Gość: łodzianin IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 21:46 VIVA ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lks Parzeczew Hols ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:05 mowilem ze bedzie2 -1 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=52381091&a=52446186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.chello.pl 19.11.06, 22:22 a dzie moj idol dziennikarstwa walczyk? przeniesli go do dzialu fantastyki? i frekwencje nam podniesli laskawcy, widac idzie ku lepszemu:). mecz super, atmosfera na stadionie tez. byle tak dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poeta Na długiej przerwy zimowe miesiące wsercu zostanie IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 22:28 Jedna jedyna niepokonana eŁKSa kochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra1908 GW kłamie IP: *.centertel.pl 19.11.06, 22:37 To nieprawda co pisze GW!!! Nie było nas 7 tysięcy a 2tysie. I tak naprawdę nie wygraliśmy z Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: GW kłamie IP: 193.151.114.* 19.11.06, 22:47 A tak serio to Hajto nie "zaatakował z pasją Baszczyńskiego" tylko ten drugi "wbił" się w niego głową tak nieszczęśliwie że na łokieć którym zasłonił się Tomek. Co do bramki dla Wisły, w.g mnie zdobyta prawidłowo bo na powtórkach widać było że Kowalski wybijając piłkę nastrzelił ją na wyciągniętą nogę Wiślaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: GW kłamie IP: *.chello.pl 19.11.06, 23:48 z hajta racja. chlopina nie ogladal uwaznie meczu i se dopowiedzial historie jak zobaczyl opatrywanego baszczynskiego. "Mimo chłodu na trybunach pojawiło się wielu kibiców. Niemal do ostatniego miejsca wypełniona była tzw. Galera, czyli sektor najwierniejszych sympatyków ŁKS, którzy głośno zagrzewali swoich pupili, a także efektownie prezentowali się na trybunie." a to ci qrde niespodzianka. sie kurde klemba nie spodziewal, bo do tej pory nasza frekwencje ogladal, jak podmiejscy, w artykluach walczyka. caly artykul tradycyjnie pisany na kolanie. z pupilami dal do pieca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimar Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.dolsat.pl 19.11.06, 22:47 Dokładnie...i kupiliśmy tylko 300 biletów bo okradamy swój klub,Kolendowicz już od stycznia w Widzewie,i tak naprawdę Goszczyński tym razem na pewno wycofa się ze sponsorowania ŁKSu.Na meczu doszło do skandalicznego zachowania kibiców ŁKS którzy tym razem niewiadomym ( ale na pewno pozaprawnym) sposobem sprawili że redaktor GW musiał oglądać mecz przy MGLE ! TAK TO WSZYSTKO WINA KIBICÓW ŁKS........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxiKaz Redaktor mgłę miał na oczach przełykając z trudem IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 23:00 kolejne zwycięstwo ŁKSu. O którym z niekłamaną zazdrością i pogrążony w bólu, będzie musiał poinformować czytelników GW Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele nie mamy ciepłej wody, mamy bazar, okradamy własny 19.11.06, 23:12 klub, Hajto jest stary i kupował lewe fajki, przegraliśmy derby, pół drużyny zimą odchodzi, itd, a mimo wszystko jesteśmy daleko przed podmiejskimi w tabeli hehehe I co pan na to, panie Walczyk? Pana "nieskazitelny" widzew, co to podobno nielegalnie gra w ekstraklasie i "uczciwie" spłaca długi, może nam co najwyżej buty pucować hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: nie mamy ciepłej wody, mamy bazar, okradamy w IP: *.chello.pl 19.11.06, 23:41 ej cos w tym jest bo balon wybiorczej na stadionie stoi w obrzydliwej kombinacji barw czerwono-bialo-czerwonej hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: nie mamy ciepłej wody, mamy bazar, okradamy w IP: *.retsat1.com.pl 19.11.06, 23:43 też to zauważyłem i też mnie to wkurza, ale walic balon - niech się wybiorcza dalej pucuje do widzewa, my wygrywamy, my za ŁKS życie oddamy ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 22:22 antyWidzew he he he to jedyne po co istniejecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziby_27 ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.sttb.pl 19.11.06, 23:16 kibic Widzewa składa gratulację drugiej łódzkiej drużynie, szkoda tylko że podobno najlepsi maja odejść z ŁKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:09 Kłus, Niżnik... i mam nadzieję koniec strat a zimą mądre wzocnienia... Z Widzewa najlepsi nie odejda bo nie ma takich... Jedynie Grzelak... Ale z taką formą daleko nie pojedzie... Życzę powodzenia w walce o pozostanie w lidze bo ostatnie porażki bardzo skomplikowały Wam sytuację... Pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 01:12 prawda jest taka że wynik to 3:0 ;) szkoda tylko że mgła była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawka Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 02:33 szczere wyrazy podziekowania od rywala zza miedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajmuz NIGDY nie bedziecie lepsi. IP: *.4web.pl 20.11.06, 01:31 Drodzy kibice LKS i innych lodzkich druzyn! NIGDY, ale to NIGDY nie bedziecie lepsi od Wisly. Radze ow fakt zapamietac i zrozumiec, gdyz pozniejsze przebudzenie moze byc bolesne. Szczegolnie, jesli liczycie na swe szanse na wyjezdzie:) Jedyne co macie dobrego, to de facto bezkrwawe derby miejskie. Niestety, krakowskim problemem jest to, iz jak juz jest "jazda", to zostaja na chodnikach trupy. Zadnemu miastu tego nie zycze, gdyz jest to najgorsze swiadectwo, jakie moze sobie sport wystawic samemu o sobie. Tak samo, jak Lodz nie stanie sie czystsza, a milosciwie Wam panujace wladze nie stana sie madrzejszymi, tak i LKS nie bedzie mial zadnych realnych szans na nic wielkiego, w polskiej pilce. Nie odrodzi sie, nie zdobedzie MP - realnie patrzac, wieksze szanse na to ma juz Widzew. Fakt, wczoraj udalo sie Wam wygrac z przeciwnikiem o kilka klas lepszym, lecz jest to cos na ksztalt "wypadku przy pracy", nieplanowanego. Na dluzsza mete, ciagniecie powaznego logicznego wnioskowania na temat "Przewaga LKS nad T.S. Wisla" jest zadaniem stracenczym. Tusze, iz zdajecie sobie z tego sprawe. Poza tym, popatrzcie uczciwie na trzy aspekty: 1) W trudnych warunkach atmosferycznych, wygrala ta druzyna, ktorej sztuka lepiej wiodla. Pomijam stan boiska - al. Unii nawet w pogodny dzien wyglada w podobnie "zachecajacy" sposob. Taka specyfika miasta. 2) Poszczescilo sie Wam. W zwyciestwo nie wierzyli sami zawodnicy ani kibice. To juz Okuka wykazal sie wieksza kurtuazja, i dosc dawno zaznaczyl, iz jedzie sie do Lodzi na "trudny mecz". Jednakze, wypowiedz ta wpisuje sie w setki podobnych, zdawkowych acz milych, ktore maja wytlumaczyc ew. pozniejsza porazke. Poza tym, nikt nie chce byc oskarzany o zlekcewazenie przeciwnika (szczegolnie, jesli plegnie w konfrontacji z nim). 3) To juz nie jest "ta" Wisla. I ja nad tym faktem boleje. Nie widac jeszcze, lecz nie jest to "ten" zespol, dla ktorego nie bylo miejsca w polskim piekielku. "Tamta" Wisla nie pozwolilaby sobie na porazke, szczegolnie, z zespolem pokroju LKS. Z pozdrowieniami, R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: NIGDY nie bedziecie lepsi. IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 02:12 Rajmuz czy nazbyt nie przesadziłeś z megalomanią? A gdzie była Wisła 8-10 lat temu? Czy czasem to nie ta wielka Wisła miała problemy by dorównać łódzkim klubom? Jedynie przyjście moznego sponsora w ówczesnych realiach wybiło was nieco ponad przeciętność ale to chyba nie usprawiedliwia tak narcystycznego podejścia, prawda? A co by było jakby to teraz któraś z łódzkich drużyn "wygrała" taki los i pozyskała możnego sponsora? Gdzie wówczas byłaby ta wielka twoim zdaniem Wisła? Nie chcę Cię martwić ale twój klub to kolos na glinianych nogach. Nie macie trenera, macie kadrę zawodników pozbawioną ambicji którzy tylko czeki pobierają z klubu a Cupiałowi kończy się cierpliwość. Pytanie teraz brzmi jak długo jeszcze Wisła będzie trwała w czołówce polskich klubów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawka Re: NIGDY nie bedziecie lepsi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 02:25 nic dodać nic ując twojej wypowiedzi swoją droga dziwne nastawienie krakusa, widac chlopak ma wybiorcza (z ktora gazeta mi sie kojarzy to slowo...hm) pamięć i nie pamieta lub nie chce pamietac chudych lat swojego klubu nasz los moze sie kiedys odmienic, zycie bywa zlosliwe a ja mysle, ze my elkaesiacy i nasz klub zostalismy wystawiony na probe egzystencjonalna (6 lat zgnilizny 2ligowej) i egzamin ten zdalismy na bardzo dobry z minusem (minus za derby)i dzis jestesmy gora 3ba sie cieszyc:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: NIGDY nie bedziecie lepsi ;-) IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 02:31 pora sie obudzic i przestac bredzic!nigdy nie bedziemy lepsi?!juz dzisiaj ŁKS byl od was lepszy pod kazdym wzgledem-pilkarsko zdecydowanie,zreszta podobnie bylo jesli chodzi o aspekt kibicowski.rozumiem ze probujesz leczyc swoje frustracje wypisujac jakies bzdury w internecie,ale to nie zmieni faktu ze Wisla ostatnio przegrywa z kim popadnie(liga,puchar polski i uefa).odloz wiec swoje sny o potedze do "championchip managera" albo "fify 2007".ciekawe sposptrzezenia-boisko bylo bardziej nierowne dla Wisly,mgla bardziej gesta dla Wisly,pewnie jeszcze jupitery biednym Wislakom po oczach swiecily?ogolnie rzecz biorac to biedni jestescie...ale nie martw sie,Cupial ma rozwiazanie wszystkich waszych problemow-zmiania wam trenera i wszystko bedzie"ok" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fijoł Re: NIGDY nie bedziecie lepsi. IP: 212.160.191.* 20.11.06, 16:27 po pierwsze, krasnalu, nigdy nie mów nigdy - ta zasadę powinni ci już wbić do głowy w przedszkolu. Po drugie, chłopczyku, to nie było przypadkowe zwycięstwo - wynik mógł być 3:0, w drugiej połowie nie istnieliście. Po trzecie, misiu pluszowy, niby taka wielka gwiazda biała (hi, hi), a kibicowsko dno kompletne. po czwarte, stokrotko, zadufanie i zapatrzenie w siebie jest pierwszą oznaką klęski - popatrz na taki widzewek : żyją przeszłościa, słychać tylko wielki widzew, który KIEDYŚ to czy tamto, a liczy się dziś i teraz i nie wiadomo do kogo fortuna się uśmiechnie, także na twoim miejscu troczhę bym miarkował z tymi sądami. Na wiosne się zobaczy, na razie jest ok, a zmian nie ma co się obawiać - jedni odchodzą inni przychodzą (może będą nawet lepsi od poprzednich - przykładem jest naswza reprezentacja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxiKaz Rajmuz czy Ty w ogóle Kraków widziałeś?? behahaha IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 22:26 Ale was koleś w wała robi, a wy to łykacie. Przecież to prowokacja widzewiaka co mu druzgocąca przewaga ŁKSu w tabeli spać nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski 20.11.06, 02:19 Gratuluję wyniku i pięknych bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: 165.72.200.* 20.11.06, 09:49 a gdzie 1910, aż jestem pełen niepokoju co mógł ze sobą zrobić <szok>, co się stało że aż tak długo nie pisze?? Odpowiedz Link Zgłoś
dreszczu Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski 20.11.06, 12:34 Gratulacje z Bełchatowa! Ogrywajcie dalej naszych rywali do MP. :) Byla Legia, teraz Wisla, oby tak dalej w drugiej rundzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Żenada. IP: *.4web.pl 20.11.06, 15:59 Żenadą jest podkładanie sie zapyziałym wiochom, mającym ambicje do gry w piłkę. Żenadą jest, jeśli zespół taki jak Wisła nie umie sie zdobyć na walkę do końca - mając za swego przeciwnika klubik pokroju ŁKS. Przedmówca nawiązał do Pcimia - i jeśli chodzi o Łódź jako miasto, niewiele się pomylił. To nie zmienia faktu, iż porażka z takim Pcimiem jest po prostu ujmą na honorze. Buty nam mogą wiązać. I takie ma być ich stałe miejsce. Nf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fijoł Re: Żenada. IP: 212.160.191.* 20.11.06, 16:35 Buahahahahahaha!!! Wściekłość, wylewa się uszami, co?! I dobrze, bo wy tam u siebie, macie duże mniemanie o sobie i swojej potędze, a prawda jest tak, że jak was nacisnąć to pękacie jak balonik i to tak samo na boisku, jak i na trybunach. Nie istnieliście : kibicowsko i piłkarsko, nawet stronniczy sedzia wam nie pomógł (bramka uznana, nie uznany karny, brak kartek w kolorze czerwonym za grę). Pora sobie to powiedzieć : wisła to przeszłość, w Krakowie rządzi klub z za miedzy buahahahahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: Żenada. IP: 217.153.125.* 20.11.06, 16:38 no proszę jak demokracja w królewskim grodzie -nawet wioskowy głupek ma prawo głosu... żebyście wy te buty umieli jeszcze nosić ... ale nic dziwnego jak prezes koniak w lodówce trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Re: Żenada. IP: *.4web.pl 20.11.06, 17:11 Wioskowy glupek..hm...przyznam, że zaskoczyła mnie siła oraz szczerość Twej samooceny. Nie jestes dla siebie za ostry? Moze po prostu jestes lodzkim idiota jakich wielu - ale czy od razu glupkiem? Zastanów sie, przemyśl. Ogarnij. I zacznij wiązać nam buty, bo do tego się nadajesz. Z głową w ojcowskim gumnie i d...na wierzchu. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: Żenada. IP: 217.153.125.* 20.11.06, 17:24 a kim ty jesteś parobku co zostawiasz ten sam śluzowy ślad na wszystkich forach... brakuje ci uznania Jaśniepaństwa w rodzimym folwarku? słusznie -bo z taką gębą na baty tylko zasługujesz - takie jakie zebraliście w Łodzi a jak nie przemówią do twej prostej chłopskiej dupy to... powtórka na wiosnę - z tej samej Pańskiej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Re: Żenada. IP: *.4web.pl 20.11.06, 17:37 Ciekawe, na ile Wasz lodzki folwark stac. Sadzac po Twej wypowiedzi - na niewiele. A co do "panskiej reki" i "jasniepanstwa"...masz swieta racje. Tez, gdy bym byl z rowniny mazowieckiej i z kazdej strony wies a pod noga gumno, czulbym sie tak, jak Ty. Na szczescie, nie jestem. No tak, Lodz to przeciez wyjatkowe miasto. Tylko prowincja w d...piszczy. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Żenada. IP: *.chello.pl 20.11.06, 21:22 najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze koles ktory pisze tak pieknie i fachowo o pcimiach, folwarku, gumnie, itd. pochodzi z miasta gdzie wszyscy wychodza 'na pole' buhehehe :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf dwor IP: *.4web.pl 20.11.06, 21:30 Wiesz jak to jest? Odpowiedz prosta, jakiej udzielił lat temu wiele pewien krytyk, zapytany o to, o czym teraz mówisz: Jak sie mieszka we dworze, to wychodzi sie na pole. Ale, jak sie mieszka na polu, to juz tylko na dwor mozna. I tyle:) Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: dwor IP: *.chello.pl 20.11.06, 22:37 taaaaaaaa jak sie mieszka we dworze, to sie wychodzi na pole. to chyba jakas logika krakowska. wez mi to na rysuj, bo chyba nie kumam. a co do tematu, to najwazniejsze, ze dostaliscie w dupe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Re: dwor IP: *.4web.pl 20.11.06, 22:52 Zacytowałem tylko ironiczną i żartobliwą odpowiedź pewnego krytyka literackiego, spytanego o ten sam element, o którym pisałeś. Przykro mi, że nie zrozumiałeś. Swoją drogą, jeśli dla Ciebie zwrot "mieszkać we dworze" oznacza to samo, co "mieszkać na polu", to juz Twoja rzecz. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: dwor IP: *.retsat1.com.pl 20.11.06, 22:58 to wypier... na ten swój dwór wysmarkać nosa po przepłakanej niedzieli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: Żenada. IP: 217.153.125.* 21.11.06, 11:49 a błonia z gumna której kategorii zrobione - bo wyglądasz na eskperta od nieużytków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Swojski smrodek IP: *.4web.pl 21.11.06, 12:30 Odesłałem Cię już raz do słownika, nie zmuszaj mnie, abym się powtarzał: gumno to NIE SĄ nieużytki. Z takim podejściem i znajomością tematu faktycznie wiele możesz ciakwego wnieść. Widzę, iż Twa wiedza nt. Krakowa jest porażająco głęboka i fachowa. A do tego czuć, iż znasz miasto na wylot. Aż tu czuć. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: lajkonikowe per fu! my IP: 217.153.125.* 21.11.06, 13:20 rzeczywiście po pobycie reprezentantów grodu Kra!ka w Łodzi pozostał smród nie mały skoro i ty go czujesz - ale istnieje też ryzko że to co czujesz znacznie bliżej ciebie leży... a jak sprawdzasz coś w słowniku to nie zatrzymuj sie tylko na pierwszym zdaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf zenua IP: *.4web.pl 21.11.06, 13:34 Twoje aluzje są żenujące. A co do rady odnośnie pierwszego zdania...sprawdziłeś znaczenie, tak? No to super. Wiesz już gdzie popełniłeś błąd. A teraz bądź dobrym oraz miłym młodym człowiekiem i ukłoń się nisko. Szurnięcie nóżką nie jest konieczne, aczkolwiek byłoby miłe. Na następny raz przygotuj wierszyk "O piękna wiosno!", i użyj poślizgowej brylantyny. Będzie cudnie. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: wstydź się IP: 217.153.125.* 21.11.06, 13:57 tak to robicie w krakowie - na brylantynę...fatalnie, że zasłaniając się "chorobą" także z własnymi dziećmi... - takie to wynaturzenia rodzi krzyżowanie się w ramach jednej ( choćby nawet królewskiej) krwi... i nie śmieć już tu zwyrodnialcze - dalszą wymianę poglądów z tobą uważam za bezprzedmiotową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf z toba eot IP: *.4web.pl 21.11.06, 14:06 Nie moja liga. leję Cię. Dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Żenada. IP: *.4web.pl 21.11.06, 23:18 Cześ majster! Znowu spisek węszysz? Kreatywność Ci siada, bo znowu o ślimakach i dupach piszesz. Zaczynam się bac powoli o swoją. Napisz mu też coś o batach na al. Piłsudskiego i na al. Unii, jaśniepanie. bueheheheeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej zenada jest Twoja wypowiedz, IP: 194.100.176.* 20.11.06, 17:30 choc przepraszam, to nie zenada, to po prostu brak honoru! wiec nie pisz prosze ze cos tam jest ujma na honorze skoro go po prostu nie masz. Bardzo mi przykro, ze jestes kibicem klubu ktory nie potrafi sie zmobilizowac do walki, klubu ktory po mimo wielkich inwestycji nie potrafi osiagnac nic, mowi sie ze Wisla jest o kilka klas lepsza od pozostalych druzyn (min od LKS), jakos tego nie widac prawda?! co do wiazania butow, to zawiazalismy Wam w niedziele, a i zawiazemy jeszcze raz na wiosne i mam nadzieje ze nie my jedyni!!! Idz lepiej wylewaj swoje zale przy piwku w krolewskim Krakowie, choc nie, po takiej porazce tam dla was juz nie ma miejsca... nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Od pokolen IP: *.4web.pl 20.11.06, 17:40 "Tam dla was juz nie ma miejsca". Rozumiem, ze sie nie rozumiemy. Honorowo uznaje, iz wygral ten, kto byl lepszy. I uznaje jednoczesnie, iz przegranie z LKS jest ujma na honorze. Po prostu. P.S. Nie mow do mnie w liczbie mnogiej, bardzo Cie o to prosze. Czuje sie nieswojo, kiedy ktos mowi do mnie per "WY", ok? Nf Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele O jakim honorze podmiejski kundlu piszesz? 20.11.06, 18:07 Ludzie mieniący się honorowymi uczciwie spłacają długi; a osoby zarządzające twoim prowincjonalnym klubikiem najwyraźniej całkowicie pozbawione są honoru! Pozostał im jedynie szantaż... sport.gazeta.pl/pilka/1,65029,3736434.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Ty masz daleko IP: *.4web.pl 20.11.06, 19:43 Adwersażu - bądź łaskaw zwracać się do mnie osobiście, jeśli o mnie mówisz, dobrze? W Twym rozumowaniu tkwi błąd logiczny, mianowicie usiłujesz obwinić mnie o coś, na co nie miałem wpływu, ani też, za co żadną miarą nie odpowiadam. Nie można obwiniać X za to, iż Y zrobił to i to, bez wskazania na związek przyczynowo-skutkowy między zachowaniem X i Y. Czy zrozumiałeś? Bądź łaskaw albo wskazać mój związek z tym, o czym piszesz, albo przeprosić mnie, odwołując swe słowa. Wszak, mienisz sie "człowiekiem honoru", prawda? Poza tym, przez wrodzoną kulturę osobistą oraz kurtuazję nie będę komentował zarzutu o prowincjonalizmie Wisły oraz Krakowa. Znam zbyt dobrze Łódź, a nie chcę Cię obrazić. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ty masz daleko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:55 > Poza tym, przez wrodzoną kulturę osobistą oraz kurtuazję nie będę komentował za > rzutu o prowincjonalizmie Wisły oraz Krakowa. Znam zbyt dobrze Łódź, a nie chcę > Cię obrazić. kolejny "honorowy" cwaniak forumowy bądź lepiej łaskaw przeprosić nas za to o co wymagasz przeprosiny od nas - za tzw związek przyczynowo skutkowy ...i w przyszłości nie wylewaj swoich smutków na forum biedny ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf biedny IP: *.4web.pl 20.11.06, 21:36 Nie wylewam swych smutków na furum - zapewniam Cie. Twa odpowiedź świadczy o tym, iż nie zrozumiałeś, o czym piszę. A więc, prosto i jasno: poczułem się obrażony pomówieniem o to, iż jestem osoba niehonorową i nie płacącą swych długów. Tak zasugerował jeden z rozmówców. Oczywistym jest, iż prosiłem o udowodnienie prawdziwości pomówienia, lub też, udzielenie przeprosin. I co? I "honorowy" człowiek zamilknął. Rzucić kalumnię każdy potrafi, to najprostsze. A jak przychodzi co do czego, kiedy trzeba wyjaśniać i wykazywać...to się milczy i ucieka. Ech, taki "honor" made in Pcim. No i jak? Zrozumiałeś? Biedny Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębie Hej Krakusie z Bałuckiego Rynku IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 22:58 W Krakowie nikt nie kibicuje wieśniakom z Piłsudskiego, a z tego wynika jedno. P.S Czyżby Desmo71 nie poznał swego odwiecznego adwersarza? tak tak ten wyraz pisze się przez rz a nie przez ż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Fałszujesz IP: *.4web.pl 21.11.06, 02:15 To naprawdę miłe, że zawsze gdy brak argumentów, sięga się po ortografię. Ale, ok. Zawsze lepiej zrobić błąd ortograficzny w szybkim pisaniu, niż nazwać KRAKOWIANINA - za przeproszeniem - "krakusem". Zrozum dziecino, iż tak jak nie istnieją krakowskie precle ani bajgle (istnieją JEDYNIE obwarzanki), tak nie istnieje ani jeden krakus czy poznaniak lub warszawiak. Wielu za to KRAKOWIAN, POZNANIAN czy też WARSZAWIAN. Tak, to pisze się "krakowianin", nie zaś "krakus". Supozycja, jakobym wcześniej niż od wczoraj gościł na tym forum jest podobnie obraźliwa, jak nazwanie mnie "krakusem". Ale zwróciłem już uwagę, iż honor nie jest Waszą mocną stroną. P.S. Kim są wieśniacy z Piłsudskiego? Chętnie się dowiem, komu nikt nie kibicuje w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: Hej Krakusie z Bałuckiego Rynku IP: 217.153.125.* 21.11.06, 11:07 Nie posądzałbym podmiejskiego o taką rafinadę poza tym podmiejski nie potrafi korzystać ze słownika PWN a ten pacan najwyraźniej posiadł tę sztukę, Tak czy siak obydwu łączy miałkość poglądów i mała odporność na krytykę ...no i dupy mają sine z żalu za minioną epoką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Pacan - jakie to kulturalne. IP: *.4web.pl 21.11.06, 12:33 Jak widze, miewasz halucynacje. Rozmawiamy ze sobą po raz pierwszy. Masz z tym jakiś problem, Des? Bo to, iż nie masz pojęcia o istnieniu słowa "krakowianin", to już wiem. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo71 Re: pacan - a jakie skuteczne IP: 217.153.125.* 21.11.06, 13:08 czytaj ze zrozumieniem - instrukcję znajdziesz w swoim wątku na forum krakowskim - z mojego posta wynika jasno że odróżniam cię nieco od podmiejskich mądrali z tego forum... choć widzę też podobieństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin nie fars Re: pacan - a jakie skuteczne IP: *.4web.pl 21.11.06, 23:22 Ty to się możesz akurat o podmiejskości wypowiadać! Sam łosiu w farszawie mieszkasz więc podmiejski jesteś! Idź zjadaj własne gile na forum farszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Od pokolen IP: 194.100.176.* 21.11.06, 07:23 cieszy mnie ogromnie ze przyznajesz honorowo ze wygral lepszy,chcialem spytac o w dwa drobiazgi: -czy jestes zawodnikiem/dzialaczem/pracownikiem Wisly Krakow?jesli nie to dlaczego porazka jest dla Ciebie ujma na honorze? -Skad w Tobie tak glebokie przeswiadczenie ze jestes osoba o wrodzonej kulturze osobistej i osobie bardzo kurtuazyjnej?byc moze swiadcza o tym wypowiedzi na temat Lodzi i jej mieszkancow? p.s. nie mowie do Ciebie w liczbie mnogiej - "...po takiej porazce tam dla was juz nie ma miejsca..." jesli nie rozumiesz co tu jest napisane to znacz ze sie nie rozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Lodz IP: *.4web.pl 21.11.06, 11:02 Przeczytaj raz jeszcze mój list, a wszystko winno stać się jasnym. Mówiłeś do mnie w liczbie mnogiej - nie moja wina. Nie, nie pracuję dla spółki TSS, a porażkę z Waszym klubem postrzegam przez pryzmat osobowego doświadczenia, jednostkowego. LKS jest po prostu klubem słabym. Dlatego Wisła nie powinna się godzić na to, aby w takim stylu dawać się ograć. O to mam żal TYLKO do krakowskiego klubu. Wygrał lepszy. Nt. Lodzi i jej mieszkańców zabrałem połowicznie głos - uprzedzając, iż nie chcę nikogo urazic, jednakże skoro jeden z rozmówców łaskaw był uznać Wisłę za klub prowincjonalny (ergo, Kraków za prowincjonalne miasto), to ja, aby nie być zmuszonym do mocnej odpowiedzi - odpuściłem. Jeśli to nie jest wyraz kultury osobistej, to co nim jest? P.S. Postrzegasz Łódź jako nowoczesną, dostatnią i śliczną metropolię, będącą jednym z najważniejszych miast europejskich - prawda? Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Lodz IP: 165.72.200.* 21.11.06, 11:44 "Nie, nie pracuję dla spółki TSS, a porażkę z Waszym klubem postrzegam przez pryzmat osobowego doświadczenia" - osobowym to ty dymałeś do tego swojego pięknego krakowa, bo na inny nie było cię stać ;-), a tak na poważnie to pogódź się z tą porażką i lepiej módl się żeby w końcu Twoi działacze zaczęli myśleć głową a nie dupą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Chocianowice IP: *.4web.pl 21.11.06, 12:41 Nie słyszałeś o doświadczeniu osobowym, jednostkowym? To nacisk na przekonnia i odczucia konkretnej jednostki w oderwaniu od szerszego tła. Pierwszy raz o "osobowym doświadczeniu" pisał Le Bon. Zresztą, można i inaczej: o personalizmie słyszałeś? A tak na poważnie: Z Ozorkowa musiałeś mieć daleko. Albo z innych Chocianowic. Ale tramwaj był, więc było lżej. A potem to już tylko pod górkę i do szkoły. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Lodz IP: 194.100.176.* 21.11.06, 11:58 Mowilem o kibicach Wisly (ktorzy to porazce z tak slabym zespolem jakiem jest LKS, nie beda mieli wstepu na rynek, przepraszam za uproszczenie, nastepnym razem napisze, TY kibic Wisly oraz pozostali kibice Wisly po porazce .......). Bardzo mi przykro, ze porazki Wisly stanowia dla Ciebie tak dotkliwe doswiadczenie, ze cierpisz, swoja droga ostatnie tygodnie, miesiace musialy byc dla Ciebie bardzo ciezkie.... Nie wnikam czy LKS jest klubem slabym, wedlug mojej subiektywnej opinii cala liga jest slaba, bez wyjatkow. Jest rzecza godna prawdziwego medrca w odpowiednim momencie "odpuscic"(zwlaszcza jesli zaczepka jest epitet "prowincjonalny") tylko czy autor ktory przy innej okazji w stosunku do miasta Lodzi stosuje epitety: "...zapyziałym wiochom...", "...Pcimia - i jeśli chodzi o Łódź jako miasto, niewiele się pomylił..." to naprawde medrzec, czy moze przemadrzaly madrala (moge napisac z malej miescinki zyjacej wciaz swa historia i tylko historia, ale odpuszcze....). p.s. Nie rozumiem do jakiej plaszczyzny mam sie odnosic, do nowoczesnej, dostatniej i slicznej metropolii, bedacej jednym z najważniejszych miast europejskich - Krakowa??? nie, nie postrzegam tak Lodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Dziękuję IP: *.4web.pl 21.11.06, 12:52 Dziękuję za to, iż przyznałeś się do błędu i umiałeś napisać w sposób jasny i zrozumiały. Jednakże spieszę Cię poinformować, iż mój "wstęp na Rynek" nie zależy od gry Wisły. Ale dziękuję za troskę. Co do ligi, to pełna zgoda. Ale nawet na tym bezrybiu masz plankton i płetwale. To mniej więcej takie zestawienie. Czy ŁKS to plankton czy też płetwal błękitny, to już sprawa wtórna:) Jeśli poczułeś się dotknięty tym, co napisałem odnośnie Łodzi, to przepraszam. Chodziło mi tylko o wskazanie, iż uznaję łódzki klub za taki, który przy Wiśle odpowiada przysłowiowemu Pcimowi (nb. w odniesieniu do odległości między Krakowem a Pcimiem, ktoś na tym forum łaskaw był pomylić się o jakieś 120%, ale to szczegół). Poza tym, jeśli ktoś uznaje Wisłę i Kraków za prowincję, to - bardzo przepraszam - ale Łódź właśnie koszmarną prowincją jest. I tyle. Jeśli ktokolwiek tego nie dostrzega...no cóż. Ale Ty to widzisz, co jest powodem mej radości! Naprawdę cieszę się, iż nie zatraciłeś trzeźwego osądu sytuacji, nie uznając Łodzi za nowoczesną, dostatnią i śliczną metropolię stanowiącą istotny punkt na mapie najważniejszych europejskich miast:) Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej nie wiem za co dziekujesz (Pan/Pani dziekuje) IP: 194.100.176.* 21.11.06, 13:25 nie wiem do jakiego bledu sie przyznalem?jedyne co napisalem to fakt ze uzylem skrotu myslowego i ze w stosunku do Twojej osoby bede stosowal okreslenia Ty (wielki indywidualista z Krakowa, i pozostali kibice Wisly), jesli to dla Ciebie jest blad, hmm coz.... Plankton i pletwale, pieknie, zastanawiam sie tylko jak dlugo Green Peace bedzie walczyl o pletwala z Krakowa i czy zdola go uchronic przed planktonem, ostanie miesiace pokazuja, ze krakowski slaby pletwal jest coraz slabszy. Moze czas zejsc na ziemie i przestac zyc era Zurawskiego, Frankowskiego i innych skorokopow z tego okresu?!Takie nadymanie sie nie sluzy zadnemu pletwalowi, staje sie tylko jeszcze wolniejszy i jeszcze bardziej ociezaly, a jak sam widzisz plankton jest bardzo bardzo blisko. Przepraszam, z laski swojej, powiedz w ktorym miejscu przyznalem iz Lodz to "...koszmarną prowincją..."?????zwlaszcza w porownaniu z Krakowem?!! jedyne co przyznaje to fakt iz Krakow "...jest nowoczesną, dostatnią i śliczną metropolię stanowiącą istotny punkt na m > apie najważniejszych europejskich miast..." i PODKRESLAM ZE JEST TO TAK PELNE SARKAZMU JAK WISLA NA WIOSNE PRZEPLYWAJACA PRZEZ TWA METROPOLIE!!! prosze nie badz smieszny! czy naprawde sadzisz ze Krakow to metropolia stanowiaca istotny pkt w europie??????? Krakow jest miastem ladnym, jest glownym punktem wycieczek turystow z Europy i Swiata, przyznaje, ale z ta nowoczesna metropolia to chyba gruba (pletwalowa)przesada. bywam tam na weekendy, mam tam znajomych, szczerze mowiac wydrukuje im Twoje posty, moze znaja jeszcze kilku takich bufonow. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf M. IP: *.4web.pl 21.11.06, 13:42 Mam alergię na skróty myślowe. Ty nie? A co do unikania życia przeszłością - zgadzam się. Rzecz tkwi jeno w tym, iż mimo, że Wisła to już nie ten sam zespół jak parę lat temu, nadal porażkę z Zagłębiem czy ŁKS odbierać będę tak samo. To JA stwierdziłem, iż Łódź jest koszmarną prowincją. Ty tylko zgodziłeś się, iż nie jest nowoczesną, śliczną metropolią stanowiącą jedno z najważniejszych europejskich miast. A Kraków? A Kraków ma sporo wad, których nawet się nie spodziewasz. A co do Twych znajomych...rozumiem, iż są rodowitymi Krakowianami, zaś ich rodziny nie przyjechały w czasach Anioły? Tak, to na pewno ICH miasto. Super. A Ty znasz Kraków z weekendowych podróży...litości! Co Ty wiesz o tym mieście??? Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: M. IP: 165.72.200.* 21.11.06, 13:56 A co ty wiesz o Łodzi z kolei pajacu? Nie rób z siebie pośmiewiska i spierdzielaj ze swoimi megalomańskimi krakowsko-wiślackimi przemyśleniami z tego forum. W końcu czy przystoi szlachcicowi zaszczycać swoją obecnością na forum chłopów pańsczyźnianych z wioski Łodzi? Nie uwłacza to twojej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf Wiedziałem IP: *.4web.pl 21.11.06, 14:03 Czekalem na glos taki, jak Twój. Dałeś argumenty najlepsze, jakie tylko można było. Dziękuję. Ciekawy jestem, czy reszta Twych kolegów i koleżanek z forum cieszy się, że tak się zachowałeś? Wątpię, ale...wszak tu na porzadku dziennym jest obrzucanie ludzi oskarżeniami bez pokrycia; więc, Wasz standard jest dość specyficzny. W każdym razie, dziękuję Ci bardzo, drogi K. P.S. Nie jestem mściwy. Po prostu Cię kocham. Nf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Wiedziałem IP: 165.72.200.* 21.11.06, 14:12 a dodając... jeb.. cię pies kundlu NF :))) już nic nie napiszę, takim jak ty śmieciom to się nie należy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nf rodzice;)))) IP: *.4web.pl 21.11.06, 14:15 A zatem eot, misiu. Widzę, że miałem 1000% racji. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: rodzice;)))) IP: 165.72.200.* 21.11.06, 14:19 a misio to cię ewentualnie posuwał... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: M. IP: 194.100.176.* 21.11.06, 14:44 skroty myslowe sa "w modzie", podobnie jak stwierdzenia ktorych nie mozna zweryfikowac np.Co Ty wiesz o tym miescie? na co ja spytam a co Ty wiesz o Lodzi i tak mozemy sobie gadac poniewaz i Ty i Ja dobrze wiemy ze nasza wiedza nie zostanie zweryfikowana przez oponeta. Nie wiem jak wyglada drzewo genelaogiczne znajowych mieszkajacych w Krakowie,nie twierdzilem ze to ICH miasto, ja tylko slucham tego co maja do powiedzenia, nie jestem od tego zeby to weryfikowac, to nie moja sprawa! ale wszedzie dobrze gdzie nas nie ma jakos w tych opowiesciach sie nie sprawdza :) Tak jak napisalem, znam Krakow z weekendowych podrozy, podobnie jak znam Poznan, Torun, Gdansk.... bardzo cenie sobie takie wypady, mozna poznac nowych, czasami ciekawych ludzi, mozna posuchac co maja do powiedzenia, mozna zobaczyc jak to jest w innym miescie? Ty tak nie robisz?! litosci!! polecam, poszerza horyzonty (podobno :)). Kibicujesz Wisle, szanuje to, tak samo jak szanuje kibicow Widzewa, ale szczerze mowiac to nie wiem jak zimny prysznic potrzebny jest Twej glowie, aby zmienic to dziwnie nadmuchane mniemanie o miejscu jakie zajmuje Wisla w krajowej pilce?! co zrobisz gdy GKS Belchatow lub Korona Kielce bedzie mistrzem?!Napiszesz protest do PZPN ze to Wisla z racji na "marke", historie itd powinna byc w koronie...litosci. Liczy sie to co jest tu i teraz (patrz na tabele) i trzeba zyc w przekonaniu ze all odbywa sie w duchu fair play. mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Nf - żenadą jesteś TY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:44 Żenadą jest jeśli Wisła ma takich kibiców jak Ty. "Taki zespól jak Wisła"?? Jaki?? Naszpikowany "gwiazdami" które nie potrafią wygrywać z teoretycznie słabszymi rywalami?? Kiedyś wygrywała Wisła wszystko teraz to się zmieniło... Przyzwyczaj sie do tego... Inne kluby poszły do przodu a Wisła stoi w miejscu. Przykładem porażka z takim "klubikiem jak ŁKS". Teraz będzie coraz więcej takich "klubików", które ogrywają "wielką" Wisłę. Jeżeli nic się nie zmieni to Wisła już w przyszłym sezonie będzie średniakiem ligowym. Bedzie takim "klubikiem" z Krakowa (nie zniże się do Twojego poziomu i nie nazwę Krakowa zapyziałą wiochą chociaż jest mniejszy od Łodzi), który ma ambicję do gry w piłkę. A co do Łodzi i jej mieszkańców... Byłeś w Łodzi, mieszkałeś, poznałeś miasto i ludzi że piszesz takie rzeczy? I w Pcimiu też byłeś że porównujesz?? Ciekawe jak przyjąłeś porażke z "klubikiem" z małego miasta oddalonego od Łodzi tylko o kilkanaście kilometrów i to na własnym stadionie?? To była dopiero żenada, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPY Re: Nf - żenadą jesteś TY!! IP: *.toya.net.pl 21.11.06, 22:12 Krakus (Krakowianin jak sobie tego życzy) całą gębą, jest kibicem Widzewa i korzysta z internetu lokalnego łódzkiego dostawcy który ma siedzibę na Łagiewnickiej buehahahaha. Do wglądu www.dns.pl/cgi-bin/whois.pl trzeba wpisać 4web.pl i wyskoczy nazwa abonenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobber GD Jesteś idiotą IP: *.4web.pl 22.11.06, 14:07 Ej, nie pierdziel. Ja jestem z daleka a do jutra jeszcze w Łodzi. Też piszę z 4weba, i co? I to znaczy, że z Łodzi jestem? Nie mogę pisać na przykład o Gdańsku jako o swoim mieście, bo jakiś idiota się czepi, żę piszę z Łodzi? Chory jesteś? Każdy ma prawo do swoich poglądów, a jeśli mówi, że jest z Wawy czy skądkolwiek indziej nie znamy go, więc nie możemy zweryfikować. A ty nawet wiesz, komu on kibicuje. Nie bronię typa, ale też nikt go nie pytał, skąd obecnie pisze, więc ja problemu nie widzę. A o Kraku się nie wypowiadam, bo go nie znam na tyle. Nie bądź idiotą. Pzdr, Lobber Gdański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Alfa Re: Jesteś idiotą IP: *.toya.net.pl 22.11.06, 23:02 > Ej, nie pierdziel< Ja jestem z kosmosu ale korzystam z internetu znajomego ALFA i do jutra tu zostanę żeby ci pomachać na pożegnanie. > Chory jesteś?< Mam poważne obawy o twój stan zdrowia i to stan nie zupełnie fizyczny, skoro ukrywasz się pod kilkoma "nickami". Wcale nie trzeba się wysilać, aby poznać Twój tok myślenia i wypowiedzi, choć czasami używasz wyszukanego słownictwa(rzecz b. charakterystyczna dla Twoich wypowiedzi tutaj) to zdradzają Cię robione od czasu do czasu błędy ortograficzne. Dlatego jeszcze raz pozwolę sobie zacytować twoje słowa > Ej, nie pierdziel< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lks Parzeczew Hols ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:13 troche mi wstyd za niekturych kibicuw mojego klubu sport.onet.pl/0,1248675,1436716,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: 165.72.200.* 20.11.06, 16:27 a mi wstyd, że jesteś ortograficznym tłumokiem... zacznij czytać książki RTS Parzeczew Hols Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEK BANAN Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.chello.pl 20.11.06, 17:04 Brawo ŁKS-POZDROWIENIA Z KATOWIC. GKS KATOWICE PONAD WSZYSTKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:23 Fajnych macie kibicow... ...Do skandalu organizacyjnego doszło po zakończeniu spotkania Wisły z ŁKS-em Łódź. Dwóch mocno pijanych kibiców łódzkiego klubu zaatakowało Marcina Baszczyńskiego!* Do incydentu doszło około godzinę po zakończeniu spotkania. Obrońca Wisły, jako jeden z ostatnich, opuszczał szatnię i udawał się do autokaru. Jednak, zaraz gdy opuścił budynek klubowy, rzucił się na niego jeden z kibiców ŁKS. Całkowicie pijany mocno popchnął Baszczyńskiego, próbował go uderzyć. Z autokaru momentalnie wyskoczyli pozostali piłkarze Wisły i doszło do krótkiej przepychanki. Na szczęście w ostatniej chwili interweniowała policja, która zatrzymała trzech najbardziej krewkich psudokibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba analfabetyzm na widzewie jest powszechny IP: *.4web.pl 20.11.06, 22:45 najwyraźniej dlatego wybiórczo cytujesz: "Według Marcina Durasika, rzecznika prasowego klubu z al. Unii, Baszczyński cały czas prowokował łódzkich kibiców. - Podczas wysiadania z autokaru miał powiedzieć, że czas na tej wsi się zatrzymał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: analfabetyzm na widzewie jest powszechny IP: *.chello.pl 20.11.06, 23:19 pewnie na jego wsi sie nie zatrzymal. co prawda dalej wychodza na pole ale bramy brandenburskiej juz nie budiet w tym milicyjnym klubie. szkoda, az sie lezka kreci:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.toya.net.pl 20.11.06, 18:11 LKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.185.rev.vline.pl 20.11.06, 18:14 LKS blisko czołowki super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ŁKS lepszy od wicemistrza Polski IP: *.4web.pl 21.11.06, 23:24 Jak się będziesz tak stawiał, to żadnego telefonu u Ciebie nie kupię i jeszcze skargę do szefa złożę. Cicho sza! Odpowiedz Link Zgłoś