Dodaj do ulubionych

Kononowicz dla Próchnika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:03
nie wiem, czego się czepiacie, ja lubię wkładać sweterki, no może nie te
tureckie z jakiegoś akrylu albo z poliesteru, ale wełenka shetland albo
shurwollen to bardzo chętnie, zima pod marynarką ale na koszulę dają poczucie
ciepła i miękkosci - ja tam się w nich dobrze czuję...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Ktoś usiłuje robić z Polaków przygłupów... IP: *.176.rev.vline.pl 23.11.06, 10:28
      ciekawe kto za tym stoi? Czy nie ci co dali Wałęsie nagrodę nobla? Podobieństwo
      jest uderzające miedzy tymi dwoma Bolkami i ich polszczyzną.
      • embronks zawsze jakaś teoria spisku... 23.11.06, 13:51
        "podobieństwo między tymi bolkami"
        i to ma być spisek...? he, he!
        Niektórzy Polacy są tak sfrustrowani. Ręce opadają!
        Gościu, moja rada: Trochę dystansu...!

Próchnik miał świetny pomysł... kurcze - jedna z niewielu ciekawych i dowcipnych
        kampani reklamowych dotycząca produktów rodem z naszego kraju.
        A jednak chyba trochę szkoda, że nie zajmie się produkcją swetra a'la pan
        Kononowicz.
        Jakby tak wypuścić serię limitowaną. Mogłoby być zabawnie widząc w nim
        eleganckich panów :)
        • embronks Re: zawsze jakaś teoria spisku... 23.11.06, 13:57
          Dobra! Trochę mnie poniosło.
          Nabrawszy zalecanego dystansu przyznam się do tego, że początkowo nie
          odczytałam Pańskiej ironii Gościu. Żartował Pan, prawda? Wcale Pan tak nie
          myśli, mam nadzieję.
          • klik24 Re: zawsze jakaś teoria spisku... 23.11.06, 15:56
            To buzzmarketing, takie rzeczy robią na www.reklamab2b.pl i www.zjajem.pl
        • Gość: ubu król wzorek na swetrze wygląda jak piła łańcuchowa :) IP: 80.54.200.* 23.11.06, 19:16
          a
      • Gość: Peter To nie przygłup to karykatura samorządowca! IP: 87.246.199.* 23.11.06, 16:29
        Co drugi chłop na wsi nosi podobny sweter, myśli i mówi podobnie. Ich
        Kononowicz nie śmieszy, popularność swetra nie dziwi, a do urny walą głosować
        na Samoobronę, PiS i PSL. Media próbują się teraz żałośnie podpiąć pod
        zainteresowanie tym Bolkiem.
        • frant3 Re: To nie przygłup to karykatura samorządowca! 23.11.06, 17:29
          W mieście też mamy sweterki np. z jelonkami.

--
          Frant - satyra i krytyka
      • kajtpazer Re: Ktoś usiłuje robić z Polaków przygłupów... 23.11.06, 18:57
        Gościu jesteś kretynem robiącym we własne gniazdo... Porażają mnie tego typu
        uwagi na temat człowieka, który wszędzie na świecie uważany jest za symbol
        wolności i niezłomności. Wszędzie, tylko nie w Polsce... Nie umie się
        wysławiać? Trudno nie zauważyć, że ty również masz braki. Więc do nauki.
        Przygłupami są ci Polacy, którzy plują na Wałęsę i inne autorytety. Przypomnij
        sobie, co na temat Wałęsy mówił wielki Polak JPII. Jak sobie przypomnisz, to
        spłoń ze wstydu... Albo wyjedź do Londynu
        Każdy blondyn kocha Londyn:D
    • Gość: L. Kononowicz dla Próchnika IP: *.wprost.pl 23.11.06, 15:19
      To fake.
    • Gość: never mind Kononowicz dla Próchnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 15:51
      dajcie spokoj temu czlowiekowi...spojrzcie najpierw na siebie
      • Gość: aldous Re: Kononowicz dla Próchnika IP: *.resetnet.pl 23.11.06, 16:27
        Facet jest przynajmniej szczery, czego nie można powiedzieć o TW "Bolku".
    • Gość: Viper Kononowicz dla Próchnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:44
      Ludzie zostawcie tego Kononowicza w spokoju. Chłop prosty pewnie ktos go
      wypchnoł na siłę do tych wyborów, a cała Polaka smieje sie z niego. Można to
      robić ale do pwenego stopnia. Moim zdaniem Kononowicz powinien wziąć niezłą kase
      za to że Ktość używa jego wizerunku....
    • Gość: wjt ->SUPERARTUR< Re: Kononowicz dla Próchnika IP: *.62.jawnet.pl 23.11.06, 20:39
      a na solarke tez lubisz skoczyć?? pffff
    • Gość: Konononononono Ale jaja !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:13
      :)))))
    • Gość: a-g Re: Kononowicz dla Próchnika IP: *.szczecin.mm.pl 23.11.06, 21:39
      To już nie jest nawet śmieszne.
    • Gość: Łodziak Re: Kononowicz dla Próchnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:01
      ale czy sweter określa człowieka, czy garnitur, bo ja myslę, że ani jedno ani
      drugie...
      • Gość: Łodzianin nie sweter określa człowieka, ani jego garnitur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:02
        ale czy sweter określa człowieka, czy garnitur, bo ja myslę, że ani jedno ani
        drugie...
    • Gość: Wałęsa Ten na codzień.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:17
      Lubię wyroby firmy Próchnik ,są wygodne i nasze.Nie zachodnie .Skromnie i
      modnie się ubieram.
    • Gość: Kamil W USA zwęszyliby interes,Polacy jak zwykle do d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:45
      Kononowicz jest trendy,nie ważne przygłup czy nowy Lepper,ważne,że ludzie chcą
      płacić za chłamowaty sweterek 800 zł.Kązda firma mająca trochę instynktu
      zwęszyłąby interes a nie zastanawiałaby się brzydki czy ładny,ważne,ze ludzie to
      kupują.
    • Gość: c Kononowicz dla Próchnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:45
      Stawiam pytanie: Czy godziwe jest wykorzystywać osobę tego Pana do żartów i
      robienia interesów? Czy to jest moralne?
      • Gość: s Re: Kononowicz dla Próchnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:34
        a czy jest to legalne? Bądź co bądź korzystają z jego wizerunku
    • Gość: wikk32 kariera IP: *.instalnet.pl 24.11.06, 10:12
      jak wskazują najwyższe władze - w Polsce każdy może sie wybić
    • Gość: m@rcin Kononowicz dla Próchnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:10
      www.mlionpixeli.pl - ZAPRASZAM! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka