porucznikborewicz 01.12.06, 10:45 Pani Blewaska, pani sobie sprawdzi zanim glupoty napisze! papug jeszcze polata. rzetelność... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:30 Bzdurny artykuł, wczoraj przylecieli późno i nie zdążyli zbyt wiele robić. Dzisiaj od rana latają, ciągle mi buczy czerwony samolocik na głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekk Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:34 Przykro mi, ale artykół wygląda na "ustawiony". Lotnisko obiecywało, że ILS będzie gotowy do użytku 15 października, potem przesunięto termin na 30 listopada. Dzięki temu artykulikowi, już nie będą się musieli tłumaczyć dlaczego kolejny raz nie dotrzymano terminu. Pani redaktor, proszę przed każdym artykułem dobrze sprawdzić to co Pani pisze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.toya.net.pl 01.12.06, 20:12 Pani Blewaska jest na zwolnieniu lekarskim i podsyła materiały nie wychodząc z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expat Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:33 To może niech lepiej odchoruje zanim napisze ...... Tyle zdrowia co rzetelności Pani Redaktor życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.toya.net.pl 02.12.06, 11:01 Albo zmienić lekarza, bo ten chyba oszukuje.(bez urazy) Odpowiedz Link Zgłoś
kola256 Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i 02.12.06, 14:41 > Przykro mi, ale artykół wygląda na "ustawiony". Lotnisko obiecywało, że ILS > będzie gotowy do użytku 15 października, potem przesunięto termin na 30 > listopada. Dzięki temu artykulikowi, już nie będą się musieli tłumaczyć > dlaczego kolejny raz nie dotrzymano terminu. A nie wydaje ci się że to drobne obsunięcie mogło być wynikiem panującej przez kilka dni mgły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Papuga" ustawiła ILS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:42 Artykuł skopiowany z poprzedniego gdy pierwszy raz oddawano ILS do użytku. To się pani redaktor nie napracowała Ctrl+C Ctrl+V. "Zygzagiem i pod różnymi kątami" Leniuszek Bielawska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: "Papuga" ustawiła ILS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:13 A gdzie tam przeczytałeś, że już nie będzie latać?! Przeciwnie, wyraźnie jest napisane, że loty mogą być powtarzane. Może przeczytaj najpierw zamiast samemu pisać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp5uhy Re: "Papuga" ustawiła ILS IP: *.pata.pl 02.12.06, 20:33 Potwierdzam slowa poprzednika - artukul skopiowany z zeszlorocznej gazety... Zygzakiem, pod roznymi katami... to juz bylo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś