Dodaj do ulubionych

Bezpiecznie jak nigdy

IP: *.toya.net.pl 13.09.06, 21:08
No tak :) złodzieje przenieśli się na Wiejską i do Rządu, więc przestępczość
spada...
Obserwuj wątek
    • Gość: q to zasługa policji IP: *.toya.net.pl 13.09.06, 21:14
      po prostu nie przyjmują zgłoszeń i już. Przestępstwa nie ma !
    • Gość: snood statystyki kłamią... IP: *.chello.pl 13.09.06, 23:05
      ...miesiąc temu byłem przejazdem w Łodzi i miałem włamanie do samochodu. Na
      posterunku czekałem ponad dwie godziny, aż ktoś raczy spisać moje zeznanie,
      pomimo tego, że niewiele się tam działo. W międzyczasie policjant dyżurny
      kilkakrtonie zachęcał mnie, żebym dał sobie spokój i nie składał zeznania.
      Czekając tam widziałem kilka osób, które przychodziły z różnymi drobnymi
      sprawami (np.: kradzież na ulicy) i bardzo zręcznie były zniechęcane do
      składania zeznań. To właśnie tak opcja rządząca walczy z przestępczością. Inna
      sprawa, że policja pracuje w dramatycznych warunkach...
    • Gość: darek Jakoś nie mogę podzielić tego optymizmu IP: *.toya.net.pl 13.09.06, 23:43
      A chyba wiem co pisze bo spędzam na mieście dziesięc godzin dziennie i
      przejeżdżam jakieś sto dwadzieścia kilometrów.Nie jest może tragicznie ale było
      lepiej.Szczególnie na osiedlach w okolicach tz.pijalek nie jest ciekawie.
    • Gość: Gustaw Re: Bezpiecznie jak nigdy IP: 89.101.127.* 14.09.06, 00:19
      prawdopodobnie spadek perzestepczosci to raczej nie jest wynikiem Pani
      komendant tylko wyjazdu ludzi poszukujacych lepszego zycia za granicami kraju i
      jak tak dalej pojdzie to bedziemy na pierwszym miejscu pod wzgledem
      przestepczosci w srod innych miast a robic nie bedzie komu.Chyba bedzie trzeba
      podziekowac naszemu Rzadowi za tak dobre wyniki! :-) tyle ze jest to dosc
      krotkowzroczne ale to chyba i dobrze bo w koncu ktos nas Polakow docenil za
      granicami kraju!!Pozdrawiam.
      • gwozdz.do.trumny Re: Bezpiecznie jak nigdy 14.09.06, 08:45
        Gość portalu: Gustaw napisał(a):

> prawdopodobnie spadek perzestepczosci to raczej nie jest wynikiem Pani
        > komendant tylko wyjazdu ludzi poszukujacych lepszego zycia za granicami kraju i
        >
        > jak tak dalej pojdzie to bedziemy na pierwszym miejscu pod wzgledem
        > przestepczosci w srod innych miast a robic nie bedzie komu.Chyba bedzie trzeba
        > podziekowac naszemu Rzadowi za tak dobre wyniki! :-) tyle ze jest to dosc
        > krotkowzroczne ale to chyba i dobrze bo w koncu ktos nas Polakow docenil za
        > granicami kraju!!Pozdrawiam.

Masz rację: złodzieje wyjechali zagranicę:D
        • Gość: asa zaradni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:56
          Za granicę wyjechali co bardziej zaradni i odważni , do których złodzei też się
          zalicza...niestety...
    • mariusz.sowa Re: Bezpiecznie jak nigdy 14.09.06, 08:11
      No raczeej wyjechali z kraju do Anglii i Irlandii....
    • Gość: dzihad Bezpiecznie jak nigdy IP: *.toya.net.pl 14.09.06, 08:20
      po 12 listopada wzrośnie przestępczość, wzrosną też wydatki na nową władzę ,a
      spadaną dochody spoleczeństwa-normalka!!!!!
    • Gość: krm Re: Bezpiecznie jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:29
      jak nie ma zgłoszenia to nie ma go w statystykach, gdy włamali mi się do
      samochodu facet po drugiej stronie słuchawki długo coś mamrotał czy na pewno
      chcę to zgłaszać bo i tak to TYLKO JEST NISZCZENIE MIENIA. Dla niego tylko dla
      mnie aż bo to mój samochód. Ale się uparłem i musieli przyjechać, z Warty
      przyjechali do mnie po 15 minutach, policja po dwóch godzinach
      • Gość: zorro władzunia ma chyba shize bo ja wcale nie widze spa IP: 212.191.170.* 14.09.06, 11:02
        dku tej przestępczości...na górniaku jak lali w morde tak leją jak ogrywali
        ludzi i wyrywali gotówke tak dalej to się dzieje kieszenie ludzą trzepią te
        same ryje co zawsze na górniaku bałuckim giełdzie elektronicznej giełdzie
        samochodowej i w komunikacji a policunia co nic jeszcze działke od lumpów
        zbiera...oby tak dalej daleko zajdziecie z tym rozumowaniem...
    • Gość: niestety lodzinka Bezpiecznie jak nigdy IP: *.39.rev.vline.pl 14.09.06, 10:55
      jak tak bezpiecznie to dlaczego kiedy ide ulica oczy mam wokół głowy i w nocy
      nie wychodze z domu aby nie oberwać "za darmo" ?
      statystyki zawsze śrenią robią w zwyrz ..bo średnia krajowa to 2650 a jam mam
      520 zł..to gdzie ta reszta? to tak jak z pacjentem... lekarz wyleczył tylko
      pacjent nie przeżył
      • Gość: redaktor Re: Bezpiecznie jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:03
        haha Łódź bezpiecznym miastem? A to dobre!!
    • Gość: LEON ZAWODOWIEC Re: Bezpiecznie jak nigdy IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.06, 12:10
      Czerwonych przestępców częściowo osadzono, jak kolega Leszka Millera tow. Pęczak
      "full wypas", część czeka w kolejce na Smutną dlatego przestępczość w Łodzi
      spada.
    • Gość: elpadrino Bezpiecznie jak nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:36
      bo wszyscy wyjechali do UK i Irlandii !!!
    • Gość: Policjant "Gazeta dotarła" IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.09.06, 15:49
      Zuchy dziennikarze na pewno były to najpilniej strzeżone dane i gdyby nie Gazeta nigdy byśmy się nie dowiedzieli;)
    • Gość: :) Bezpiecznie jak nigdy bo zamkneli Srawińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:57
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka