Dodaj do ulubionych

Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła

IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.11.06, 19:38
Bedziemy z wami ! ŁKS !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MaxiKaz Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.toya.net.pl 17.11.06, 23:01
      I to już od południa rozpoczyna się wielki festyn na estadio. Zwieńczeniem
      którego będzie o 16 widowisko piłkarskie z udziałem gwiazd polskiego futbolu.
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 18.11.06, 06:48
        Festyn? Przecież bazar został przełożony i się nie odbędzie...
        • Gość: Kondzio [...] IP: *.retsat1.com.pl 18.11.06, 12:06
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:46
        • odwroc.tabele.widzew.na.czele 1910* podmiejska cioto; bazarowi wygrali 2:1 19.11.06, 19:50
          a twoi "niebazarowi" na którym są miejscu w tabeli? buuuuhahahaha
    • Gość: TeoA Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:10
      ŁKS 3 punkty są nasze!
      • Gość: M-I-L-L-W-A-L-L Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:23
        Ciekawe ile "komandos" Goszcz zarobi na biletach w sobotę:)
        • Gość: kiper Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.toya.net.pl 17.11.06, 23:32
          Czy to takie ważne?? Najważniejsze to to, że na widzewskich wioskach winiacze
          GOSSO schodzą lepiej niż Harnaś
        • Gość: 1908 Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.chello.pl 18.11.06, 18:31
          ile by nie zarobil, to wy ze swoim klubikiem przerzuccie sie na bierki. tylko
          wczesniej oddajcie dlugi
    • Gość: Sake(ŁKS) Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:30
      Troszeczkę draznią mnie te "doniesienia prasowe" dotyczące przeprowadzki
      niektórysz piłkarzy.
      O ile odejście Kłusa może i jest prawdopodobne, to Rafał Niżnik chyba zostanie.
    • Gość: Lks Parzeczew Hols Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:42
      Mam nadzieie ze wygramy i ze Hajto cos zrobi bo to troche obciach zeby Niznik gral w Gorniku Leczyca
      Mysle ze wygaramy 2-1 bo Wisla ma kryzys albo nie lubiom trenera bo Blqszczykowski iSobolewski i
      Dudka grali w reprze dobrze a w klubie juz zle grajom
      • Gość: Seba Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:59
        Do "Parzęczew hools" - myślisz że Twoje wpisy są śmieszne? Rób jeszcze wiecej
        błedów - tak dla jaj. Wszyscy forumowicze będą sie cieszyć.Nie pisz Hajto,
        tylko "Chajto", będzie jeszcze śmieszniej marny prowokatorze
        • Gość: Paweł Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:34
          a może on nie prowokował...
          (rotfl)

dzisiaj ten mecz nawet mi się śnił:
          2:0 do przerwy dla ełksy - potem niestety się obudziłem
    • Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Na zakończenie rundy: ŁKS - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:48
      Wiem na 100 procet ze wygramy 2 -1
    • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 19.11.06, 19:38
    • Gość: Czytelnik uważny Tylko Łódzki Klub Sportowy hej hej IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 19:55
      No i Wisła popłynęła Viva Viva Viva
      • Gość: obserwator Re: Tylko Łódzki Klub Sportowy hej hej IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 20:01
        A teraz panie Walczyk czekamy na opis innej rzeczywistości którą pan widzial w
        niedziele na stadionie przy al. Unii. Ciekawe jakie bzdury jeszcze wymislisz ...
    • Gość: manolo viva ŁKS IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 20:21
      dobry mecz od strony kibicowskiej i pilkarskiej.wygrana ŁKSu calkowicie
      zasluzona.wiem ze byla mgla ale sedzia "niedowidzial"tylko w jedna
      strone,rozumiem ze Wisla byla gorsza i arbiter Bakaluk chcial jej pomoc...ale
      bez przesady!karny ktorego nie bylo ale byl,bramka po spalonym ktorego nie bylo
      ale byl...ludzi sporo ale pewnie napisza ze oficjalnie bylo 6000(bo na tyle
      jest stadion dopuszczony),a walczyk pewnie widzial 3000.kibicow Wisly
      usklyszalem tylko raz przed meczem jak krzyczeli za cala Lodzi jude...poza tym
      calkowicie nieslyszalni.KLUBEM ŁODZI JEST-ŁKS!
      • Gość: Pawiu Re: viva ŁKS IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 21:23
        Po tej bramce, którą Wisłą strzeliła nakładką (w TV było to doskonale widać)
        sędzia chyba troszkę chciał się zrehabilitować bo kilka razy gwizdnął w naszą
        stronę, ale szybko mu przeszło :-). Dobrze, że nie wypaczył wyniku meczowego,
        bo ŁKS był wyraźnie lepszy i zwycięstwo się należało. Oprawa meczu - doskonała!
        KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS. Nic dodać, nic ująć :-)))
        • Gość: mikasRTS Re: viva ŁKS IP: *.os1.kappa.pl 19.11.06, 21:31
          bramka, która mogła byc strzelona na 3:1 faktycznie była ze spalonego... w tv
          wyraznie widac to na powtorkach jednak karny w koncowce powinien byc... w ogole
          sie w tv ogladac nie dało...nic nie było widac:/....a ogoladałem tylko druga
          polowe... arifovic bardzo ładnie uderzył...bramka rundy moze byc...
          Pozdro!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka