Dodaj do ulubionych

Czwarty remis ŁKS

IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 19:16
Kolejny raz Bodzio ratuje punkty ŁKSowi Łódź i jest najlepszym
zawodnikiem......
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁKS JANÓW ŁKS IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 20:27
      A gdzie są noty dla piłkarzy???
    • Gość: BULDOG ;-) Sędzia chyba był z"B "klasy IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 20:38
      Najbardziej zawalił w II połowie 10 min Faul na Kolendowiczu, 30 na Arifowiciu w
      polu karnym. Co prawda oddał to pod koniec meczu gdzie Hajto przewrócił się w
      polu karnym na gościa z nr9 ale poza tym to "B" klasa. Chyba nie mają już kim
      obstawiać meczu w PZPNie. Znów niemałe emocje najbardziej żal dwóch setek
      Arifowicia, właściwie dwusetek.
      • Gość: Magic16 Re: Sędzia chyba był z"B "klasy IP: *.lodz.mm.pl 24.09.06, 20:43
        A no. Wiele po Arifoviciu spodziewać się nie mogliście skoro został zaciągnięty
        ze spodkowicza Polonii Warszawa. ŁKS nie ma napastników i trzeba to otwarcie
        powiedzieć. U was całą grą ciągnie na przemian Kolendowicz z Madejem. Zero gry
        napastników. Co z Kmiecikiem?
      • Gość: Czytelnik uważny Re: Sędzia chyba był z"B "klasy IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 20:46
        Chłopie przecież Groclin grał bardzo brutalnie. Sędzia w ogóle tego nie widział
        a najbardziej kosili 22 Rocki i 20 Lato. Stąd wzięły się wrzutki na sędziego a
        potem w wyniku gorącej atmosfery to i na Widzew. Chyba bym sam lepiej sędziował
        • the_elviz Po wypowiedziach pismaków: 24.09.06, 23:09
          Widzew oczywiście zagrał bardzo bohatersko, choć punktów nie zdobył, a ŁKS
          mizernie nikt oprócz Bodzia nie grał choć wywalczył jeden punkt. Sorry ale wolę
          jak mi ŁKS słabiej gra ale jakoś te punkty zdobywa, niż Widzew z bohaterskością
          wraca na tarczy.
          • Gość: AIMAR Re: Po wypowiedziach pismaków: IP: *.dolsat.pl 24.09.06, 23:24
            nic dodać nic ująć......
            podpisuję się pod w/w tekstem w 100%
    • Gość: Kondzio Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 24.09.06, 23:27
      Hehe czyzby zazdrocha? Widzialem tego waszego, jak on ma... medzidowa jak pilke
      poza polem bramkowym zlapal Niezla mialem polewke - gorzej niz junior :-)
    • Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 23:57
      kurde rzeby nie bylo tak jak w tamtym sezonie ze bylo 11 remisow podrzat. Hajto mnie troche zawiodl
      ale i tak weznijcie go do kadry bo jest lepszy niz Jop i Baszczynski
      • Gość: jerry Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.tpnet.pl 25.09.06, 00:34
        no właśnie, bo w kadrze nie ma kto fajek dostarczać, ani przewracać rywali na
        polu karnym ;)
    • Gość: redaktor Widzów 5 tysięcy????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:53
      Walczyk człowieku bryle sobie spraw bo ku**ica mnie łapie jak czytam te Twoje
      wypociny. Oto link ze zdjeciem trybun. Czlowieku obiektywizmu troche!!!

lksfans.pl/index.php?option=com_btg&resize=zdjecia/2006.09.23.2/IMG_0035.JPG
      • Gość: Młody Re: Widzów 5 tysięcy????????????? IP: 83.16.165.* 25.09.06, 08:20
        No tak...znowu was oszukali ci poplecznicy hmmm...."podmiejskich"...w
        telegazecie też pewnie sami Widzewscy redaktorzy pracują:-)))))i ekspresie i
        dzienniku łódzkim, i przeglądzie szmatławym....ojojojojoj...cały świat przeciw
        wam....
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 25.09.06, 10:03
        5 tysięcy na trybunach z tego 1980 sprzedanych biletów...
    • Gość: simon Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 08:57
      ten klub to jedno wielkie nieszczęście wszyscy przeciwko co jest ? a to
      poprostu nieudacznictwo i marazm
    • Gość: tm Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:41
      Stadion jest dopuszczony oficjalnie na 6 tys.
      Nawet jak jest nas więcej nikt tego nie poda. Ot cała tajemnica.
      A kibice klubu o trudnej do ustalenia dacie powstania:
      BACZNOŚĆ,
      SPOCZNIJ,
      DO SWOJEGO WĄTKU MARSZ !
      • Gość: Młody Re: Czwarty remis ŁKS IP: 83.16.165.* 25.09.06, 10:09
        Taaa? a czemu na derbach ostatnio podane było 12,a mecz z legią???oj coś tu sie
        nie zgadza...ale ok było was 15 tys.:-)))))))))))
        • Gość: k jak kibol Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.profiline.pl 25.09.06, 12:22
          Standardowo stadion dopuszczony jest dla 6 tys. widzow. Na Legie otrzymalismy
          zgode na ich wieksza liczbe.

W II lidze sa mniejsze obostrzenia a tym samym w zeszlym sezonie dopuszczona
          liczba widzow byla wieksza.

Takze - wszystko sie zgadza. A moja rada dla ciebie mlody - zamiast bic piane
          kupuj gazety, moze jakies gry logiczne, rozwijaj sie chlopie bo prezentujac sie
          na forum ze swoja wiedza po prostu sie osmieszasz.
      • Gość: Miro S Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:55
        A wlasnie. Wy to powstaliscie w 2005. Lks SSA czy Lks SAA. Jak to leci?
    • Gość: tm Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:14
      Wielki znawco tematu,
      Stadion dopuszczony na 6 tys., ale na poszczególne mecze, zgodnie z regulaminem
      dopuszcza się większą ilość widzów.
      Wymaga to min. zatrudnienia dodatkowej ochrony i wielu innych zabiegów
      związanych z bezpieczeństwem.
      Ale po co ja to tłumaczę, i komu.
      BACZNOŚĆ,
      SPOCZNIJ
      • Gość: Młody Re: Czwarty remis ŁKS IP: 83.16.165.* 25.09.06, 10:48
        Moim zdaniem to baaardzo wygodne wytłumaczenie;-) Ale Ok...tylko po jaką
        cholere bluzgacie na podaną liczbę.i jeśli jest na 6 tys to czemu podano 5?;-)
        wiem wiem stanico mądrości nic mi do tego...btw-jestem ciekwy czemu Nasz
        stadion nazywacie kurnik skoro w chwili obecnej wasz rozsypujący sie skansen i
        relikt ma pojemność tylko 6 tys (jakieś 3500 mniej niz nasz)
        • Gość: k jak kibol Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.profiline.pl 25.09.06, 12:28
          Mlody, do ksiazek marsz! A potem wyjasnij znaczenie:

- pojemnosc stadionu

- dopuszczona liczba widzow

stadion przy al. Unii ma duuuzo wieksza pojemnosc niz 6 tys, niemniej z wielu
          powodow (np. zbyt gesto zamontowane krzeselka na luku po zegarem) czesc sektorow
          jest zamknieta gdyz nie spelnia wymogow Orange Ekstraklasy.

Moldy, rozumiesz co ja pisze do ciebie czy przekracza to twoje mozliwosci
          pojmowania?
          • Gość: Młody Re: Czwarty remis ŁKS IP: 83.16.165.* 25.09.06, 12:46
            Po pierwsze era książek, zeszytów etc (czy to liceum czy studia) już dawno za
            mną.Moja ksywka wynika zupełnie z czegoś innego, ale tobie już nic do tego:-)

Po drugie doskonale rozumiem co oznaczaja oba terminy.bez obawy "drogi" kibolu.
            Zastanawia mnie tylko to że nikt do tej pory nie odpowiedział na moje pytanie:
            czemu oficjalna pojemność podawana jest na 6 tys, a we wszystkich gazetach
            napisane było 5.I skoro już o tym napisaliście wszedzie gdzie mogliście, ciągle
            kłapiecie jadaczkami o zanizaniu frekfencji?
            Odpowiesz mi na to znowu jakim celnym dowcipem, czy może znowu wyślesz mnie do
            nauki?

Poza tym nie to że sie znowu czepiam, ale zdjęcie z tego linku też sprawy nie
            przesądza...robione z boku, zaciemnia obraz całości.a reszta trybun?
            • Gość: k jak kibol Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.profiline.pl 25.09.06, 13:52

robione z boku zaciemnia obraz calosci - haha no pokaz im czarno na bialym to i
              tak nie uwierza..

Masz zdjecie w sloncu zeby ci nie zaciemnialo obrazu:

lksfans.pl/index.php?option=com_btg&resize=zdjecia/2006.09.23.4/IMG_1627.JPG
              i trybune:

lksfans.pl/index.php?option=com_btg&resize=zdjecia/2006.09.23.4/IMG_1651.JPG

a czemu podali 5 tysiecy? juz odpowiadam - spytaj pismaka. moze siedzial pod
              slonce i gowno widzial bo go razilo.
              • Gość: Młody Re: Czwarty remis ŁKS IP: 83.16.165.* 25.09.06, 14:23
                Patrząc na te zdjęcia...no cóż...pismaki ( bo wcześniej napisałem o kilku
                tytułach) za wiele sie nie pomylili...ok nie było 5 tys...było 5,5...może
                6...TO MOJE ZDANIE. A teraz napisz ile wg Ciebie było ludzi...

Poza tym nie rozmiem czemu ma służyc to podbijanie frekfencji. i mówie teraz o
                dwóch stronach barykady...
                • Gość: max Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 19:28
                  Podbijanie frekwencji niczemu nie służy. Tak gwoli przypomnienia to kibice
                  Widzewa zaczęli wyśmiewać frekwencję na ŁKS gdy tu stale podawano po 6 tyś.
                  (mimo iż na wielu meczach było znacznie więcej osób). Podawane przez gazety,
                  często bardzo mocno zaniżane traktowaliście jako obowiązujące dane i
                  wykorzystywaliście jako element propagandy. Tyle że ta wasza propaganda jest tak
                  prawdziwa jak podawane w gazetach dane...
                  Najlepszy przykład to mecz derbowy gdy w gazetach podano że było 11 tyś widzów,
                  wy utrzymywaliście że było was 5,5 tyś czyli połowa... Powiedz mi jakim cudem na
                  jednym pełnym łuku mogłoby być tyle samo ludzi co na 2 prostych trybunach
                  (Galera bardzo szczelnie wypełniona, na Trybunie puste miejsca jedynie od strony
                  sektora gości) i częściowo zapełnionym łuku? To jest fizycznie niemożliwe, a
                  mimo to przyjęliście że podane 11 tyś jest prawdą obowiązującą i jeszcze
                  twierdziliście że to wy zawyżacie frekwencję na ŁKS podczas meczu derbowego. Tak
                  jakby rzesza kibiców była siłą sprawczą wszystkiego co się dzieje...
                  Prawda jest taka że na obu stadionach frekwencje są porównywalne i równie
                  mizerne, bo sporadyczne pojawienie się 10 - 12 tyś widzów na trybunach za sukces
                  uznać nie można...
                  • Gość: 1908 6,5 tys. IP: *.chello.pl 25.09.06, 20:12
                    a kto by sie tam przejmowal tymi pacanami z dodatku lodzkiego. poki co, wszycy w
                    polsce licza frekwencje na oko i pewnie nie raz te dane nie sa rzetelne. a tak
                    gwoli rzetelnosci redachtorow z lodzi, w tytule frekwencja na wisle z meczu z
                    widzewem wg jednego z nich.

miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,3638129.html
                    i juz nie mam pytan co do rzetelnosci ich wyliczen
                  • Gość: Młody Re: Czwarty remis ŁKS IP: 83.16.165.* 26.09.06, 07:29
                    Nasza liczba na derbach byławałkowana setki razy. Było nas 5,5 tys i koniec.Nie
                    byłeś na sektorze to nie widziałeś jaki panował ścisk.Wy na ostatnich derbach
                    siedzieliście na tym sektorzep przed telebimem i napisaliście ze było 3
                    tys.sorki ale dla MNIE TO TEŻ NACIĄGANA LICZBA.I cięzko w nią uwierzyć
                    porównując zdjęcia nas i was.Poza tym odbijając piłeczkę mogę zapytać jak
                    mogliście sie zmieścić na Niciarce której pojewmnośc wynosi ok 1800 w ponad
                    3000 tys;-)?i jeszcze rozejść sie żeby pokazać jaki napisa wyspreyowaliście na
                    krzesełakch...cud Panie, prawdziwy cud!;-)
            • Gość: Czytelnik uważny Chyba musisz wrócić do tej szkoły pisz "frekwencja IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 14:28
              >czy może znowu wyślesz mnie do nauki?<
              jasne co najmniej z j.polskiego :-))
              • Gość: Młody Re: Chyba musisz wrócić do tej szkoły pisz "frekw IP: 83.16.165.* 27.09.06, 07:44
                A wiesz specu od jez. polskiego co to dysortografia? czy może o takim pojęciu
                nie słyszałeś tłuku??

Poza tym nudzi mnie ciągłe wyjaśnianie czemu tak pisze.c*** ci do tego omnibusie
                • Gość: prof. Mniodek Chyba musisz wrócić do tej szkoły pisz "frekwencja IP: *.zdnet.com.pl 27.09.06, 16:43
                  No to od tego ciągłego wyjaśniania i tłumaczenia Ci powinieneś już pamiętać jak się pisze "frekwencja", tym bardziej że jesteś uważnym jej 'kontrolerem'
                  P.S. a czy piszesz też japko, to takie coś co rośnie na jabłoni?
                  Teraz podobno 70% uczniów ma zaświadczenie o dysleksji >tłuku< ?????
    • Gość: 1908 Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.chello.pl 25.09.06, 14:09
      ten remis to porazka. teraz w belchatowie remis bedzie dobrym wynikiem ale
      punktow znow nie przyniesie.
      • fazy_lcj Re: Czwarty remis ŁKS 25.09.06, 15:00
        Niestety coś mi sie wydaje że w Bełchatowie dostaniecie bęcki.
        • Gość: radogoszcz Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:27
          Bełchatów to mocna drużyna ale nasi pokazali nieraz ze potrafią grać jak równy z
          równym z każdym. Bardzo podobała mi sie gra ŁKSu w Krakowie z pasami, brakuje
          jedynie skutecznego wykonczenia, oni chca z pilka niemalze wejsc do bramki.
          Arifovic moze sie obudzi, w Kmiecika przestaje wierzyc, dalbym szanse Świątkowi
          i Łakomemu bo ostatnio w meczu rezerw pokazali sie z bardzo dobrej strony.
        • Gość: 1908 Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.chello.pl 25.09.06, 16:29
          no wlasnie o tym pisze, ze remis bedzie dobrym wynikiem bo faworytem jest
          belchatow i do tego graja u siebie. a do tego prawo duzych liczb jest przeciwko
          nam, bo dawno nie przegralismy;) a wiadomo, ze jesli jest szansa jakiegos
          zdarzenia, to tylko kwestia czasu, kiedy sie to zdarzenie zdarzy.:) co prawda
          dawno tez nie wygralismy...:))
        • Gość: jerry Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.tpnet.pl 27.09.06, 02:56
          Mariusz U. załatwi ŁKS, tak jak załatwił "spowiedzią" kolegów z Sosnowca :P
    • Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:37
      Mysle, ze bendzie 3 - 1 dla nas. W Kracowii nie dzieje sie dobrze maja wywalic trenera Bialka
      • Gość: Kondzio Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 25.09.06, 23:23
        tak tak leć gaski wypasać wieśnioku, Holsie wielki
        • Gość: redaktor Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:28
          biedny widzewiok z parzeczewa, jak sprytnie probuje wkrecic w swoja wyrachowana
          gre. Naprawde blyskotliwa prowokacja mistrzu :] zal mi ciebie...
          • Gość: Edek Re: Czwarty remis ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:55
            hahaha, Lks100% Lodz No i Kanzas 100% Lks

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka