Gość: Mosze IP: *.red.bezeqint.net 07.03.03, 15:10 Ja co dzien modle sie do Pana: "Boze chron mnie od przyjaciol, z wrogami juz dam sobie rade sam..." Pzdr i Szabat Szalom u Meworach! Mosze P.S. Czy jest tez podobna modlitwa po Polsku.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Modlitwa... IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.03.03, 15:53 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Ja co dzien modle sie do Pana: "Boze chron mnie od przyjaciol, > z wrogami juz dam sobie rade sam..." > Pzdr i Szabat Szalom u Meworach! > Mosze > > > P.S. > Czy jest tez podobna modlitwa po Polsku.? Ależ to właśnie jest po polsku! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Modlitwa... IP: *.red.bezeqint.net 07.03.03, 16:24 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Ja co dzien modle sie do Pana: "Boze chron mnie od przyjaciol, > > z wrogami juz dam sobie rade sam..." > > Pzdr i Szabat Szalom u Meworach! > > Mosze > > > > > > P.S. > > Czy jest tez podobna modlitwa po Polsku.? > > Ależ to właśnie jest po polsku! :-)))) Heb: "Szmor oti Elochaj mi jedidaj, im sonaj estader beacmi" Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Modlitwa... 08.03.03, 01:05 Ja znam tylko przysłowia: "Jeden prawdziwy przyjaciel lepszy jest, jak wielu krewnych." "Lepszy jest jawny gniew, niż zmyślona przyjaźń." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezzia Re: Modlitwa... IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 01:20 ja znam po angielsku: keep your friends close but enemies closer... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Modlitwa... 08.03.03, 16:36 "Modlitwę", którą napisałeś wymyślił M.Twain (jeśli dobrze pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś