dziad_borowy Re: Już jutro "Volver" w Charliem!!!:) 21.09.06, 13:15 W sobote ide na nocke z filmami Almodovara. Bedzie "Volver", "Porozmawiaj z nia", "Zle wychowanie" i "Wszystko o mojej matce". Bosko:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix świetny zestaw 21.09.06, 13:21 niby oprócz V. wszystkie mam ale zobaczyć to ciurkiem w kinie.... gdzie i o której ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: świetny zestaw 21.09.06, 13:22 Kino Helios w Katowicach, 23:15. Zapraszam:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Ex, tam też 89 nie dojedziesz, ale proszę... 21.09.06, 13:26 www.enemef.pl/index.php?strona=maraton&miasto=lodz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Oooo właśnie 21.09.06, 13:28 to latwiejsze rozwiazanie:-) Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix a może ktoś dysponuje 21.09.06, 13:29 listą dialogową do Złego wychowania ?? Oczywiście tą dla niesłyszących... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix świetnie, dzięki 21.09.06, 13:30 jakoś bliżej mam do Bałtyku. Znaczy - kina. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Mam kartę EURO 26!:) 21.09.06, 13:32 Tyle ile lat ma karta - tyle procent znizki. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie kurcze też bym poszła, ale 21.09.06, 13:38 fajnie byłoby się wreszcie wyspać. Ech, no kuszące, kuszące... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Już jutro "Volver" w Charliem!!!:) 21.09.06, 14:04 czy ten wolwer to jakiś stolet? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Już jutro "Volver" w Charliem!!!:) 21.09.06, 14:04 Raczej coś typu dewolaj ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
brite Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 14:22 ...jesteście takimi fanami Almodovolverara, czy to taka moda, owczy pęd? Ja, wstyd powiedzieć, powinienem nieco nadrobić, bo jedyny jego film, który widziałem w całości, i to w kinie, był o kochających inaczej, molestowaniu przez księdza i męskiej prostytutce z którego zapamiętałem przede wszystkim nagie, spocone, energicznie i rytmicznie poruszające się męskie ciała na całej szerokości i wysokości ekranu kinowego oraz fantastyczną ekspresję aktorów. I dla tej niesamowitej, niespotykanej u rodzimych drewnianych wykonawców, ekspresji chętnie poszerzyłbym znajomość jego filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 14:24 to zacznij od tych starszych filmów Odpowiedz Link Zgłoś
brite od tego najstarszego? 21.09.06, 14:26 www.imdb.com/title/tt0167937/ Trwa całe 4 minuty, może dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: od tego najstarszego? 21.09.06, 14:30 na początek jak znalazł;) ja polecam "matadora" i " kobiety na skraju załamania nerwowego", co do owczego pędu to nie będę się wypowiadać- ja mam tylko pęd barani:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: od tego najstarszego? 21.09.06, 14:35 Z tym owczym pędem wyjechałem specjalnie - chciałem troszku podrażnić i poznać odpowiedź na pytanie: "Dlaczego tak uwielbiam filmy pewnego hiszpańskiego reżysera, że entuzjastycznie oznajmiam o seansie jego nowego filmu na forum?". Tak po prostu, jestem autentycznie ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 14:45 owszem pewnien hiszpański reżyser jest znany lubiany i podziwiany, ale dodatkowo chodzi o plastykę obrazu i muzykę Alberto Iglesiasa. Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 14:51 popieram zdecydowanie , polecam ze względy na kompozycję obrazu i te kolory- w porównaniu z większością szaroburej bryndzy którą nam serują to warto obejrzeć choćby dla samej przyjemności patrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 14:52 gikona napisała: > bryndzy którą nam serują Ale feta! Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 14:53 :D serwują.... a pofetować tyż można... Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 15:10 właśnie na jego filmach nawet oko odpoczywa :) a ciało drży ;p Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 15:28 mag.gie napisała: > właśnie na jego filmach nawet oko odpoczywa :) Znaczy się, że tak usypiają? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Owczy pęd owczym pędem 21.09.06, 15:33 yavorius napisał: > mag.gie napisała: > > właśnie na jego filmach nawet oko odpoczywa :) > > Znaczy się, że tak usypiają? nie drogi Yavo, nie do końca o to mi chodziło, oko odpoczywa od rzeczywistości, szarości przykładowo od monitora komputerowego czego i Twojemu oku w ten łikend życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 14:36 Ja oglądałem kiedyś jakiś jeden jego :film: i nigdy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 14:40 Nie powiem, żeby bardzo przypadły mi do gustu grane z wielką pasją stosunki analne lub oralne pomiędzy dwoma mężczyznami, ale przedstawiany w "Złym Wychowaniu" świat był mi zupełnie nieznany (ha) i dlatego bardzo ciekawy. No i ta śródziemnomorska ekspresja aktorów! Na pewno na coś się jeszcze skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 14:41 brite napisał: > stosunki analne lub oralne pomiędzy dwoma mężczyznami <rzygi> Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jesteś bardzo zachowawczy na tym odcinku, 21.09.06, 14:45 jak widać. Oby coś Cię nie ominęło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jesteś bardzo zachowawczy na tym odcinku, 21.09.06, 14:48 Może jednak niech mnie ominie szerokim łukiem (i to bynajmniej nie brwiowym)... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A inna dziewczyna na wsi 21.09.06, 14:55 40 lat żyła sama, sama w chałupie jak pestka, nie chciała oddać wianka. Aż raz na świętego Jana coś w sercu drgnęło i ćmi. już dosyć, już dłużej nie może, już wiesza na haku różaniec, i krzyczy do Boga: Boże! Naprawdę tylko jeden taniec! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 15:07 Stosunki analne to naprawde nie cala tworczosc Almodovara. Akurat jeden film byl bardziej hard, a Wy juz rzygacie na calosc. Dziwne. Ze swojej strony polecam rewelacyjne "Drzace cialo" - jeden z moich czolowych filmow. Dzierżżż!!! ps. rzygac nie powinnyscie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 15:08 dziad_borowy napisał: > Akurat jeden film byl bardziej hard, a Wy juz rzygacie na calosc. Dziwne. Nie nie, to tylko ja rzygam:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 15:09 > Wy juz rzygacie na calosc. Ależ skąd, to Yavo rzyga. Ja jestem bardzo ciekaw i na pewno sięgnę po inne. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 15:09 Uważaj, żeby Tobie nie sięgnęli po siusiaka podczas projekcji filmu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 15:15 > Uważaj, żeby Tobie nie sięgnęli po siusiaka podczas projekcji Ty jesteś żonaty, natomiast u innych niekiedy projekcje (te wewnętrzne) i chwytanie za tegez tegez idą w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy Wy naprawdę... 21.09.06, 15:17 Jakie to szczęście, że u innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 To Yavor rzyga 21.09.06, 15:11 postanowiłam podkreślić jako trzecia ten fakt;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ulegnę pod naporem zatem 21.09.06, 15:16 Przyznaje, Brajt nie rzygal. Pojezyczylo mi sie. Amsory. Jeszcze raz. Brajcie, pamietaj, ze nie w kazdym filmie Almodovara mezczyzni kopuluja ze soba i zwroc uwage na reszte jego tworczosci. Polecam na poczatek "Drzace cialo", bo swietne i nieobrzydliwe i niezniechecajace i niehard i swietne po raz drugi. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ulegnę pod naporem zatem 21.09.06, 15:17 dziad_borowy napisał: > nie w kazdym filmie Almodovara mezczyzni kopuluja ze soba Uff, jakie szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ulegnę pod naporem zatem 21.09.06, 15:22 > swietne i nieobrzydliwe i niezniechecajace i niehard łe! Ja aż taki obrzydliwy nie jestem. Wszystko co inne mnie ciekawi. Tym łatwo obrzydliwym polecam "Opowieści z Canterbury" Pasoliniego. Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja nie jestem łatwo obrzydliwa 21.09.06, 15:23 nawet Big Nius potwierdzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie To Yavor rzyga 21.09.06, 15:15 dobrze że łikend się zbliża to Yavor troszkę odpocznie od rzygania. Odpowiedz Link Zgłoś