Dodaj do ulubionych

"Papuga" ustawiła ILS

01.12.06, 10:45
Pani Blewaska, pani sobie sprawdzi zanim glupoty napisze!
papug jeszcze polata.
rzetelność...
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:30
      Bzdurny artykuł, wczoraj przylecieli późno i nie zdążyli zbyt wiele robić.
      Dzisiaj od rana latają, ciągle mi buczy czerwony samolocik na głową.
      • Gość: jarekk Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:34
        Przykro mi, ale artykół wygląda na "ustawiony". Lotnisko obiecywało, że ILS
        będzie gotowy do użytku 15 października, potem przesunięto termin na 30
        listopada. Dzięki temu artykulikowi, już nie będą się musieli tłumaczyć
        dlaczego kolejny raz nie dotrzymano terminu.
        Pani redaktor, proszę przed każdym artykułem dobrze sprawdzić to co Pani pisze.

Pozdrawiam.
        • Gość: redaktor Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.toya.net.pl 01.12.06, 20:12
          Pani Blewaska jest na zwolnieniu lekarskim i podsyła materiały nie wychodząc z
          domu.
          • Gość: Expat Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:33
            To może niech lepiej odchoruje zanim napisze ......
            Tyle zdrowia co rzetelności Pani Redaktor życzę !
            • Gość: NN Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i IP: *.toya.net.pl 02.12.06, 11:01
              Albo zmienić lekarza, bo ten chyba oszukuje.(bez urazy)
        • kola256 Re: "Papuga" ustawiła ILS - chyba u s t a w i 02.12.06, 14:41
          > Przykro mi, ale artykół wygląda na "ustawiony". Lotnisko obiecywało, że ILS
          > będzie gotowy do użytku 15 października, potem przesunięto termin na 30
          > listopada. Dzięki temu artykulikowi, już nie będą się musieli tłumaczyć
          > dlaczego kolejny raz nie dotrzymano terminu.

A nie wydaje ci się że to drobne obsunięcie mogło być wynikiem panującej przez
          kilka dni mgły?
    • Gość: gość Re: "Papuga" ustawiła ILS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:42
      Artykuł skopiowany z poprzedniego gdy pierwszy raz oddawano ILS do użytku. To
      się pani redaktor nie napracowała Ctrl+C Ctrl+V. "Zygzagiem i pod różnymi
      kątami" Leniuszek Bielawska.
    • Gość: Janek Re: "Papuga" ustawiła ILS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:13
      A gdzie tam przeczytałeś, że już nie będzie latać?! Przeciwnie, wyraźnie jest
      napisane, że loty mogą być powtarzane. Może przeczytaj najpierw zamiast samemu
      pisać głupoty.
      • Gość: sp5uhy Re: "Papuga" ustawiła ILS IP: *.pata.pl 02.12.06, 20:33
        Potwierdzam slowa poprzednika - artukul skopiowany z zeszlorocznej gazety...
        Zygzakiem, pod roznymi katami... to juz bylo !!!!
    • Gość: rafi "Papuga" ustawiła ILS IP: *.rainbownet.pl 04.12.06, 10:50
      No wkoncu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka