miejskie_narty Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 05.10.06, 16:20 co to BUL???? I co tam dają? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 05.10.06, 16:30 Wyngiel rzucili?! Będzie wojna. Przed wojną tyż rzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk1 Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 05.10.06, 18:52 > Wyngiel rzucili?! > Będzie wojna. Przed wojną tyż rzucili. chyba w twojego dziadka z wehrmachtu nim rzucili Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 06.10.06, 16:42 tym, którzy idą się zapisać do biblioteki radzę uzbroić się w czas, cierpliwość i lekturę albo przyznajego ''kolejowicza'' ja dzisiaj stałam ponad dwie godziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
chimeryczna Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 12.10.06, 20:11 ale powoli sie kurcza ja stalm "tylko" godzine dwadziescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! IP: *.bul.uni.lodz.pl 14.10.06, 14:49 mam nadzieje że kiedys ich nie bedzie, a jesli komus kolejki przeszkadzaja zapraszam rano między 8-9, lub po 18, sa zdecydowanie mniejsze kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 16.10.06, 20:04 Ja stałam godzinę i się nie dostałam. Grrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
nananata BUŁa jest do bani 19.10.06, 11:03 w wydziałowych, albo specjalizacyjnych bibliotekach jest cisza, spokój, książki otrzymuje się na miejscu i zawsze wszystko jest, a w Bule nie dość, że trzeba sie bawic w smieszne rewersy, to trzeba czekac na książki, a ostatnio z siedemnastu wrzuconych miałam dwie książki. no i pracownicy sa niemili jak cholera... szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ascalcin Re: Ale kolejki sa w BUL!!!!! 08.01.07, 22:32 nom są kolejki ale mi sie nieraz już trafiło że poszedłem i bez kolejki od razu :)to zalezy od godziny też a bolączkom są te braki w książkach pustki niestety mało kto chyba raczej czyta na miejscu całą książkę ... no i reversy w rejonowej od ręki sie ma book a tutaj ... no cóż .... ale jest ok :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś