Gość: lublinek IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 21:57 Mam pytanko, które miasto (lotnisko) z ankiety centralwingsu zostało uznane największą ilością głosów? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: ankieta Centralwings IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:11 Podobno Kiszyniów, codeshare with Moldovian Airlines with Antonov 24 :) to jest hub ;) oj lublinek lublinek, byś zmienił tego nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: ankieta Centralwings IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 00:07 Ić do cyrku Mike, bo tam się tylko nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk lublinka Re: ankieta Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:35 Nie mam pewności ale chyba wygrał Rzym, tuż za nim był Paryż, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacanek Re: ankieta Centralwings IP: *.korbank.pl 04.09.06, 14:38 Ale po dzisiejszym artykule w Zyciu Warszawy to zastanawiam sie jak długo będzie latał nasz kochany Centralwings? Cos mi sie wydaje, ze jest to lanie wody na młym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: ankieta Centralwings IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 14:12 dzwoniłem wczoraj do Centralwingsu i powiedzieli mi, że te ankiety to pic na wode foto montarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacanek Re: ankieta Centralwings IP: *.korbank.pl 05.09.06, 15:16 No pewnie!!! A cos mi sie wyadaje, ze godziny Centralwimgsa sa juz policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: ankieta Centralwings IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 16:01 Sorrki Lublinek za moje kpiny z Kiszyniowa... ale od samego początku chyba większość osób wiedziała że jest to robione tylko tak sobie, dla akcji medialnej, niczego innego :/ Żal pisać ale to prawda :/ No chyba, że trafiłeś na jakiegość 'lewego' pracownika... Cała akcja wyglądała na lekko tendencyjną:/ Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: ankieta Centralwings IP: *.mnc.pl 06.09.06, 17:48 > dzwoniłem wczoraj do Centralwingsu > i powiedzieli mi, że te ankiety > to pic na wode foto montarz. A do kogo dzowniłeś? Do prezesa, dyrektora jakiegoś, na infolinię, do sprzątaczki czy pana z kiosku naprzeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: ankieta Centralwings IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 20:02 bezczelność Odpowiedz Link Zgłoś