Gość: darek IP: 195.205.240.* 16.11.06, 09:58 Mam nadzieję,że zagłosujemy tak byśmy nie musieli się wstydzic naszego prezydenta. Jedynym odpowiednim kandydatem jest Pan Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: 195.205.240.* 16.11.06, 09:59 Popieram. W Łodzi coraz więcej się inwestuje.Powstało lotnisko dzieki któremu nie musimy już jechać do stolicy by wybrać się do Londynu czy Dublina,jest coraz więcej lotów do ciepłych krajów.Czemu ludzie tego nie widzą.Powstała Manufaktura, powstaje Aqua Park. Budują coraz więcej w Łodzi ładnych mieszkań. Powstają nowe fabryki jak Dell czy Philips i inne.Dzięki temu jest coraz więcej miejsc pracy. To powód do dumy, że miasto znów sie rozwija. Gratulacje Panie Kropiwnicki. Ja głosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: 195.205.240.* 16.11.06, 10:22 Myślę,że Łodzianie nie uwierza w obietnice bez pokrycia Pana Kwiatkowskiego. W te jego bzdury o obnizeniu bezrobocia. Faktem jest że w Zgierzu miała szanse sie wykazać i bezrobocie nie spadło. A w Łodzi niby to osiągnie. Ciekawe. Piękne hasła bez pokrycia. Precz z kłamcami. Precz z Kwiatkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: 195.205.240.* 16.11.06, 10:25 Dzieki Prezydentowi Kropiwnickiemu w Łodzi bezrobocie spadło. Kropiwnicki nie obiecuje bez pokrycia tylko działa i to z pozytywnym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus w nielogu Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 15:23 Rozmowa PiS-owczyka samemu ze sobą - rzeczywiście, wspaniały pomysł na forumową agitację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 15:42 to juz pod spam podchodzi.. co na to admin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:19 Uaha haaa!Dobre ta sama osoba napisała 4 komentarze!Ludzie nie macie co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 18:48 Jakby zwolennicy Kwiatkowskiego tego nie robili buuuuuuhhhhaaaaaaaaaaaaaa. A serio, sedno tematu zawarte jest w wypowiedzi: Król, nowo wybrany radny Rady Miejskiej, na konferencji prasowej w siedzibie Prawa i Sprawiedliwości zastąpił nieobecnego urzędującego prezydenta. - Krzysiek jest osobą sympatyczną, z którą za młodych lat robiło się zadymy przeciwko lewicy i do tego się znakomicie nadaje - wspominał Michał Król, który z Krzysztofem Kwiatkowskim studiował na Uniwersytecie Łódzkim. - Jeżeli Krzysiek mówi, że zmniejszy bezrobocie w Łodzi o 50 procent, to niech pokaże, co zrobił jako wiceprezydent Zgierza! W Łodzi za prezydentury Kropiwnickiego bezrobocie spadło o osiem procent i wynosi 14,2 proc. W powiecie zgierskim tylko o 1,3 proc. i wynosi 23 proc. Krzysiek Kwiatkowski jest aparatczykiem partyjnym, który działał w różnych młodzieżówkach, a Jerzy Kropiwnicki wybitnym ekonomistą. Czesław Telatycki z PiS zaapelował do kandydata PO o przedstawienie życiorysu i swoich dokonań. - Od 13 lat jestem działaczem samorządowym. Mój kontrkandydat działał w administracji rządowej. To zupełnie inny rodzaj pracy i problemów - argumentuje Krzysztof Kwiatkowski. Mimo ostrych słów obie partie nie wykluczają możliwości współpracy w Radzie Miejskiej, niezależnie od wyniku wyborów prezydenckich Oczywiście, że tylko na Kropę trzeba głosować,Kwiatkowski to taki mały piesek zerwany z łańcucha zgierskiego( przepraszam Zgierzan)żądny władzy i sławy ale bez pojęcia w głowie, przecież on nawet nie potrafi rozmawiać tylko leje nauczone na pamięć slogany przedwyborcze taki aparatczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
klawi1 Re: Kropiwnicki naszym prezydentem 17.11.06, 02:32 ale nie moim ,nie mam zamiaru więcej się wstydzić za wyczyny tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kropiwnicki naszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 17.11.06, 20:39 naszym tzn schizofrenikow rozmawiajacych sami ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś