mam na myśli kibiców w ogólnym znaczeniu).
          Niestety zaślepiony szowinizm wyolbrzymia ludzką głupotę.
          Jeśli cenisz normalną dyskusje, to sam przyznasz, że 1908 nie jest wzorcem do
          naśladowania.
          • Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:32
            dla mnie ty jestes wzorcem. kociego lba. robilbym odlewy i ulice brukowal
            • Gość: crisbi Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.4web.pl 02.09.06, 15:38
              Odlewy kocich łbów do brukowania!?
              No to teraz wymyśliłeś ciole. Brukować odlewanymi kocimi łbami? Ciekawe z czego
              te odlewy? Z granitu?
              Widać, żeś biedny, boś głupi, a głupiś boś biedny.
              Odlać to się powinieneś na własny łeb.
    • Gość: kix. Rodowici lodziarze znowu się ekscytują. IP: 212.191.130.* 01.09.06, 11:12
      nie odpowiadajmy im teraz. my będziemy pisać wieczorem kiedy oni będą mieli
      pełne usta roboty.

opzdro dla widzewiaów z całej Polski.
    • Gość: Dziku Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:09
      Pejsy, wypad szukać grobów przodków.
      • Gość: kix. Rodowici Łodzianie to Żydzi. IP: 212.191.130.* 01.09.06, 13:15
        To oni od początku XIX wieku budowali to miasto. Polacy to prosta
        niewykształcona ludność z okolicznych wsi, która za chlebem przyjeżdżała do
        Łodzi.

pozdrawiam Rodowitych Łodzian oraz napływową siłę roboczą ;)
      • Gość: Widzewiak Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:22
        Dziku, daj se siana chlopie.
      • Gość: rtsIVliga Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 17:53
        Widzew oddaj długi !!!
    • Gość: Bazarek Stadium Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 217.153.38.* 01.09.06, 13:29
      Ja proponuję stadion na Al. Unii nazwać Bazarek Stadium.
      • Gość: kilof A może BAZAR ARENA ? IP: 212.191.130.* 01.09.06, 13:47
        kto ma inne propozycje? zróbmy ankietę i prześlijmy Radzie Miasta - może radnym
        spodoba się któraś z propozycji i nadadzą uroczyście nową nazwę obiektowi przy
        dworcu.
        • Gość: Pietras83 Kmiotek Stadium brzmi nieźle IP: *.4web.pl 01.09.06, 14:15
          idealnie pasuje do podmiejskich
        • Gość: odi E stadio Bazario IP: 212.191.130.* 01.09.06, 15:08
          to podkreśli hiszpański charakter tego miejsca - można dorobić bandy i wpuścić
          byki na to klepisko.
          • Gość: łodzianin Bazar Kaliska im. Taubwurcela IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 17:13
            :)
    • Gość: Sake(ŁKS) Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:06
      Jakoś nie zauważyłem żeby który kolwiek z obecnych na forum kibiców Widzewa
      skomentował powyższy artykół, zamiast tego są same inwektywy pod adresem ŁKS i
      jego kibiców.
      A ja chciałbym przeczytać co sympatycy klubu z al.Piłsudzkiego sądzą o
      podpisaniu kontraktu z piłkażem którego nie chciał trener.
      Proszę też o opinie na temat p. Filipa Burkharda.
      Pozdrawiam.
      • Gość: S.N.W. Moja opinia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:41
        "Bury" - pasuje do koncepcji budowania druzyny.. Longinus "Podbipieta".. No nie
        wiem ale Boniek jeszcze nas nie zawódł.. zreszta nie ma co dziś oceniac
        zobaczymy na meczach o punkty.. albo i nie jesli Probi posadzi na ławce.. A co
        do stadionu to moze na czesc Hajty: "Arena auf Bazar";P
      • Gość: karolew Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.onspeed.com 01.09.06, 16:50
        sake, jaki ty jestes selektywnie spostrzegawczy...prawie jak 'czytelnik
        uwazny' :)
      • Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:37
        przeciez to sa debile. w wiekszosci przypadkow ich klub to antyŁKS. nie moga
        przezyc takich najprosztych bzdur a to samochodow, bo sami zasuwaja tramawajami
        na gape, a to stadionu, bo ich wykrzeselkowany za moje podatki kurnik nadaje sie
        tylko na doroczny sped jehowych, teraz ich transferow bo wzieli gwiazdora z
        hurtapu leczyca i jakiegos longinusa bambusa z dworca centralnego. przeciez to
        wstyd na cala wioche
      • Gość: Bleeeeeeeeeee Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.48.115.131.ltv.pl 01.09.06, 18:44
        Młodszy Bury nie bez kozery jest uważany za zdolniejszego od brata - czy nie
        chciał go trener - Lech ma taką pakę że akurat w tym nic zdrożnego - nie gra tam
        i Bury i Kikut, wasza do niedawna gwiazda Wachowicz wchodzi z ławki - czy moze
        być to wzmocnienie ? trzeba zaczekać, chłopak ma potencjał, moze grac i na lewej
        i w środku...zobaczymy na pewno trochę rozrusza grę ale czy to panaceum na słaby
        środek pola ?? co do Longinusa to skończy w Koluszkach a czy coś z niego
        wyrośnie - ja śmiem wątpić.
        • Gość: S.N.W. Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:55
          To forum o Widzewie a najwięcej wpisów kolesia "1908".. Jedyna liczba jaką
          zapamiętałeś..? nie jestem skory do obrazania kogokolwiek ale.. (no właśnie) czy
          Ciebie mozna jeszcze obrazić..?? To juz nieistotne za kim jesteś.. to Ty jestes
          anty-... anty-mózg niezaleznie komu kibicujesz.. znam tez ludzi z Widzewa takich
          jak Ty i nie jestem z tego dumny.. wstyd mi.. Wychowałes się w psiej budzie a
          hycel Cie manier uczył..? Antysemityzmu, ksenofobii, grubiaństwa, nienawisci,
          zawisci.. i takich tam? Jeśli ja jestem podmiejskim ze śródmieścia (az głupio
          brzmi) to Ty tym co prezentujesz sobą nawet na podwiejskiego nie zasługujesz..
          • Gość: bomba Re: Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.4web.pl 01.09.06, 21:20
            Gdybyś miał chociaż trochę rozumu to zauważyłbyś że pod 1908 podszywa się wiele
            osób. Zerknij na adresy IP forumowiczów którzy się tak podpisują.
            • Gość: dino Re: Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.09.06, 21:38
              ten 1908 tylko czeka na polemike,ja klikam kosz albo nie zauwazam,i mysle ze
              tak "to"trzeba traktowac!!!
              • Gość: 1908 Re: Anty-łKs??? (śmiech) IP: *.chello.pl 02.09.06, 01:54
                kolezanki moze z wami zaloze forumowe kolko rozancowe?
                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:10
                  Załóz se raczej kółko Dzieci Salomona, to bedzie dla kibiców ŁKSu z Łodzi
                  bardziej pasować
    • Gość: Roosevelt5 Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 22:47
      Trudno powiedzieć czy to są wzmocnienia. Jeden w kadrze do lat 19, drugi z
      jednym sparingiem na koncie.
      Do Zacevića i Bogunovića, Probierz przekonał się po kilku meczach.
      Osobiście uważam, że potrzebny jest nam ktoś z odpowiednim doświadczeniem, aby
      mógł w takich trudnych chwilach jak mecz z Arką, uspokoił gre i pokierował
      drużyną.
      Zwróć uwagę Sake, że kurczak jest od was tak jak pierwsze posty.
      Reszta to reakcja.
      Mam prośbę do normalnych kibiców Widzewa i ŁKS-u.
      Jeśli pojawią się posty, które mogą kogoś urazić to chyba lepiej będzie je
      zlekceważyć albo usunąć.
      Próby dyskusji z nimi są szkodą czasu, a reakcje ich nakręcają.
      Brak naszej reakcji powinien ich zniechęcić.
      1908. Czy wiesz jak wygląda rozmowa mądrego z głupim?
      Moje pytanie jest ostatnią próbą ucywilizowania ciebie.
      Lecz wydaje mi sie, że ............ .
      • Gość: 1908 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.chello.pl 02.09.06, 01:52
        ale stary po co ty do mnie pijesz? wcale bym sie w tym watku nie odezwal gdyby
        nie twoje wtrety, bo srednio mnie interesuje kto was wzmacnia o ile nie jest
        gwiazda hurtapu leczyca. dobre sobie pie..sz tu jakies farmazony o dobrym
        zachowaniu, powolujesz sie na kolegow z ŁKSu ale o meritum sprawy czyli w
        temacie artykulu to sie wypowiedziales jak watek urosl juz do kilkudziesieciu
        postow i ktos wam ladnie uwage zwrocil, ze piszecie nie na temat. no piekny
        przyklad doprawdy
        • Gość: dr. Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 211.138.198.* 02.09.06, 02:42
          po co w ogóle z nim duskutujesz? to jakiś skrzywiony pacjent, którego forumowy
          folklor polega na porównywaniu 1908 z 1910. oczywiście każde chamskie
          zachowanie podmiejskiego ćwoka tłumaczy żartem, a twoje brakiem wychowania.
          odpuść, nie ruszaj gó_na bo się pobrudzisz!
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:13
            Ćwoka kolego to se znajdż w rodzinie. Ino powiedz aby wcześniej jarmółki zdjęli
            bo w pejsach i tych śmiesznych czapaczkach wszyscy wyglądacie tak samo...
            • Gość: 1908 juz wiemy IP: *.chello.pl 04.09.06, 19:16
              ze w psychiatryku przywrocili internet i cieszymy sie twoim szczesciem. popracuj
              jeszcze nad soba to moze dostaniesz kisielek, nie tylko w majtach
    • Gość: Roosevelt5 Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 15:38
      Podstawą waszych wypowiedzi było obrażanie, dlatego temat poszedł bokiem.
      Na słuszną uwagę jest słuszna odpowieź.
      Jeśli nie interesuje cię Widzew, to po co wchodzisz na forum o tym klubie?
      Mimo wszystko cieszę się, że wreszcie podjąłeś próbę normalnej rozmowy.
      Jeśli normalne uwagi doktorku nie pomagają, trzeba użyć prowokacji.
      Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że to przyniosło efekt.
      Przynajmniej zaczęto o tym mówić.
      Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem twoją wypowiedź.
      Czy ty gloryfikujesz chamstwo?
      Życzę miłego oglądania meczu dziś wieczorem.
      • Gość: Mosty Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: 193.239.245.* 02.09.06, 18:21
        > Jeśli nie interesuje cię Widzew, to po co wchodzisz na forum o tym klubie?

Zaraz zaraz... Na FORUM O TYM KLUBIE?!? Chyba coś Ci się doktorku pomyliło.
        Doskonale zdaję sobie sprawę z Tego, że Bińczyk, Derdzikowski i Klemba ostro
        pracują aby forum "Sport" degenerowało się w tym kierunku, ale mimo wszystko
        jeszcze jest to forum "Sport". Odnoszę wrażnie że mylisz pojęcia: forum, topic
        (ew. temat), post itd.
        • Gość: Roosevelt5 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 13:47
          Może źle się wyraziłem.
          Chodzi mi o dyskusje na forum dotyczące artykułów prasowych na temat Widzewa.
          Nie kwestionuję istnienia forum o tematyce ŁKS-u jak i innego klubu.
          Sam jako kibic sportowy (nie zależnie od tego, że kibicuje Widzewowi) czytam o
          waszym klubie i zagłądam na forum o ŁKS-ie.
          A co do wspomnianych dziennikarzy, trudno powiedzieć.
          Być możę jest to kwestia innego postrzegania i odnoszenia się do artykułów w GW.
          Wydaje mi się, że zaletą GW jest mimo wszystko to, że osoby lub przedstawiciele
          klubów, instytucji itd, a będące bezpośrednio zainteresowane mogą ustosunkować
          się do tworzonych przez dziennikarzy artykułów i wypowiedzieć się na dane
          tematy.
          Ale to moja osobista opinia i dlatego czytam GW.

• Gość: Mosty Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:29
            Nie ma co generalizować, ale moje zdanie na temat działu sportowego GW jest
            diametralnie różne od Twojego. Martwi mnie to że są równi i równiejsi, chociaż
            z drugiej strony patrząc, gdybym kibicował Widzewowi to pewnie byłbym
            zadowolony.
            • Gość: Roosevelt5 Re: Dwóch nowych piłkarzy w Widzewie IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 21:54
              Równi i równiejsi? Być może.
              Osobiście nie odbierałem tego w ten sposób.
              Jeśli uważasz tak jak mówisz, to napisz do GW.
              Może pomoże i w twojej ocenie poprawią się.
              Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka