Dodaj do ulubionych

Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A.

IP: *.icpnet.pl 30.10.06, 23:40
Widzew - Legia 0:1
Obserwuj wątek
    • Gość: antek a moze za wbiegniecie panow na boisko przyznamy IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.10.06, 01:41
      walkowerek dla Widzewa? to bylo by fair i dobra nauczka dla cwe(L)i
      • Gość: Kondzio Re: a moze za wbiegniecie panow na boisko przyzna IP: 165.72.200.* 31.10.06, 09:15
        o czym ty mówisz - punkty trzeba zdobywać na boisku a nie poza nim cwaniaczku
        • Gość: Pawel Re: a moze za wbiegniecie panow na boisko przyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:50
          Kondzio, idz na bazar bo kasa ucieka.
    • Gość: sea rasizm??? IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 09:26
      paranoja jakas z tym rasizmem, co jeden czarny to gorszy jeden odpycha dzieci
      drugi pluje, to jakies malpy sa nie ludzie! a dziwia sie ze sie ich czepiaja
    • Gość: pippo Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A. IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 10:00
      zdegradowac widzew i legie do 3 ligi!naucza sie kmioty kultury.
      • Gość: Pawel Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:51
        Idz sie pipo czy pippo czy jakkolwiek sie zwiesz do lekarza :) Swoja droga
        ksywka pipa czy pippa to niezly obciach :]
        • desmo71 Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A 31.10.06, 13:02
          a obrażać kogoś z powodu innego koloru skóry i bezczelnie oczekiwać jeszcze
          punktów przy zielonym stoliku to nie obciach ?
          • Gość: rwt Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.centertel.pl 31.10.06, 13:50
            I właśnie na tym polega różnica między nami a rodowitymi. Jak mieli problem z
            Kujawiakiem (pamiętacie - 4 czerwone dla ŁKS i potem jakieś problemy w PZPN) to
            w Łodzi była sztama i dobre życzenia dla ŁKSu. Teraz jak było trochę zamieszania
            z Legią, to rodowici piszą o degradacji do III ligi. Różnica wielkości. Różnica
            skali. Więcej waszych wizytówek juz nie potrzebujemy.
            • Gość: pippo Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 16:06
              pawel nie podejrzewam cie o zdolnosci lingwistyczne ale popatrz sobie w
              slowniku polsko wloskim co znaczy pippo i dopiero sie wpisuj.rwt o jakim
              kujawiaku czy rodowitym mowisz?ja nie jestem kibicem,niecierpie kibicow!miszkam
              w bloku na widzewie i dosc mam przed kazdym meczem butelek,smieci i lania w
              klatkach schodowych!jakby ich zdegradowali to moglbym chociaz wyjsc na spacer z
              psem w trakcie meczu bez obaw ze mi ukradna zegarek albo przeleca psa!jakby
              rozwazali widzew to wielu normalnych ludzi mialoby swiety spokoj!do tego pelno
              tej choloty w mpk,pks i pkp...
              • Gość: rwt Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.centertel.pl 31.10.06, 16:15
                Pippo, jak nie jesteś kibicem i masz piłkę w nosie, to dlaczego odpisujesz na
                mojego posta i w dodatku mnie wywołujesz, choć nie pisałem bezpośrednio do
                ciebie? Coś kręcisz, pippo...
                P.S. Ja też nie jestem szalikowcem, tylko wiernym od dziecka kibicem Widzewa, a
                przy tym Łodzianiniem. Przez wielkie "Ł".
                • Gość: pippo Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 16:27
                  pisze sobie bo mam ochote i nikt mi tego nie zabroni.chyba ty cos krecisz albo
                  nie wiesz co piszesz bo w poprzednim poscie gadales cos o degradacji a to bylo
                  tylko w moim poscie.no chyba ze odnosisz sie do jakiegos innego niewidzialnego
                  posta?!skoro wiec pijesz do mojej wypowiedzi a ja akurat mam ochote odpisac to
                  pisze...juz wszystko jasne?
                  • Gość: mikasRTS do pippo IP: *.os1.kappa.pl 31.10.06, 17:29
                    a ja mam dosyc tego ze twoj pies robi siku na kwiatki ktore posadziłem sobie
                    przed blokiem, jak twoj pies zdechnie t w koncu normalni ludzie beda mogli
                    wyjsc na powdworko i pobiegac nie martwiac sie ze wdepna w jakies gowno... mam
                    dosyc tych smierdzacych kundli:/
                    Jak widzisz twoj tok rozumowania pasuje do wielu rzeczy, które moga denerwowac
                    ludzi....jak chcesz miec wsyztsko cacy kup sobie domek na odludziu i tam
                    zyj...to jest miasto, blokowisko... zawsze ktos bedzie miał remont i bedzie
                    hałas, inny wyjdzie z domu a jego pies bedzie szczekał na cała klatke schodowa
                    a jakis lump z marginesu zrobi Ci siku w klatce...przywyczaj sie do tego a
                    przestan wrzucac na kibców bo wiekszosc to normalni ludzie, prowadzoacy
                    normalne zycie tak jak Ty;)
                    Ps: osobiście bardzo pieski lubie tylko chciałem Ci pokazac co mozna osiagnac
                    rozumujac tak jak Ty:)
                    • Gość: pippo Re: do pippo IP: *.toya.net.pl 01.11.06, 16:43
                      rwt nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie powiedzialem,pisalem ze nie lubie
                      kibicow a nie ze nie interesuje sie pilka!gdyby spadli do 3 ligi moze chociaz
                      mniej chamstwa by sie zjezdzalo...a moze nie?!mikasRTS wiem ze to parabola ale
                      nietrafna bo sprzatam po swoim psie wiec w nic nie wdepniesz :-) poza tym
                      kiedys mieszkalem w innej czesci Lodzi i tak nie bylo,wiec to nie specyfika
                      duzego miasta czy blokowiska a widzewa...pewnie jest jak mowisz i na widzewie
                      sa normalni ludzie,ale ci "mniej normalni"rzutuja na postrzeganie calosci przez
                      normalnych ludzi :-)
                  • Gość: rwt Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.centertel.pl 31.10.06, 21:15
                    Pippo. Ty chyba masz jakiś problem. Najpierw piszesz: Widzew i Legia do III
                    ligi, potem, że piłka cię nie interesuje, tylko chciałbyś wieczorem bezpiecznie
                    chodzić po osiedlu. Ok. Tylko co? Myślisz, że jak Widzew grałby w III lidze, to
                    będzie bezpieczniej na osiedlu? Pomyśl chłopie...
                • Gość: 1908 Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.chello.pl 31.10.06, 21:00
                  jak Łodzianin przez wielkie Ł to musi byc podlodzka wiocha. skierniewice czy
                  leczyca?:))
                  • Gość: rwt Do 1908 IP: *.centertel.pl 31.10.06, 21:19
                    Mój pradziadek dawał pracę w mieście Łodzi, w czasach gdy twój odwalał pańszczyznę.
                    • Gość: 1908 Re: Do 1908 IP: *.chello.pl 01.11.06, 14:50
                      chlopie zanim sie uniesiesz, to wez slownik i poczytaj sobie jaka jest roznica
                      miedzy łodzianinem przez male ł a wielkie Ł. sam piszesz, ze jestes Łodzianin
                      przez wielkie Ł, to sie zastanawiam czy chodzi o Łeczyce, skierniewice czy jakis
                      inny parzeczew. ja jestem z dziada pradziada łodzianinem przez male ł.
                      • Gość: . Re: Do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:54
                        znowu wszechwiedzący 1908 się "mundruje". Jak jesteś taki cwany gość, to może
                        użyłbyś przez chwilę mózgu i domyślił się o co mu chodziło z tym "przez duże Ł"
                        Kino przez duże K
                        Sztuka przez duże S
                        Aktorka przez duże A
                        Kibic prze duże K
                        ŁODZIANIN PRZEZ DUŻE Ł
                        załapałeś o co biega, polonisto za 5groszy? Jak nie, to sprawdź w tych swoich
                        księgach...może ci to pomoże...
                        • Gość: 1908 Re: Do 1908 IP: *.chello.pl 01.11.06, 22:10
                          narazie przez duze p to widze twoje pie..nie, bo zaprawde nie rozumiem o co
                          chodzi z 'z kinem przez duze k'. moze to od wielkosci czcionki??? za to
                          swietnie rozumiem roznice miedzy łodzianinem a Łodzianiem cwoku bez matury.
                          • Gość: . Re: Do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:09
                            muahaha, tak chodzi o wielkość czcionki:))
                            tak jak myślałem kmiotku...mało rozumiesz, ale może się jeszcze douczysz...do
                            książek, raaz! I otwórz ją czasem na innym haśle niż "łodzianin" - tego już się
                            nauczyłeś i nie musisz wszystkim tego udowadniać w co trzecim swoim
                            poście...czas na inne słówka, zacznij może od tych na literę "a"

O boże, albo jesteś głupi, albo bardzo chcesz za takiego tu uchodzić...
                            • Gość: 1908 Re: Do 1908 IP: *.chello.pl 02.11.06, 20:03
                              czlowieku od razu widac, ze masz yntelekt wielkosci swojego nicka. nie ma
                              czegos takiego jak duza litera (chyba, ze chodzi o czcionke) a to o czym
                              piszesz zapewne ma byc wielka litera. i ty balwanie do ksiazek mnie
                              wysylasz:))) no ale popatrz na to z drugiej strony ile juz sie ciekawych rzeczy
                              dowiedziales
                              • Gość: . Re: Do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:03
                                :)
                                ...mój intelekt wielkości nicka każe mi stwierdzić, że chcesz tu uchodzić za
                                myśliciela, a wychodzi jak zwykle:)
                                No patrz, oprócz "łodzianina" sprawdziłeś też, czy mówi się "wielka" czy "duża"
                                litera:) brawo!
                                No to teraz jeszcze użyj tego czegoś pod czaszką i powiedz mi co twoje uczone
                                księgi mówią w takim przypadku:
                                mamy zwrot - "Sztuka przez duże*/wielkie* S"
                                (*niepotrzebne skreślić)
                                Można tu użyć "duże" czy nie można? hę, myślicielu?

To o czym piszę, a co mi wytykasz jako błąd ma być "dużą" a nie "wielką"
                                literą, bo używam tego jako zwrot leksykalny, a nie jako jako opis
                                gramatycznych prawideł języka polskiego.

No patrz, ze swoimi braćmi po szalu nie wdajesz się w lingwistyczne dyskusje, a
                                przed nami chcesz uchodzić za wielkiego znawcę:)) Jak to nazwać?
                                • Gość: . Re: Do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:09
                                  aaa i jeszcze wytłumacz temu biedakowi
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=51355621
                                  jak wielki błąd popełnia:)
                                  kibic ŁKSu podpisuje się przez "wielkie Ł"? Świat się kończy, haha:)
                                  • Gość: 1908 Re: Do 1908 IP: *.chello.pl 02.11.06, 23:20
                                    zieeeew stary sam mu wytlumacz co ja jestem koncert zyczen. jestes debilem choc
                                    dalej probujesz do tych swoich bredni dorabiac ideologie.:)) nawet smiesznie ci
                                    wychodzi. ale co bylo do udowodnienia, zostalo udowodnione, dalsze smuty w tej
                                    materii proponuje, zebys kontynuuowal na jakims ortograficznym forum. a i ŁKS
                                    klubem Łodzi jest!!! zeby nie bylo, ze nie na temat pisze. EOT
                                    • Gość: karolew Re: Do 1908 IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.11.06, 00:16
                                      ŁKS klubem Łodzi... he he he! a to się uśmiałem :) pewnie tej podwodnej.
                                    • Gość: . Re: Do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:59
                                      EOT? i nareszcie...z tobą gadać się niestety nie da...debilem jestem? noo,
                                      zapatrzyłem się wprawdzie w mojego mistrza 1908, ale nigdy mu nie dorównam:)
                                      bye bye
                                      EOD
                      • Gość: rwt Re: Do 1908 IP: *.centertel.pl 02.11.06, 00:40
                        Ja rozumiem, że jesteś w tej grupie Europejczyków, którzy mają problem z
                        czytanie ze zrozumieniem. Ale spróbuję jeszcze raz: Jeśli jestem Łodzianinem
                        przez wielkie "Ł", to twoje pytanie czy pochodzę z Łęczycy czy Skierniewic jest
                        trochę bez sensu, prawda?
                        P.S. To, że ty jesteś Łodzianinem "z dziada pradziada przez małe 'ł'" to akurat
                        ne musisz tłumaczyć...
                        • Gość: 1908 Re: Do 1908 IP: *.chello.pl 02.11.06, 20:07
                          natepny cymbal. jak zdasz do drugiej klasy w gimnazjum, to tam sie moze dowiesz
                          jaka jest roznica miedzy łodzianinem a Łodzianinem a wtedy zrozumiesz zasadnosc
                          mojego pytania. jedyny sens twojej wypowiedzi jest taki, ze nie jestes z Łodzi
                          Łodzianinie 'przez duze ły'
          • Gość: Bleeeeeeee Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.48.115.131.ltv.pl 31.10.06, 18:55
            Aleś Ty mądry, byłęś ?, widziałes ? słyszałeś ? odkąd bazar chodzi na nasze
            mecze ? A Cioto powinien za popchnięcie chłopaka wylecieć na kopach z boiska i
            bez róznicy czy pochodzi z Polski, Maroka czy Kambodży... za chamstwo trzeba
            ponosić odpowiedzialnośc... a Fabiański ma przes... może bronić nawet w reprze w
            finale MŚ ale tu już nie ma życia jak przyjedzie zcw..ką...
            • Gość: Gość Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 31.10.06, 23:35
              a Rzeźni(cza)k za rozmyślne kopnięcie bez piłki - co najmniej pięć meczy bez
              grania, zwłaszcza że to nie pierwszy wyczyn tego boiskowego gangstera. Wolny i
              słaby technicznie swoje braki "nadrabia" brutalną grą a czasem i chamstwem
    • Gość: gaw Choto jesteś twardzielem ....uderzyłeś dziecko IP: 89.171.33.* 31.10.06, 13:41
      • Gość: Gość Re: Choto jesteś twardzielem ....uderzyłeś dzieck IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 31.10.06, 23:36
        dziecko? Dwudziestoletniego pajaca, który gdyby swoje fochy i lincze
        uskuteczniał na ulicy a nie na boisku - wylądowałby w kiciu.

Największy cham i największy płaczek OE - powinien sobie dać spokój z piłką.
        Aktorstwo w charakterze Gargamela w C+ znacznie lepiej mu wychodzi
        • Gość: Bleeeeeeee Re: Choto jesteś twardzielem ....uderzyłeś dzieck IP: *.48.115.131.ltv.pl 01.11.06, 09:26
          Nie rozumiesz o co chodzi a mądrzysz się głupio - nie chodzi o Rzeźniczaka tylko
          o chłopca od podawania piłek... zajmij się bazarem.
          • Gość: bomba Na tym bazarze podmiejski pajacu odbędą się IP: *.4web.pl 02.11.06, 20:50
            Mistrzostwa Europy w siatkówce, a na terenach twojego wsiowego klubiku możesz co
            najwyżej zorganizować zawody w dojeniu krów.
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 22:02
              Mylisz się kretynie
              Na terenach miasta powstaje nowoczesna hala do której zydowskim pociotkom wstęp
              bedzie zabroniony. A ŁKS trafi tamgdzie jego miejsce czyli na śmietnik
              historii...
    • Gość: Teo C Popieram Cię mikasRTS.!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:32
    • Gość: Teo C Czy werdykt będzie sprawiedliwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:50
      Byłem na meczu ,a także obejrzałem go powrocie w Canal +.Rzeżniczak dostał
      łokciem w szczękę od Brazylijczyka(celowo)w którą kilka minut wcześniej trafił
      go butem Kiełbowicz(to akurat był przypadek)>można sobie tylko wyobrazić jaki
      ból musiał czuć Kuba.Dziwi mnie fakt,że komisja z góry informuje,że Choto idzie
      tam tylko po to\ aby wyjaśnić czy ktoś go przypadkiem nie obraził.Ja natomiast
      twierdzę,że jego zachowanie po meczu było prowokujące wobec kibiców i piłkarzy
      Widzewa,zaś taniec Vukovica wokół Iwana to megaprowokacja i dziwne ,że jego nie
      wezwano na posiedzenie komisji.
      • Gość: Bleeeeeeeeee Re: Czy werdykt będzie sprawiedliwy? IP: *.48.115.131.ltv.pl 31.10.06, 18:57
        Dziwne że H..ović nie dostał po pysku od Iwana ;)
    • Gość: Ewa Re: Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:46
      Miałeś obawy przed przyjazdem do Polski, że nie będziesz przez wszystkich zaakceptowany?

- Gdy grałem w ŁKS, tamtejsi kibice dali mi się ostro we znaki. Dochodziło nawet do sytuacji, że w nocy
      przychodzili pod mój blok, wyzywali, straszyli i wypisywali brzydkie słowa na klatce schodowej. Byłem
      załamany i chciałem wracać do Brazylii.
      sport.gazeta.pl/pilka/1,65054,3712891.html
    • Gość: poza J Piłkarz Widzewa przed komisją Ekstraklasy S.A. IP: *.eranet.pl 02.11.06, 17:34
      Winnych trzeba ukarać,a dowody są w transmisji meczu z C+.Żale nic nie pomogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka