Dodaj do ulubionych

Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją

IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.09.06, 20:52
Tak gra chlopak z al.Unii2 ! Brawo Radek !

ŁKS Łódź Polska !
Obserwuj wątek
    • Gość: jinx Re: tak gra zawodnik GKS'u IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 07.09.06, 21:44
      bo chyba ci sie przynaleznosc klubowa pomylila.
      ...
      bardzo ladnie mowi, ale troche farmazonow sie wkradlo. jak graja ci co tylko
      trenuja to widzielismy juz pare razy. zeby to nawet byly treningi w Liverpool'u.
      • Gość: 1908 Re: tak gra zawodnik ŁKS IP: *.chello.pl 07.09.06, 21:59
        nie pomylila mu sie. nikt normalny nie powie, ze tak grac w pilke nauczyl sie w
        bot belchatow. to samo tyczy sie golanskiego. i to kolejny argument za
        inwestowaniem w ŁKS, to my tworzymy polska kadre, polska pilke i bedziemy
        tworzyli dalej tylko jeszcze miasto musi zobaczyc w swoim klubie cel do sukcesow
        jakich nie da im zadna inna inwestycja
        • Gość: jinx Re: tak gra zawodnik ŁKS IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 07.09.06, 23:41
          ladnie sie rozhustales.
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.09.06, 07:49
          idż się leczyć....
          Wszyscy z ŁKSu kończą tak jak Sypniewski i ponoć najlepsza lewa Polski...
          Czyli chlaniem wyrobów Goszcza na ławce w parku
          Jak widać 1908 kontynuuje tą tradycję boz jego wypocin wyrażnie widać że ma
          już problemy z głową
    • Gość: karolew Re: Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.09.06, 22:23
      ŁKS Łódź Polska Europa Świat Kosmos.... co jeszcze?
    • Gość: ert Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.core.net.pl 07.09.06, 23:12
      Tak gra chlopak ze Sportowej! Radek Matusiak - pilkarz lidera!
      Tylko GKS!
    • Gość: Zigi Rozalski Re: Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:22
      ..a podobno Lks -em Lodz Polska Swiat Kosmos zajmuje sie prokuratura we Wroclawiu. W zwiazku ze
      sprzedanym meczem Lks - Zaglebie Lubin. Co na to legeda Polskiej pilki, ktora kochaja wszyscy kibice
      w Polsce. Wyrazy milosci tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=48204361&v=2&s=0
      • Gość: 1908 te rzygi IP: *.chello.pl 08.09.06, 01:14
        zebys chociaz cos do ladu i skladu wkleil a nie zawracal ludziom dupe. zostaw to
        zaglebie, przeciez ty nawet nie masz bladego pojecia gdzie jest lubin. a oni cie
        i tak maja w dupie
        • Gość: Zigi Rozalski Re: te rzygi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:30
          Wiem gdzie jest Lubin i wiem, ze to miasto, a jesli miasto to pisze sie jego nazwe z duzej litery jelopie,
          Zaglebie ma mnie w dupie? No coz. Moze tak, ale prokuratura we Wroclawiu nie. To dotyczy rowniez
          Lks- u Lodz, Europa, Swiat , Kosmos. Pisze o Tomaszeskim (Waszej legendzie) poniewaz tak krzyczal o
          naszych przekretach, a okazalo sie, ze to Wami sie zajmuja we Wroclawiu
          • Gość: 1908 hehe panie zbigi IP: *.chello.pl 08.09.06, 17:22
            a co na to lekarze?:))) i chcialem sie zapytac o ktory z meczow z zeszlego
            sezonu z zaglebiem lubin chodzi, bo tyle ich bylo...:)))))))
    • Gość: jotgier Re: Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.mofnet.gov.pl 08.09.06, 10:48
      Przypomnę że I kroki stawiał w WIDZEWIE u trenera Dzieniakowskiego!!!!!!
    • Gość: inteligent Skandal! Matusiak pomówił Zurawskiego! IP: 212.106.147.* 08.09.06, 13:52
      stwierdzil przeciez ze Maciek byl lekko cofniety!!!
    • Gość: uburama Jak to o każdą piłkę kiedy grają raptem jedną? IP: *.acn.waw.pl 08.09.06, 13:58
      .
      • tjbykowicz czyli o kazda :) 08.09.06, 14:31
        pozdr
    • Gość: kibic Re: Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.dolsat.pl 08.09.06, 14:38
      Nic nie mam do ŁKS-u, ale jakoś w tym klubie Matusiak za wiele nie osiągnął,
      więc może niech łodzianie nie beda przypisywać sobie zasług do obecnej formy
      Matusiaka. Faktem jednak pzoostaje, że Radu Matu wywodzi się z ŁKS-u.
    • Gość: misiu szwedzik Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.bredband.comhem.se 08.09.06, 15:36
      Jak się Panu współpracowało z Maciejem Żurawskim?

- On był lekko cofnięty. hahahahahahahahahahahahaa :)
    • Gość: gryzcietrawe Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:25
      Matusiak: "Włożyłem w to tyle sił, że po dziesięciu minutach zrobiło mi się
      ciemno przed oczami."

Tak ma grać reprezentant Polski! Brawo
    • Gość: Mario Matusiak: Chciałem biec za każdą akcją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:05
      według to powinien być1 skład

Kuszczak
      DEBIUTANT DEBIUTANT DEBIUTANT DEBIUTANT
      DEBIUTANT
      DEBIUTANT DEBIUTANT
      DEBIUTANT
      Matusiak Rasiak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka