grejdi 17.10.06, 19:35 Czy znacie kogoś dobrego? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violator2 Re: Dobry fryzjer... 18.10.06, 12:16 Kiedyś Był taki Robert koło Dworca, teraz ma chyba na Łaskiej zakład, ciekwy jest gościu na rogu Piwnej i Łaskiej, i na Sieradzkiej róg KEN. Ale ryzjer jak dentysta, musi pasować :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grejdi Re: Dobry fryzjer... 22.10.06, 23:57 Dzięki ;-) już sporo mam fryzjerów na "sumieniu", będę próbować... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dobry fryzjer... 09.11.06, 23:19 ja polecam salon Miry Palatyńskiej, taka szklana dobudówka przy blokach na laskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
malenow14 Re: Dobry fryzjer... 15.01.07, 09:48 polecam Daniela u Miry Palatynskiej. Prawie cala moja rodzina do niego chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dobry fryzjer... 15.01.07, 13:28 a ja daniela odradzam. Zrobil mi i mojej mamie taki sobie kolor wlosow, zamiast swietlistych blondow wyszedl jakis taki pastelowy beż;/ A na naturalnych blondynkach takie rzeczy to raczej nie problem. Za to polecam MAgde w tym samym salonie:] Odpowiedz Link Zgłoś