Dodaj do ulubionych

Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby by...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:47
Kocham Widzew
Obserwuj wątek
    • Gość: Tylko_Widzew ja tez kocham Widzew:) IP: *.lodz.mm.pl 05.09.06, 21:43
      Tylko Widzeweczek!
      • Gość: S.N.W. I ja tez Go kocham=) IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 22:10
        Tylko Widzew RTS!!!
        • Gość: dino trzeba spokoju.. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.09.06, 22:56
          Trzeba dac trenerowi czas na prace,druzyny nie tworzy sie w miesiac.mnie sie
          podoba filozofia Zbigniewa Bonka,ktora daje szanse mlodziezy i mysle ze jak
          zwykle Zibi ma racje.nie mozna wpadac w zachwyt po wygranej i potepiac w
          czambul po porazce,przeciez ten Widzew przegra jeszcze nie jeden mecz(obym sie
          mylil!!!)Michal ma szanse byc bardzo dobrym trenerem i trzeba mu dac czas a nie
          zwalniac po slabszym meczu,jak niektorzy na tym forum proboja
          • Gość: Pawiu ŁKS Re: trzeba spokoju.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:41
            Jak ta drużyna się zgra i nabędzie doświadczenia to będziecie mieli jeden z
            mocniejszych drużyn, ale to będzie za rok lub dwa. To, że w piłkę grać potrafią
            już pokazali (niestety w derbach), a błędy, które robią wynikają z braku
            doświadczenia i nie należy za to od razu jechać po piłkarzach. Tak jak piszesz -
            potrzeba czasu...
            Ale co ja tak się rozpisałem ;-). I tak najlepiej gra zespół z Al. Unii 2!!!
            • Gość: Bleeeeeeeee Re: trzeba spokoju.. IP: *.48.115.131.ltv.pl 06.09.06, 09:49
              Tyle że za 2lata, połowy tej drużyny może nie byc....
            • roosevelt5 Re: trzeba spokoju.. 06.09.06, 14:26
              Pawlu ŁKS. Dziękuję za słowa uznania dla młodej drużyny Widzewa.
              Muszę przyznać, że jak na razie to Chojnacki poskładał drużyne.
              Ciekawe, czy powtórzą się czasy kiedy na półmetku 1 ligi na czele były dwa
              łódzkie kluby?
      • Gość: Fc wies [...] IP: *.retsat1.com.pl 05.09.06, 23:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pippo [...] IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 23:16
    • Gość: K Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 23:29
      Trzeba dać czas trenerowi, mlodzi się cały czas uczą gry w I lidze. Tego w miesiąc sie nie nauczą, to przyjdzie z czasem.

Niestety mamy troche pod górke bo co chwila ktoś jest kontuzjiowany. Oby wrescie wszyscy byli w 100% gotowi do gry.

Będzie dobrze!
      • Gość: CityofLodz Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.06, 08:16
        O kurczę, widzę, że wiekszość wpisów powyżej to klub Eltona Johna.
        • Gość: widzewfan o! a tu wpis z klubu Jacka Poniedziałka (czy jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:07
          mu tam)
    • Gość: PETROCHEMIA Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby by.. IP: 89.100.77.* 06.09.06, 11:22
      Petra - Widzew 2:0

Strona kibicow Petrochemii Plock
      • Gość: 1908 ale jaja!!!! IP: *.chello.pl 06.09.06, 22:47
        ktos wywalil moj post o tym ze zagra druzyna, ktora ma nieustalona nazwe z
        klubem o nieustalonej historii haha ktos ma tu mega kompleksy a prawda w oczy
        kole.:)))))))))))))))))))))
        • Gość: rwt Re: ale jaja!!!! IP: *.astral.lodz.pl 07.09.06, 08:53
          Witamy 1908 na forum. Jak mija dzień?
    • Gość: Ficef judegej fan [...] IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 14:30
    • Gość: karolew Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.range86-134.btcentralplus.com 06.09.06, 15:50
      Spoko panie Michale, niech pan trzyma swój kurs, a na pewno nie będzie źle. Ten
      sezon i tak jest do ogrywania się w lidze, więc nikt nie będzie oczekiwał cudów
      od drużyny.
      Łódź dumna z Widzewa!
    • Gość: bartekl Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby by.. IP: *.lnet.pl 06.09.06, 21:46
      chcę obejrzeć (pierwszy raz) mecz Widzewa na stadionie, proszę o pomoc - gdzie i kiedy kupuje się bilety? Na jaki sektor mam kupić? idę razem z dziewczyną.
      • Gość: cham i prostak Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.lodz.mm.pl 06.09.06, 22:49
        bilety kupisz dzien przed meczem. jesli idziesz pierwszy raz to pojdz na
        trybune 'pod masztami' (tam gdzie jest napis 'widzew'). pod zegarem jest
        najlepsza atmosfera tzw. mlyn ale to raczej dla najwiekszych fanow badz
        dla 'red workers'. jesli idzisz z dziewczyna to moze na sektor rodzinny ;]
        • Gość: karolew Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.09.06, 00:06
          chodzenie na mecze Widzewa to w zasadzie czysta przyjemność, więc nie widzę
          problemu :)
        • Gość: rwt Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.astral.lodz.pl 07.09.06, 08:55
          Tylko nie zniechęć się przy bramkach na sektor C. Stali bywalcy wiedzą, co mam
          na mysli. :[
          • Gość: Roosevelt5 Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 23:03
            A to co było przed meczem z Arką to była granda.
    • Gość: lol Re: Michał Probierz: W Polsce piłkarze chcieliby IP: 194.149.232.* 07.09.06, 10:11
      mnie tez jest przykro...... lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka