Dodaj do ulubionych

Łodzianie kochają Kaczyńskich

28.09.06, 18:25
na dzisiejszej manifestacji było ze dwadzieścia osób.... no może dwa razy tyle
jeśli policzymy tajniaków. Swoją drogą myślałem, że minęły już te czasy kiedy
smutni panowie w cywilu robią zdjęcia z nieoznakowanych samochodów! Ale to
przecież nie jest policja polityczna, prawda?
Obserwuj wątek
    • awantur-nick Łodzianie mają rozum, i wiedzą co w trawie piszczy 28.09.06, 18:36
      komuszy układzik przy współudziale pseudo liberałów, chce za wszelką cenę dorwać
      się do koryta serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3091083.html
      • mamadoo Re: Łodzianie mają rozum, i wiedzą co w trawie pi 28.09.06, 22:09
        ...pseudoliberałów - taka jest poprawna pisownia (nomen atque omen). No chyba,
        że chodziło o połączone siły parti o nazwie pseudo i szeroko rozumianych
        liberałów. Co to może być za partia: PSEUDO?
      • kropka.nad_i Re: Łodzianie mają rozum, i wiedzą co w trawie pi 29.09.06, 10:06
        awantur-nick napisał:

> komuszy układzik przy współudziale pseudo liberałów, chce za wszelką cenę dorwa
        > ć
        > się do koryta

już się dorwali serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3651809.html z byle kim,
        ale przy korycie. PiS powinien Bogu dziękować za ten UBecki układ, bo wyborcy
        wreszcie zobaczą prawdziwą twarz PO.
    • longeta Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 28.09.06, 20:29
      rodak.z.kurduplowa napisał:

> na dzisiejszej manifestacji było ze dwadzieścia osób.... no może dwa razy tyle
      > jeśli policzymy tajniaków. Swoją drogą myślałem, że minęły już te czasy kiedy
      > smutni panowie w cywilu robią zdjęcia z nieoznakowanych samochodów! Ale to
      > przecież nie jest policja polityczna, prawda?

Czego sie spodziewałes? Tysięcy ludzi?
      Ludzie są zmęczeni tymi cwaniczkami którzy dochodzą do fortun dzieki ich głosom
      w wyborach.
      To banda nierobów,16 lat różnych doswiadczeń na narodzie nie poszło na marne!
      Amnezja i mieżdzyca,owszem zdarza się ale w proorcji 20 do 1000000.
      • ulo99 antPiS - sieroty po Milerze 28.09.06, 20:37
        Pewnie przyszły "panczury" spod znaku "A" i sieroty po Milerze takie jak Joński
        i inne popierdułki.
        Śmierć Układowi!!!
      • piotrdx Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 28.09.06, 22:32
        A 17 lat temu i wcześniej to niby tak dobrze było?? Widzę że zwolennikom IV RP
        tak naprawde marzy się II PRL
        • polski_warchol Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 28.09.06, 22:48
          piotrdx napisał:

> A 17 lat temu i wcześniej to niby tak dobrze było?? Widzę że zwolennikom IV RP
          > tak naprawde marzy się II PRL

Byłeś na tej manifie, że zabierasz głos? Widziałeś tych niby tajniaków?
          Jakiś pacan mający kompleks na punkcie kurdupli, palnął forumową bzdurę tylko po
          to żeby frekwencja w jego wątku podskoczyła, a leszcze od razu zaczęły brać się
          za łby.

P.S. jeden z tajniaków przebrany był za świstaka!
          • rodak.z.kurduplowa Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 28.09.06, 22:51
            owszem ja bylem a co do tajniakow to mam ich zdjecia
            >
            > Byłeś na tej manifie, że zabierasz głos? Widziałeś tych niby tajniaków?
            > Jakiś pacan mający kompleks na punkcie kurdupli, palnął forumową bzdurę tylko p
            > o
            > to żeby frekwencja w jego wątku podskoczyła, a leszcze od razu zaczęły brać się
            > za łby.
            >
            > P.S. jeden z tajniaków przebrany był za świstaka!
          • brite Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 28.09.06, 23:44
            > P.S. jeden z tajniaków przebrany był za świstaka!

O ja! Ktoś zrobił fotę???
            • rodak.z.kurduplowa Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 28.09.06, 23:46
              fota jest oczywiście... jak chcesz to ci wyślę.
              • brite Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 29.09.06, 12:04
                Dzięki za foty. Rzeczywiście byli przebrani za świstaki!

Swoją drogą, fajna fucha.
                • rodak.z.kurduplowa Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 29.09.06, 12:29
                  nie ma sprawy polecam sie na przyszlosc...
                  zdjecia kaczorow to moje hobby
          • piotrdx Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 29.09.06, 07:29
            Nie byłem na manifie i gó.. mnie ona obchodzi. Piję tylko do wypowiedzi longety.
      • wielomarian Re: Łodzianie kochają Kaczyńskich 29.09.06, 09:01
        > To banda nierobów,16 lat różnych doswiadczeń na narodzie nie poszło na marne!
        > Amnezja i mieżdzyca,owszem zdarza się ale w proorcji 20 do 1000000.

no jasne, cala polska widziala jak te nieroby kupcza stanowiskami :>
    • katrina_bush A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosze ! 28.09.06, 21:43
      A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosze !

Czy zadaniem policji nie jest czasem łapanie złodzieja i bandziora ?
      • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 21:49
        katrina_bush napisała:

> A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosze !
        >
        > Czy zadaniem policji nie jest czasem łapanie złodzieja i bandziora ?

Podobno jesteśmy rozwinętym społeczenstwem,mgr. i tak dalej.
        a tu prosze debil i jak tu wierzyć statystykom?
        Moze ci tajniacy dbali o ich bezpieczenstwo,ale ty nigdy na to nie wpadniesz.
        Zrób kółko oszołomów,zostaniesz prezesem!
        • katrina_bush Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosze 28.09.06, 22:17
          Masz Esbeckie korzenie ?

Bo przywalasz tekstem jak z 1968 roku !!!

Esbecja jasno molestowała demonstrantow.

To metody panstwa policyjnego.

P. S.
          A złodzieja i bandziora to ci nie złapią !
          • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:21
            katrina_bush napisała:

> Masz Esbeckie korzenie ?
            >
            > Bo przywalasz tekstem jak z 1968 roku !!!
            >
            > Esbecja jasno molestowała demonstrantow.
            >
            > To metody panstwa policyjnego.
            >
            > P. S.
            > A złodzieja i bandziora to ci nie złapią !

Jesteś starsza niż myślałem,wybacz ale nie rozmawiam ze starymi dewotami od
            ks.Rydzyka
            • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:38
              no i się dziewczyny pokłóciły.... jak komsomolka z komsomolką...
              a ja się cieszę, że tym razem wróciłem do domu. A jeszcze trochę trafię gdzieś
              na reedukację na obóz Młodzieży W.
              • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:47
                Dziewczyny? Jesteś naprawde super,hehehehe
                • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:50
                  nie? A kim jesteś Czerwony Kapturku??
                  • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:53
                    Masz moją wizytówke ....! Wystarczy kliknać!
                    • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:54
                      a skad wiem ze jestes Czerwony Kapturek?
                      • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:56
                        Jesteś debilem,ot co!
                        To przykre ,ale mozna z tym zyć,powodzenia na nowej prawdziwej drodze życia!
                        • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 23:00
                          aaaa... bardzo dziękuję za przewidywaną nową drogę, mam nadzieję, że już bez drobiu!
                          za ocenę intelektualną również, wkurzyć cię to prawdziwa przyjemność
                          • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 23:04
                            Tak myślałem,2 osoby na watku siedzą a ty się pytasz?
                            Tylko nie bierz tego powżnie,FORUM to tylko zabawa!
                            Miłej nocki!
                            • katrina_bush Esbeckie metody - to dla mnie nie jest "zabawa"!!! 29.09.06, 15:21
                              Esbeckie metody - to dla mnie nie jest "zabawa" !!!
                        • agtsmith Nie nie nie 29.09.06, 09:02
                          longeta napisał:

> Jesteś debilem,ot co!

To ty tu jestes debilem. Ot co.
                        • wielomarian Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:07
                          > Jesteś debilem,ot co!
                          > To przykre ,ale mozna z tym zyć,powodzenia na nowej prawdziwej drodze życia!

ohohoho pisior nauczyl sie nowego wyrazu i cwaniakuje
                          jesli rozmawiasz z debilem to to dla ciebie tylko komplement, bo i tak nikt nie
                          jest w stanie znizyc sie do twojego zalosnego poziomu, no moze bignews
                • wielomarian Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:06
                  > Dziewczyny? Jesteś naprawde super,hehehehe

a ty jestes debilem
                • agtsmith Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:06
                  longeta napisał:

> Dziewczyny? Jesteś naprawde super,hehehehe

Ty sam pisales do mnie jak do kobiety, osle jeden. Co ciekawe, twoj nick konczy
                  sie na "a", a moj nie.
              • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:49
                mówiąc bardziej serio to jeżeli policja kręci twarze demonstrantów po cywilnemu
                i z ukrycia to robi to nie po to zeby ich ochraniać, tylko żeby miec materialy
                operacyjne. Takie rzeczy robi sie na zamowienie polityczne, bo demonstracja była
                polityczna. Więc witajcie w bolszewii!!
                • polski_warchol Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:51

> mówiąc bardziej serio to jeżeli policja kręci twarze demonstrantów po cywilnemu
                  > i z ukrycia to robi to nie po to zeby ich ochraniać, tylko żeby miec materialy
                  > operacyjne. Takie rzeczy robi sie na zamowienie polityczne, bo demonstracja był
                  > a
                  > polityczna. Więc witajcie w bolszewii!!

więc na meczach piłkarskich też kręcą na zamówienie polityczne:D
                  • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 22:52
                    czytaj uwazniej a sam sobie odpowiesz
                    • polski_warchol Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 23:09
                      rodaku z pipidówka
                      Pamiętasz tragiczne Juwenalia z przed kilku lat? Miała być tylko spokojna
                      studencka zabawa, a wszyscy wiedzą jak się to skończyło:( Mam nadzieję że twój
                      komuszy rozum już pojął, o co chodzi z tym kręceniem...
                      • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 23:15
                        jasne, że pojął w odróżnieniu od twojego. Jeśli ktoś chce chronić manifestację
                        to robi to jawnie żeby odstraszyć ew. napastników. A tak a propos to przed kim
                        mieli by chronić? przed chłoptasiami z młodzieży wszechpolskiej, czy kółkiem
                        różańcowym?
                        • polski_warchol Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 23:40
                          Człowieku idź spać bo bredzisz jak Tusk po przegranych wyborach. Kręcą wszystko,
                          nawet ludzi którzy w ramach pokojowego protestu "chodzą po zebrze".
                          Uważaj, bo w nocy tajniacy wyskakują spod łóżka!
                          ciao
                          • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 28.09.06, 23:45
                            widzę, że świetnie znasz specyfikę tej profesji... stara, nowa, czy odnowiona firma?
            • wielomarian Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:05
              > Jesteś starsza niż myślałem,wybacz ale nie rozmawiam ze starymi dewotami od
              > ks.Rydzyka

przyganial kociol garnkowi

stare dewoty... po co te inwektywy? czyzby twoje domowe tradycje czczenia
              rodziny radia maryja razily w oczka? :>
              • gray Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:06

daj spokój, on jest z brzezin.
                • wielomarian Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:09
                  > daj spokój, on jest z brzezin.

a no tak, to wszystko tlumaczy.. :]
                • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:12
                  gray napisał:

>
                  > daj spokój, on jest z brzezin.

Taak! i wpadam czasami do dużego miasta by łyknąc troche kultury Gray,u!
                  • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:19
                    T>aak! i wpadam czasami do dużego miasta by łyknąc troche kultury <

zabrakło ci piwa w Brzezinach?
                    • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:23

> T>aak! i wpadam czasami do dużego miasta by łyknąc troche kultury <
                      >
                      > zabrakło ci piwa w Brzezinach?

Duze miasto,duże forum i wielka ;kultura;!
                      Tego akurat w tym kraju nie brakuje,nawet na Grzmiącej,Moskwie i Syberi!
                      • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:27
                        więc łyknij sobie kultury w Brzezinach Longeta i nie nawiedzaj Naszego
                        Czerwonego Debilowatego miasta.... jeszcze Ci zaszkodzi
                        • longeta Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:33
                          Mów za siebie,a nie w imieniu!
                          • rodak.z.kurduplowa Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:38
                            mówie o tobie Czerwony Kapturku, dla ciebie wszystko co nie ma łysej pały i nie
                            biega na kaczych łapkach to komuchy. Strzeż się Wilka.
                            Babcia
        • wielomarian Re: A podobno czasy tajniaków mineły...A tu prosz 29.09.06, 09:02
          > Podobno jesteśmy rozwinętym społeczenstwem,mgr. i tak dalej.

"mgr." powiedzial debil :>

> Moze ci tajniacy dbali o ich bezpieczenstwo,ale ty nigdy na to nie wpadniesz.

widze ze twoja rodzina ma powiazania z ubekami. powinienes natychmiast zostac
          zlustrowany, wredny aparatczyku!
    • gray a może mi ktoś powiedzieć... 29.09.06, 07:41

po jaki ch.. w czwartek? za daleko do soboty, nie można wytrzymać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka