michasiolek 08.09.06, 21:44 Idź dziewczyno leczyć kompleksy do psychologa, bo na necie to się tylko jeszcze większych nabawisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal ja i kompleksy.. buehehehehehe 08.09.06, 22:22 wiesz co michasiolek jak Ci przeszkadza to, co piszę, to nie czytaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: ja i kompleksy.. buehehehehehe 08.09.06, 23:18 drogi michasiołku, pobiegaj sobie po grunwaldzkiej, to Cie fotoradar zdjęcia porobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: Do ebusia. 08.09.06, 23:19 a tak poza tematem, może miało być michaciolek? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 08.09.06, 23:27 michasiolek, czemu dublujesz wątki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=44317287 hiehiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: - to moje kolejne wcielenie, hiehiehie ;-)))) 09.09.06, 06:39 Dubluję je po to, byś miała co robić, grzebiąc sobie jak kura w poszukiwaniu larw w archiwum tego forum;-) To jest moje kolejne wcielenie, hiehiehie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal hiehiehie ;-))) 09.09.06, 11:59 wiedzialam, ze na Ciebie zawsze moge liczyc :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: hiehiehie ;-))) 11.09.06, 12:12 Obok ludzkiej głupoty nigdy nie przechodzę obojętnie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 09.09.06, 14:53 Sądząc po poziomie Twoich wypowiedzi masz wręcz gigantyczne kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Do ebusia. 09.09.06, 16:21 michasiolek daj se spokoj bo tego typu docinki juz to przerabialismy, analizowalismy itp itd. NIE DZIALAJA ;) marna riposta w obliczu braku argumentow :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 09.09.06, 16:23 tak, oczywiscie masz racje znajac mnie jedynie z kilku wypowiedzi na forumach roznych - od razu mnie oceniasz, pieknie :) i to jak trafnie mam taaaaaaakie duże kompleksy... ...leśne bueheheheehehehe michasiołku, zajmij sie może fotoradarem, a nie moją głową, co...? Odpowiedz Link Zgłoś
protopic Re: Do ebusia. 09.09.06, 16:52 ebusia, widziałaś? na grunwaldzkiej jest fotoradar :P Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 09.09.06, 20:21 Skoro ich nie masz, to czemu się denerwujesz, tłumaczysz i mnie obrażasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 09.09.06, 20:33 ależ ja się ani nie denerwuje (nie widać?) ani nie tłumaczę tylko sie z Ciebie śmieję skoro nie widzisz ze robisz bałagan, masz w dupie ze ktos chce by tu był porzadek to sobie robie jaja (zreszta jak widze - nie tylko ja) :) hiehiehie dostales juz zdjecie z fotoradaru? :P Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 10.09.06, 14:17 Aha, to tu masz problem - "dupa" , "jaja".... Proponuję jeszcze wizytę u okulisty, bo masz wadę wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 10.09.06, 19:06 michasiolek napisał: > Aha, to tu masz problem - "dupa" , "jaja".... Proponuję jeszcze wizytę u > okulisty, bo masz wadę wzroku. cóż za wspaniały argument w "walce" 'dublować wątki czy nie' btw.. osiołku, wizyty u okulisty nie potrzebuje, bo mam krótkowzroczność i astygmatyzm - stwierdzone - więc nie muszę już tam iść :] ale może zamiast (zupełnie jak zodiak :D) czepiać się słówek - porozmawiasz ze mną o argumentach 'dlaczego można/nie można dublować wątków?' ? Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 10.09.06, 21:01 Faktycznie uciekasz od problemów, skupiając się na sprawach nieistotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 10.09.06, 21:08 porządek na forum to sprawy nieistotne? może faktycznie, bo przecież normalnie (offline) to mnie one nie obchodzą, ale pamiętaj, że każdy kto tu wchodzi nie będzie szukał pięciu wątków na interesujący go temat, tylko jednego.. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: do ebusia 11.09.06, 12:06 Chcialabyś, zeby tak bylo;-) Ale tak nie jest: i tak nikt zaglądający na to forum nie przeszukuje wpierw archiwum w poszukiwaniu podobnych tematycznie wątków - zanim coś napisze;-) Ja też bym tak nie robil, ponieważ nie chcialoby mi się;-) To bylaby paranoja;-) Tym bardziej, że tytuly wątków często są tu niejednoznaczne, a nawet zupelnie odmienne od samej treści wątku;-) Delikwent musialby czytać WSZYSTKIE wypowiedzi w każdym wątku;-) Niestety - nie każdy się tak nudzi we wrześniu, jak Ty;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do ebusia 11.09.06, 17:19 wyszukiwarki nie tylko grzebia w tytułach a że ty tak nie robisz (nie zperasz najpierw) to po pierwsze twoja sprawa, a po drugie beznadzieja, po co pytac o cos, co bylo juz (byc moze) poruszane i odpowiedx sie znajduje.. po trzecie nie oznacza to, ze kazdy tak robi, a poza tym wszystkim jest jeszcze umiejetnosc wpisania slowa-klucza, ktory znajdzie bezblednie to, czego szukamy. mnie sie jakos to udaje, a ze tobie nie..... jeszcze nowym sie nie dziwie, ze wejda i nie poszukaja, ostatecznie jak maja wiadomosc to sie nia dziela, nie patrza czy o tym juz bylo, ale stare wygi? wiedzac, ze moglo byc juz omawiane? i to ma ulatwic? jak sie powiela wątki to dopiero jest czytania we WSZYSTKIM, a tak wystarczyloby przeszperac jeden wątek, nawet "wyszukiwarka" przegladarki internetowej:) no i co do cholery z ta netykieta? czemu jak sie kogos obraza to jest wielkie halo, a jak sie powiela wątki to juz nikogo to nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: do ebusia 11.09.06, 18:56 Przy zakladaniu nowych tematow na tym forum NIGDY nie babrałem się wyszukiwarką, czy czasem czegoś podobnego ktoś wcześniej nie założył;-) Jednakże teraz uczyniłem wyjątek, by pokazać w jaką paranoję chcesz, by ludzie się bawili w imię żle rozumianego porządku na forum i netetykiety;-) Zalożmy, że jestem tu nowy i chcę się czegoś dowiedzieć w temacie 'sieradzkie zabytki';-) W tym celu w oknie 'szukaj na tym forum' wklepuję slowo 'zabytki' (slowo sieradzkie pomijam bo i tak wyszukiwarka indeksuje tylko forum sieradzkie). I oto, co się wyświetla w roku 2006:;-))) "[1] Re: Kod da Vinci-widział ktoś? autor: ebusia_fam_fatal data: 2006-05-21 01:19:41 [2] morda w kubeł-dobra rada autor: sieradzak data: 2006-05-16 18:55:40 [3] Dla Cyfromaniaków ;) autor: sieradzak data: 2006-05-14 02:50:13 [4] Re: Żydzi w Sieradzu autor: zodiak72 data: 2006-05-09 20:29:06 [5] Re: Tylko po co ? ;( autor: sieradzak data: 2006-05-04 12:33:59 [6] Re: Tylko po co ? ;( autor: sieradzak data: 2006-05-04 12:09:00 [7] Re: Tylko po co ? ;( autor: marcin_sieradz data: 2006-05-04 11:53:21 [8] Tylko po co ? ;( autor: sieradzak data: 2006-05-04 11:43:35 [9] Re: Oświetlenie w mieście autor: marcin_sieradz data: 2006-05-04 09:56:26 [10] Re: Toż tam Polska właśnie! autor: zodiak72 data: 2006-04-06 08:18:12 [11] Re: Podaj nazwiska radnych autor: ebusia_fam_fatal data: 2006-03-29 17:54:26 [12] Re: Podaj nazwiska radnych autor: sieradzak data: 2006-03-29 17:47:09 [13] Re: Podaj nazwiska radnych autor: ebusia_fam_fatal data: 2006-03-29 16:34:07 [14] Re: Zapraszamy na plac budowy :) autor: sieradzak data: 2006-03-22 02:00:16 [15] Odpowiedź do 7 dni autor: sieradzak data: 2006-02-22 14:59:22" W samym tylko 2006 roku mam do przewertowania 15 tasiemców, m.in z twoimi głupotami, z których 90% nie mówi mi nic o zabytkach w Sieradzu;-) Szkoda czasu i atłasu;-) Ja się w to nie bawię, gdyż nie mam na to czasu;-) Gdy chcę o czymś napisać i wywiedzieć się o coś, to po prostu piszę i pytam;-) I raczej mam gdzieś, czy przypadkiem było już o tym, czy nie;-) A jesli nawet bylo, to znajdą się już nowi, ktorzy nie będą pamiętać, że o tym już bylo pisane i udzielą normalnej odpowiedzi;-) Bez stwarzania problemów tam, gdzie ich nie ma;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do ebusia 12.09.06, 11:45 przeciez od tego, by offtopicow nie bylo jestesmy przede wszystkim my. użytkownicy, ktorzy sami sobie robia balagan nie powinni sie dziwic, ze w danym temacie nie ma odpowiednich informacji.. jest jeszcze opiekun forum i wlasciwie powinien usuwac takie posty, ale z drugiej strony - jak tutaj prawie nikt nie przestrzega regulaminu, netykiety i innych grzecznosciowych chocby zasad to ja sie sbi nie dziwie, ze mu sie nie chce kasowac naszych byzydur... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do ebusia 12.09.06, 11:46 a tworzac kolejny wątek w danym temacie - wbrew pozorom nie robicie porzadku... bo jesli te przykladowe "zabytki" bylyby w jednym wątku - mialbys do przejrzenia jeden wątek, ktory moglbys jeszcze przefiltrowac - jak juz pisalam - przegladarka.. majac kilka wątkow w danym temacie, musisz ich otworzyc kilka i dopiero masz przegladania :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: do ebusia 12.09.06, 13:59 ebusia_fam_fatal napisała: > a tworzac kolejny wątek w danym temacie - wbrew pozorom nie robicie porzadku... > bo jesli te przykladowe "zabytki" bylyby w jednym wątku - mialbys do przejrzenia jeden wątek, ktory moglbys jeszcze przefiltrowac - jak juz pisalam - przegladarka.. majac kilka wątkow w danym temacie, musisz ich otworzyc kilka i dopiero masz przegladania :) ______________ Nie mialbym do przejrzenia jednego wątku, a sporo więcej - wszystkie te, w ktorych wystąpilo slowo 'zabytki', bo tak dziala wyszukiwarka. Wiec nawet, gdybyś umiescila dyskusje w temacie 'zabytki siaradzkie' w JEDNYM wątku - to ktoś nie mający świadomości, ze taki wątek istniał wcześniej - będzie mial do lektury WSZYSTKIE wątki ze slowem 'zabytki' w tresci;-) Nie jest więc istotne, czy wątkow w temacie 'zabytki sieradzkie' masz 1, 2 czy 15. Bo i tak będziesz musiala przejrzeć ich całą masę, tych ze slowem 'zabytki' w tresci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do ebusia 12.09.06, 14:18 wiem jak działa wyszukiwarka.. ale można wyszukiwanie sprecyzować, albo szukać 'po tematach' poszczególnych postów.. pamietaj, ze wyszukiwarka nie zrobi wszystkiego za Ciebie, ona ma ulatwic. wiec zamiast czytac niemal 24 tysiące postów zostanie Ci tylko np 200 zawierajacych daną informację, z których "ręcznie" mozesz znalexc ten, ktory Ci odpowiada.. a tworząc w takim temacie jak 'śmierć p. Lubczyńskiego' czy 'fotoradar na Grunwaldzkiej' kilka wątków (dodam ze nie znajdziesz ich raczej w 15 wątkach, tylko - dzięki(przez?) forumowiczom w dwoch, trzech, a możnaby w jednym - jakby nie dublowali) robimy bałagan sami sobie... ktoś wymyślił netykietę nie po to by nam utrudniać życie, tylko by je ułatwić, usystematyzować... Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: do ebusia 12.09.06, 13:53 ebusia_fam_fatal napisała: > przeciez od tego, by offtopicow nie bylo jestesmy przede wszystkim my. ----------- Offtopiki to masz na forach z jasno sprecyzowaną tematyką, z podzialem na kategorie tematyczne. Tutaj nie ma takiego podzialu, więc nie ma też offtopikow. Są po prostu posty;-) > użytkownicy, ktorzy sami sobie robia balagan nie powinni sie dziwic, ze w danym temacie nie ma odpowiednich informacji.. ------------- Mam nadzieję, że pod slowem 'użytkownicy' rozumiesz rownież SIEBIE? > jest jeszcze opiekun forum i wlasciwie powinien usuwac takie posty, ale z > drugiej strony - jak tutaj prawie nikt nie przestrzega regulaminu, netykiety i > innych grzecznosciowych chocby zasad to ja sie sbi nie dziwie, ze mu sie nie > chce kasowac naszych byzydur... -------------- Też mu się nie dziwię;-) A sposob wypowiedzi świadczy o każdym z osobna. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do ebusia 12.09.06, 14:11 > Offtopiki to masz na forach z jasno sprecyzowaną tematyką, z podzialem na kateg > orie tematyczne. Tutaj nie ma takiego podzialu, więc nie ma też offtopikow. Są > po prostu posty;-) posty - ale każdy wątek ma temat, więc uzytkownicy mogliby pisać na temat :) > Mam nadzieję, że pod slowem 'użytkownicy' rozumiesz rownież SIEBIE? oczywiście że tak, z pełną świadomością używam form "my", "użytkownicy" bo wiem, że też popełniam takie błędy, nawet takie za które ganię ;) > Też mu się nie dziwię;-) A sposob wypowiedzi świadczy o każdym z osobna. świadczy, ale czyż nie od pilnowania ładu i porządku są opiekunowie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: do ebusia 12.09.06, 14:49 > ... ale czyż nie od pilnowania ładu i porządku są opiekunowie na forum? Pewnie że tak, tyle że ostatnio nie za bardzo mam czas (i niekiedy mozliwości bo roaming jest drogi) aby tu zaglądać. Ale będę się starał w miarę mozliwości :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: do ebusia 13.09.06, 20:08 Jeny jak ja się ciesze, że zapominam o zaglądaniu tutaj, bo jak zwykle o pierdołach jest pisanie. Ile jeszcze razy bedzie temat 'powtarzanie tematów'?? i jak zwykle tylko elcia ma z tym problem. Sama sie sobie dziwie, ale chyba po raz pierwszy zagadzam się z zodiakiem, lol :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do ebusia 12.09.06, 18:57 zodiak72 napisał: > Chcialabyś, zeby tak bylo;-) Ale tak nie jest: i tak nikt zaglądający na to for > um nie przeszukuje wpierw archiwum w poszukiwaniu podobnych tematycznie wątków > - zanim coś napisze;-) Ja też bym tak nie robil... czy wątek mychy nie jest przypadkiem zobrazowaniem tego co napisales? chciales mi tym cos udowodnic czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 19:08 myśląc, że mam coś wspolnego (lub moja żona) - z osobą, która zaczęła ten wątek;-) Ośmieszasz się po raz kolejny w oczach osoby trzeciej, która zapewne nawet nie pojmuje Twej głupoty i tego, co tu piszesz;-)) A ja mam satysfakcję, że ktoś zupelnie bezwiednie udowodnił to, o czym ja pisałem, hehehehe;-))) Patrzę jak się motasz i się uśmiecham;-) Bo masz to na wlasne życzenie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 19:18 czemu Ty zawsze jestes na forum 5 minut po tym, jak Twoj klon cos tu napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 19:38 Sądzisz, że gdybym pisywał tu pod roznymi nickami, to czyniłbym to w odstępach 5 minutowych, podając Ci na tacy taki quasi-argument, jak napisalaś wyżej?;-) Na naiwną to wprawdzie wyglądasz z fizjonomii, ale czy jest tak w rzeczywistości?;-))) Naprawdę jesteś aż tak naiwna?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 19:54 > Naprawdę jesteś aż tak naiwna?;-)) Jestem!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 20:30 Jestem rozczarowany odpowiedzią - nie lubię naiwnych przeciwników;-) Lubię, gdy dorównują mi intelektem i siłą charakteru;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 20:55 no widzisz, to teraz mozesz mi dac spokoj:D czego i tak nie zrobisz, a tym samym przyznasz sie zesmy sobie rowni :P Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 21:13 Aż tak pragniesz mi dorównać, że kładziesz swoją naiwność na szalę?;-))) Szkoda, ze Twe aspiracje sięgają jedynie poziomu trolla;-) Jako moja żywicielka (bez ktorej nie istniałbym) powinnaś równać się co najmniej z innymi żywicielami, a nie z istotami pośledniejszego miotu - trollami internetowymi;-)) Farben byłby rozczarowany - on miał zawsze LOTY NA DUŻYCH WYSOKOŚCIACH;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 21:23 nie pragne Ci dorownac, wstyd by mi bylo po prostu sie poddaje :) a trollem internetowym jestem, bo to lubie, a ze Cie "karmie" ? to juz Twoja sprawa, ze tak nisko upadasz :) dam Ci rade na koniec. nie mow nigdy co ktos by zrobil, bo tego nigdy nie wiesz na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 13.09.06, 10:53 Pragniesz mi dorównać, co widać w 2/3 Twoich wypowiedzi;-) Nie byloby Ci wstyd - co niejeden raz podkreślałaś;-) To, ze się poddasz prędzej czy później - to było jasne;-) Karmisz nie tylko mnie, inne trolle internetowe też - krzycząc jednocześnie na porządek i netetykietę;-) Sama robisz niezły bajzel bzdurami, którymi nas karmisz;-) Sprzeczność polega na tym, że w jednym miejscu wskakujesz na faceta za to, że zalożyl drugi wątek - a zaraz potem karmisz trolle bzdurami, sama robiąc balagan;-)) Sama jesteś trollem netowym i tyle;-) Z kupą kompleksów i frustracji, zresztą uzasadnionych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 13.09.06, 20:14 noo nieeeeee, jeden wątek a ja już drugi raz musze przyznać racje zodiakowi, mega lol :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 13.09.06, 20:17 powtarzasz się / no comment Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 14.09.06, 09:59 Nie zauwazylam zebym w jakims poście napisała dosłownie to samo co w tym poprzednim. A co do powtarzania, to wszyscy to robicie, wiec nie zwracaj mi uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 14.09.06, 10:24 jeśli zachodzi potrzeba :] Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 14.09.06, 13:26 no tak, jak sie nie ma co robic, to sie uczepia czyjegos 'tyłka' ;] na szczęscie nie bedziesz miała juz okazji :) bo zrobiło sie tu smietnisko i szkoda mojego czasu zeby tu zaglądac. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 14.09.06, 13:46 gosiaczek_sdz1 napisała: > no tak, jak sie nie ma co robic, to sie uczepia czyjegos 'tyłka' ;] znasz to z autopsji? > na szczęscie nie bedziesz miała juz okazji :) bo zrobiło sie tu smietnisko i > szkoda mojego czasu zeby tu zaglądac. chyba chciałabys żebym nic innego nie orbiła tylko wyczekiwała na twój post na forum, taaaaak bo j a naprawde pragne tego! get real! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 20:26 zodiak72 napisał: > Sądzisz, że gdybym pisywał tu pod roznymi nickami, to czyniłbym to w odstępach > 5 minutowych, podając Ci na tacy taki quasi-argument, jak napisalaś wyżej?;-) TAK!! Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: osiągasz niziny wlasnej głupoty;-)) 12.09.06, 20:32 Nie;-) Wymyśliłbym to bardziej finezyjnie;-) W moim stylu;-) Lubię maestrię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 11.09.06, 20:52 Od wpisu "zodiak72" z 11.09.2006 wątek ten zupełnie zmienił swój temat przewodni - czy teraz już rozumiesz czemu zakładałem nowy wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Do ebusia. 11.09.06, 22:39 booooo zodiak rozpitala cale "towarzystwo" czyt forum?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: Do ebusia. 12.09.06, 08:46 jak Michasiu mozesz tak obrazac,nasza najpiekniejsza forumiczke(oczywisciePanenka tez jest wspaniala) Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 12.09.06, 22:05 Nie obrażam forumowiczów, tym bardziej forumowiczek. "zodiak72" robi tyle, na ile mu pozwalacie....... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 12.09.06, 22:13 masz racje i Ty michasiolku w ogole wszyscy jestescie tacy nieskazitelni... Odpowiedz Link Zgłoś
michasiolek Re: Do ebusia. 12.09.06, 22:43 To zbyt mało, aby wywołać we mnie poczucie winy. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 12.09.06, 23:18 nie szukaj drugiego dna w mojej wypowiedzi nie chcialam wywolywac zadnego poczucia winy, po prostu przyznalam CI racje Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Do ebusia. 14.09.06, 23:02 co tam ciekawego u ebusi slychac? pytam, bo Wy i tak wszystko lepiej wiecie niz ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Do ebusia. 10.10.06, 10:43 fajna dyskusja hehehheheheheh zodiak nie daj sie! juz jesteś jaśkiem ajkatą a teraz michasiołkiem ! mówiłem że chlopa jej trzeba częściej! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś