Dodaj do ulubionych

Kropiwnicki naszym prezydentem

IP: 195.205.240.* 16.11.06, 09:58
Mam nadzieję,że zagłosujemy tak byśmy nie musieli się wstydzic naszego
prezydenta. Jedynym odpowiednim kandydatem jest Pan Kropiwnicki.

Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: 195.205.240.* 16.11.06, 09:59
      Popieram. W Łodzi coraz więcej się inwestuje.Powstało lotnisko dzieki któremu
      nie musimy już jechać do stolicy by wybrać się do Londynu czy Dublina,jest
      coraz więcej lotów do ciepłych krajów.Czemu ludzie tego nie widzą.Powstała
      Manufaktura, powstaje Aqua Park. Budują coraz więcej w Łodzi ładnych
      mieszkań. Powstają nowe fabryki jak Dell czy Philips i inne.Dzięki temu
      jest coraz więcej miejsc pracy. To powód do dumy, że miasto znów sie
      rozwija. Gratulacje Panie Kropiwnicki. Ja głosuję.
    • Gość: paula Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: 195.205.240.* 16.11.06, 10:22
      Myślę,że Łodzianie nie uwierza w obietnice bez pokrycia Pana Kwiatkowskiego. W
      te jego bzdury o obnizeniu bezrobocia. Faktem jest że w Zgierzu miała szanse
      sie wykazać i bezrobocie nie spadło. A w Łodzi niby to osiągnie. Ciekawe.
      Piękne hasła bez pokrycia. Precz z kłamcami. Precz z Kwiatkowskim.
      • Gość: jacek Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: 195.205.240.* 16.11.06, 10:25
        Dzieki Prezydentowi Kropiwnickiemu w Łodzi bezrobocie spadło. Kropiwnicki nie
        obiecuje bez pokrycia tylko działa i to z pozytywnym skutkiem.
    • Gość: Markus w nielogu Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 15:23
      Rozmowa PiS-owczyka samemu ze sobą - rzeczywiście, wspaniały pomysł na forumową
      agitację!
      • Gość: mhm Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 15:42
        to juz pod spam podchodzi.. co na to admin?
    • Gość: Aska Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:19
      Uaha haaa!Dobre ta sama osoba napisała 4 komentarze!Ludzie nie macie co robić?
      • Gość: tomek Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 18:48
        Jakby zwolennicy Kwiatkowskiego tego nie robili buuuuuuhhhhaaaaaaaaaaaaaa.
        A serio, sedno tematu zawarte jest w wypowiedzi:

Król, nowo wybrany radny Rady Miejskiej, na konferencji prasowej w siedzibie
        Prawa i Sprawiedliwości zastąpił nieobecnego urzędującego prezydenta.

- Krzysiek jest osobą sympatyczną, z którą za młodych lat robiło się zadymy
        przeciwko lewicy i do tego się znakomicie nadaje - wspominał Michał Król, który
        z Krzysztofem Kwiatkowskim studiował na Uniwersytecie Łódzkim. - Jeżeli
        Krzysiek mówi, że zmniejszy bezrobocie w Łodzi o 50 procent, to niech pokaże,
        co zrobił jako wiceprezydent Zgierza! W Łodzi za prezydentury Kropiwnickiego
        bezrobocie spadło o osiem procent i wynosi 14,2 proc. W powiecie zgierskim
        tylko o 1,3 proc. i wynosi 23 proc. Krzysiek Kwiatkowski jest aparatczykiem
        partyjnym, który działał w różnych młodzieżówkach, a Jerzy Kropiwnicki wybitnym
        ekonomistą.

Czesław Telatycki z PiS zaapelował do kandydata PO o przedstawienie życiorysu i
        swoich dokonań.

- Od 13 lat jestem działaczem samorządowym. Mój kontrkandydat działał w
        administracji rządowej. To zupełnie inny rodzaj pracy i problemów - argumentuje
        Krzysztof Kwiatkowski.

Mimo ostrych słów obie partie nie wykluczają możliwości współpracy w Radzie
        Miejskiej, niezależnie od wyniku wyborów prezydenckich

Oczywiście, że tylko na Kropę trzeba głosować,Kwiatkowski to taki mały piesek
        zerwany z łańcucha zgierskiego( przepraszam Zgierzan)żądny władzy i sławy ale
        bez pojęcia w głowie, przecież on nawet nie potrafi rozmawiać tylko leje
        nauczone na pamięć slogany przedwyborcze taki aparatczyk.
        • klawi1 Re: Kropiwnicki naszym prezydentem 17.11.06, 02:32
          ale nie moim ,nie mam zamiaru więcej się wstydzić za wyczyny tego pana
    • Gość: aaa Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 17.11.06, 20:39
      naszym tzn schizofrenikow rozmawiajacych sami ze soba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka