fleurette 08.11.06, 19:34 gdzie mozna w Łodzi kupić brzytwe. taką do golenia, tylko taką klasyczną nie na wymienne wkłądy żyletkowe. mam na myśli nowe, nie jeskieś zabytki. wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleurette Re: [GWŁ] brzytwa 08.11.06, 21:13 nikt nie wie? moze jakies szybko wysyłające e-sklepy, aukcje (poza allegro)? googlam i na nic sensownego nie trafiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto off-topic 08.11.06, 21:52 Yeeezu... kalkę to rozumiem że szukałaś, ale brzytwę? Przyszłego małżonka chcesz golić?! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: [GWŁ] brzytwa 08.11.06, 21:59 Przychodzą mi na myśl dwa miejsca. Sklep ABC fryzjera, ale nie pamiętam dokładnie, gdzie się znajduje... kołacze mi gdzieś daleko w głowie, że okolice Narutowicza. Drugie miejsce to sklep medyczny /różne narzędzie tam mają, więc i może brzytwy?/ na rogu Struga i Kościuszki /ta kamienica, w której piwnicy jest Biblioteka/ Powodzenia w szukaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: [GWŁ] brzytwa 08.11.06, 22:00 maruda napisał: >Przychodzą mi na myśl dwa miejsca. Sklep ABC fryzjera, ale nie pamiętam dokładn >ie, gdzie się znajduje... kołacze mi gdzieś daleko w głowie, że okolice Narutow >icza. Narutowicza między Kilińskiego a POW Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: [GWŁ] brzytwa 08.11.06, 22:18 mordować nie zamierzam. narzędzie to nie dla niebawem męża, tylko dla innego bliskiego mężczyzny (nie, nie kochanka...;)) chodzi mi mniej więcej o taką brzytwe: www.solingen.pl/product_info.php?products_id=521&osCsid=cfc232d2c067ae3e7fc53fee6f099e6c Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: [GWŁ] brzytwa 08.11.06, 22:23 Znalazłam coś takiego: www.e-hairstyle.pl/brzytwa-feather-p-43.html Sama oczeń czy Cię to safysfakcjonuje. Jak mi się przypomni jeszcze jakiś fryzjerski sklep to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
kwast3k Re: [GWŁ] brzytwa 19.10.22, 18:05 teraz to już chyba w żadnym sklepie nie znajdziesz. Zobacz online www.solingen.pl/83-brzytwy-do-golenia Odpowiedz Link Zgłoś