Gość: &żei IP: *.lodz.gazeta.pl 05.03.03, 15:38 Podajcie namiary na jakies dobre łódzkie HUB-y. Zgóry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard HUB-y 05.03.03, 15:57 W lesie łągiewnickim znajdziesz ich mnóstwo, ale jeśli zależy Ci, by były na tyle łódzkie, by na pierwszy rzut oka odróżniać się od, np. Kozienickich, to sugeruję wrzucenie ich na pół godziny do Łódki. Wtedy będą nie do pomylenia. A tak z ciekawości: po co Ci one? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Aardzie 05.03.03, 16:24 Co do HUB-ow - kilka szczegolow przyblizajacych zagadnienie republika.pl/dydaktyk/Urzadzenia/Urzadzenia52hub.htmdarzbor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &żei Re: HUB-y IP: *.Astral.Lodz.PL 05.03.03, 21:48 Bardzo mądrai wyczerpujaca odpowiedz za ktora jestem ci niezmiernie wdzieczny. Bardzo zablysles na tym forum inteilgencja. mam dla ciebie nieklamany podziw. jeszcze raz dziekuje i jestem wzruszony ze raczyles odpowiedziec na moje jakze naiwne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: HUB-y IP: *.85.202.62.dial.bluewin.ch 05.03.03, 22:32 Wiesz co, nie gniewaj sie, ale ja kompletnie nie wiem o co Ci chodzi z tymi HUB-ami.... Napisz cos wiecej, co? Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: HUB-y IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.03.03, 22:38 Domyślam się, że chodzi człowiekowi o adresy hubów na direct connect- w programie do wymiany plików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: HUB-y IP: *.85.202.62.dial.bluewin.ch 05.03.03, 22:38 Moze i ja sie cos dowiem? O co w tym chodzi? Jakie adresy? Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matuda Re: HUB-y IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.03.03, 22:43 Direct Connect, produced by Neo Modus, is a 100% peer-to-peer sharing system which allows users to share any file type over a TCP/IP network. I've seen this community-orientated, user-controlled program referred to as the elitist's file sharing program. tutaj małe proównanie: www.techinv.com/directconnect-edonkey-kazaa/ tutaj można pobrać program: download.com.com/3000-2196-10041329.html polecam mimo wszystko google... ps. żadnych ogólnodostępnych adresów nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Czesc Matuda :-)))) IP: *.85.202.62.dial.bluewin.ch 05.03.03, 22:44 Dzieki za odpowiedz. Widze, ze Maruda jakos marudzi i nie odpisuje :-))))) Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Czesc Matuda :-)))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.03.03, 14:01 Maruda z kluską w gardle to Matuda :-))) Od dziś jak coś będę jadł, pisząc na forum, będę Matudą :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
aard Do Dziada Borowego & żei 06.03.03, 08:55 Właściwie nie wiem, co powiedzieć. I am completely eichelberger (jestem zdruzgotany). Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Do Dziada Borowego & żei 06.03.03, 12:28 aard napisał: > jestem zdruzgotany. a ja jestem z Brzęczyszczykiewic;-) Aardzie, naprawde nie wiem jak Ci pomoc. Rozumiem Twoje rozbicie znakomicie, sproboj sie jednak opanowac, zaczerpnac powietrza, i bron Boze nie rob nic pochopnie, bo wszelkie pochopne dzialania w stanach depresyjnych pozadanymi nie sa;-) darzbor Odpowiedz Link Zgłoś