abcde987 17.12.06, 09:47 wczoraj wieczorem na chojnach, w okolicy ulic Kominowej, Bronisławy, Ireny, Studziennej zaginął rudo - biały kot. Jeśli ktoś go widział bardzo proszę o kontakt na forum lub na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcde987 Re: Może sam wróci? 17.12.06, 10:59 ma dopiero pół roku i nigdy sam nie wychodził na dwór. nie wiem czy znajdzie drogę do domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Trzeba szukać - 17.12.06, 11:06 poczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=52004927&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zaginął kot!! 17.12.06, 11:06 Moja w wakacje ,jak bylam na Mazurach ,zwiala i nie bylo jej przez 5 dni , do tego czasu to byl kot domowy , poza mieszkanie nie wchodzila . Co jakis czas chodzialam i ja przywolywalam , zjawila sie nagle po paru dniach , hmmm po 60 dniach mialam juz 3 koty w domu . A twoj kot piekny jest , chyba po persie ? Wielu chcialoby przygarnac taka pieknote.. Odpowiedz Link Zgłoś
abcde987 Re: Zaginął kot!! 17.12.06, 20:56 "Wielu chcialoby przygarnac taka pieknote" no własnie boję się ze jak ktoś go znajdzie to zostawi u siebie i nigdy wiecej go nie zobacze... Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: Zaginął kot!! 17.12.06, 11:23 Trzymam kciuki! Mój też kiedyś zwiał, nie było go kilka dni, w końcu wrócił sam. A też był kotkiem typowo domowym, nigdy wcześniej nie wychodził. Daj znać, gdy kotek się odnajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
abcde987 Re: Zaginął kot!! 17.12.06, 20:55 jak na razie nic :( no ale wszyscy sasiedzi, znajomi i ekspedientki w okolicznych sklepach powiadomione, schronisko sprawdzone, całodobowe lecznice weterynaryjne róznież, ogłoszenia rozwieszone. zostają ogłoszenia w gazetach i telefony do weterynarzy, no i oczywiście przeszukiwanie krzaków itp. o czymś zapomniałam?? mam nadzieję, że bedzie tak jak mówicie i wróci sam, chociaż boję się, że jest za młody i zbyt narwany... Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: Zaginął kot!! 17.12.06, 21:40 Spróbuj jeszcze pogadać z ludzmi, którzy w Twojej okolicy dokarmiają bezdomne koty. Oni napewno zauważą Twojego kociaka, jeśli przyjdzie wraz z innymi kotami na jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś