Gość: Zigi Rozalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:00 Tylko Widzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czytelnik uważny Ja pier... panie Binczyk kto panu dał ten etat??? IP: *.toya.net.pl 16.10.06, 22:27 Cóż za bełkot........ >W czasie dwutygodniowej przerwy w rozgrywkach wszystkie nasze drużyny rozegrały mecze kontrolne. GKS i ŁKS nie potrafiły wygrać z dość silnymi rywalami (Karpatami Lwów i FC Wilno), zaś Widzew po dobrej grze zremisował z Koroną Kielce. Liga pokazała, że to nie były przypadki.< Czyli co?? nie wygrali z "dość silnymi" w sparingu, a Widzew przegrał ze słabszym sparingpartnerem?? (przecież to był lider ekstraklasy) Na koniec o losie trenerów. > Teraz akcje obu spadają gwałtownie, na szczęście tylko wśród kibiców. W redakcji odbieram telefony od ludzi domagających się zwolnienia Chojnackiego, który zresztą ma spory tzw. elektorat negatywny. . >Coś takiego przeżył niedawno Michał Probierz, teraz wychwalany pod niebiosa. Na szczęście szefowie klubów zachowują zimną krew. P.S Na szczęście (dla pana nie dla czytelników) szefowie Wyborczej nie tracą zimnej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.10.06, 23:09 piszesz nielogiczne bzdury. Ale to tak jest jak ktoś na siłe próbuje cos wymyslić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS rządzi w mieście Łodzi! IP: *.chello.pl 17.10.06, 01:02 nielogiczne bzdury... hehe kolejny popis resztek yntelektu 1910 z gwiazdka dawidowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 17.10.06, 07:51 co to jest gwiazdka dawidowa? to jakies swięto zydowskie? nie jestem z ŁKSu więc nie znam tych świat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Ja pier... panie Binczyk kto panu dał ten eta IP: *.toya.net.pl 16.10.06, 23:11 Czlowieku pomysl troche:/ Chodzi o to ze oni grali z w miare silnymi druzynami i przegrali, a Widzew gral z druzyna ktora byla wtedy liderem i zremisowal, i te wyniki potwierdzily sie w lidze na innych przeciwnikach ze tamci przegrali a widzew wygral, bo wczsniej pokazal sie z dobrej strony remisujac z Korona 3:3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Ja pier... panie Binczyk kto panu dał ten eta IP: *.chello.pl 17.10.06, 01:05 > Teraz akcje obu spadają gwałtownie, na szczęście tylko wśród kibiców. > W redakcji odbieram telefony od ludzi domagających się zwolnienia Chojnackiego, > który zresztą ma spory tzw. elektorat negatywny. czy mozna prosic o rozwiniecie tej bzdury??? i jako elektorat negatywny cymbalow z wybiorczej czy moglbym dostac numer telefonu pod ktorym moglbym domagac sie ich zwolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Ja pier... panie Binczyk kto panu dał ten eta IP: *.toya.net.pl 17.10.06, 01:20 w Kochanówce nie masz dostepu do telefonu. Ciesz sie internetem po 23-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Echa weekendu - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 01:46 Slyszalem, ze Stepien i Krusznkin kandyduja do rady miasta z ramienia partii warchola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Echa weekendu - felieton IP: *.mofnet.gov.pl 17.10.06, 07:51 Ja natomiast słyszałem, że masz wychodek za stodołą cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdz Re: Echa weekendu - felieton IP: *.toya.net.pl 17.10.06, 20:12 a ty lejesz do rynsztoka pod oknem na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 17.10.06, 22:02 i sra na podwórku, podobnie jak kura... Odpowiedz Link Zgłoś