brite 27.09.06, 13:59 nie, nie z PiSem czy rządem, chodzi o bliższe nam rzeczy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=49308129 Do zobaczenia w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evonka w naszym domu! 27.09.06, 14:03 a raczej wokół niego. jak widze jak niktórzy ludzie żyją, ile mają smieci na podworkach, jak zaniedbane, zawalone gratami te podwórka są.. to się nie dziwie, ze generalnie panuje bałagan. zacząc trzeba do własnego otoczenia, od okolicy, od domu. w pokoju własnym porządek zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: w naszym domu! 02.10.06, 11:53 > w pokoju własnym porządek zrobic... Jak dla mnie każdy we własnym domu może mieć chlew, byle wycierał nogi przed wyjściem na dwór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta reaktywacja niewidzialnej ręki? 27.09.06, 14:07 Tez kiedyś organizowałem takie akcje-powodzenia! ps.nie zapomnijcie o plakatach wyborczych do samorządu! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: reaktywacja niewidzialnej ręki? 27.09.06, 14:10 A może sie pojawisz? Osoby z doświadczeniem, mile widziane! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: reaktywacja niewidzialnej ręki? 27.09.06, 14:21 hubar napisał: > A może sie pojawisz? Osoby z doświadczeniem, mile widziane! Moje doswiadczenie podpowiada mi(porzadek),ze sa ludzie którzy biorą za to pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_podgladacz Re: Zróbmy porządek! 27.09.06, 14:11 brite chyba zakochany, bo jakiś dziwny melancholizm przez niego przebija. nie krzyczy, nie kłóci się z pisiorkami, po prostu anioł się z niego zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Vlepki też zrywacie? Łeee 27.09.06, 14:14 Mam ochotę napisać, że namachałam się grabiami na czynach społecznych, nahajcowałam tych zniczy w Alei Zasłużonych (którzy już zasłużonymi nie są). I teraz niech się młodzi wykażą. Ale nie napiszę, bo to by oznaczało, że blaza ze mnie wylazła. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies To Ty takie komusze dziecie? 27.09.06, 14:18 Ja tam na czyny spoleczne nie chadzalem, starsi mi zwolnienie pisali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak, komusze. 27.09.06, 14:21 Starzy NIGDY nie napisaliby mi fikcyjnego zwolnienia. Ot co. Teraz porównaj poziom moralny mojego ojca komucha i Twojego ojca - sabotażysty systemu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Przez mojego ojac komuna padla bo pisal zwolnienia 27.09.06, 14:23 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A ja swojego odpowiedzialnością za upadek 27.09.06, 14:25 jakiegokolwiek systemu nie zdołam obarczyć. Bo mój ojciec BUDUJE a nie RUJNUJE. O! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A kiedy jest sabotażysty i warchoła? Hę? 27.09.06, 14:29 A jak raz uciekłam z "czynu" to potem musiałam się do TPPR zapisać. Zatem, Brajcie, nie będę partycypować, niestety. Za to zobowiązuję się nigdy nie paskudzić, nie vlepiać, nie malować. Zresztą nigdy tego nie robiłam, więc łatwo mi przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: A kiedy jest sabotażysty i warchoła? Hę? 27.09.06, 14:32 nie wiem kiedy jest ten dzien,moze w sobote jak na grilla do ojca pojade to sobie ten dzien oblejemy:-), co to jest TPPR??? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A widzisz 27.09.06, 14:33 Tata trzyma Cię w niewiedzy. I na tym polegają przewroty - ciemny lud idzie jak stado baranów, nie wiedząc nawet co to TPPR. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: A widzisz 27.09.06, 14:35 mimo ciemnoty jednak nie bylem nigdy w TPPR, ZHP, ZSMP, ZSMW, ZMS, AA i Lidze Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Z powodu, nie mimo. 27.09.06, 14:40 kombatant się znalazł, w du-pę jeża, bo mu tato zwolnienia wypisywał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: A kiedy jest sabotażysty i warchoła? Hę? 27.09.06, 14:40 > zobowiązuję się nigdy > nie paskudzić, nie vlepiać, nie malować. I o to chodzi. Bo przecież jedną akcją nie odczyścimy warstw brudu w mieście. Ale być może ktoś to zauważy i zacznie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka Re: To Ty takie komusze dziecie? 27.09.06, 14:22 diogenespies napisał: > Ja tam na czyny spoleczne nie chadzalem, starsi mi zwolnienie pisali:-) sabotażysta! Odpowiedz Link Zgłoś
endomedia czyli tu... 30.09.06, 18:15 forum.lodznafali.org/showthread.php?p=3310#post3310 nie trzeba się logować, powiesiłem je na własnym serwerze. serdecznie dziekuje wszystkim, którzy się do nas dołaczyli za tych kilka godzin polepszania miasta...to było jak medytacja...wsród takich ludzi, z taka pogoda, aż chce sie tu zostać !! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa ostatnio.. 30.09.06, 18:42 a tak właściwie od pewnego czasu zrywam plakaty wiszące na przystankach mpk i latarniach. niedawno przy ulicy Przybyszewskiego zerwałam kilkucentrymetrową wartewskę ogłoszeń , które wyglądały obrzydliwe.gdzie jestem tam zrywam.ale reklamodawcy są nieustraszeni-gdzie ja zrywam oni naklejają. jak wojna to wojna:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ostatnio.. 01.10.06, 15:24 > jak wojna to wojna:) :) Ilość obklejonych latarni, płotów i budynków jest zatrważająca. Nawet przy bocznych, osiedlowych uliczkach pełno jest tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: ostatnio.. 01.10.06, 17:43 myślę ,że największą zmorą są jednak imprezy klubowe i puby dlatego ,że np.koło swojego osiedla jest jakaś skrzynka telekomunikacji i na tej skrzynce przyklejane są plakaty.ostatnio widzialam tam plakat jakieś imprezy ze stycznia.a przechodzę tamtędy codziennie. przed chwilką pazurami wydrapałam 2 słupy.znalazłam przy okazji plakacik wyborczy szanownego pana Misztala z tamtego roku bodajże;-) najbardziej mnie denerwuje pewna szkoła językowa , która będąc wyjątkowo upierdliwą jednostką przykleja swoje plakaty gdzie się da.oni przyklejają , a ja zrywam przy okazji niszcząc tak ,żeby mieli straty finansowe z powodu zniszczonych plakatów. uważam,że jak jakiś produkt jest dobry to nie trzeba od razu tysięcy plakatów..a kilku dobrych klientów , którzy drogą pantofolową będą przekazywać dobrą opinię. teraz wyposażę się w zestaw małego niszczyciela:rękawiczki,scyzoryk lub nożyczki i dużo zaparcia.. choć część ''pracy'' nieświadomie wykonują kibole i pijacy.. Odpowiedz Link Zgłoś
brite klip video z akcji: 01.10.06, 00:07 miastozinnejbeczki.blox.pl/2006/09/Akcja.html Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Clip - Pytanie. 02.10.06, 12:02 Kim jest ta dziewczyna na początku filmu z krótkimi czarnymi włosami? Odpowiedz Link Zgłoś
brite nie mam pojęcia 02.10.06, 12:37 zapytaj na forum.lodznafali.org W porządkach uczestniczyli różni ludzie - mam nadzieję, że następnym razem będzie więcej przypadkowych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: nie mam pojęcia 02.10.06, 18:18 A to tym razem byli jacyś przypadkowi? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Skrobanie bagnetem? 02.10.06, 12:50 Na jednym ze zdjec "endomedia" gosciowi skrobiacemu sciane wystaje z plecaka bagnet... Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Skrobanie bagnetem? 02.10.06, 12:54 się nie znasz to pilnik do pazurków... Odpowiedz Link Zgłoś
zsymon Re: Skrobanie bagnetem? 02.10.06, 14:39 Aż sie zalogowalem co by odpowiedzieć. Nie bagnet ani pilniczek tylko finka po prostu:) dobrze sie nią podważa grube plakaty... niezastapiona w akcji! szymon Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Skrobanie bagnetem? 02.10.06, 14:48 Brite fachura pewnie specjalnie tak filmował, by dylemat wywołać:) Odpowiedz Link Zgłoś
zsymon kolejna Akcja! 02.10.06, 14:57 Przyszła sobota to oczywiście kolejna Akcja! Czekamy na propozycje "trasy" jaką powinniśmy zrobić i gdzie działać! Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: kolejna Akcja! 02.10.06, 15:09 polecam ścianę pofabryczną na autobusowo-tramwajowym przystanku na Piotrkowskiej przy placu Reymonta - jest co skrobać... Odpowiedz Link Zgłoś
zsymon 7 października Saspol godzina 12! Zapraszamy! 06.10.06, 15:08 Także w tą sobotę walczymy z plakatami. Zapraszam wszystkich chętnych do Akcji! Mamy co robić i co zrywać. Do zobaczenia w sobotę! szymon Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: weźcie bagnety! 06.10.06, 16:39 a o której i gdzie? chętnie się dołącze. Odpowiedz Link Zgłoś
zsymon Re: weźcie bagnety! 07.10.06, 18:13 dwa posty wyzej w temacie stoi ze spotykamy sie w sobote o 12 pod Saspolem... relacja krótka wkrótce:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawiemiszka Do brite 07.10.06, 19:42 Dziewczyno, czy czasem nie jesteś nadgorliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Do brite 07.10.06, 19:51 > Dziewczyno, czy czasem nie jesteś nadgorliwa? Naprawdę tak uważasz? Jesteś słodziutki! Buziaczki, papatki! Odpowiedz Link Zgłoś