szymczak.piotr 27.12.06, 14:19 Maszynka do golenia na żyletki gdzie mogę kupić w Łodzi ? Nieszczęśliwym trafem moja stara wysłużona więła i była się zepsuła i pilnie potrzebuję nowej. W supermarketach raczej nie ma ? Więc gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylko-forum Re: Maszynka do golenia na żyletki 27.12.06, 15:41 gikona napisała: > a czemu na żyletki? To dla ciebie ze sie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-forum Re: Maszynka do golenia na żyletki 27.12.06, 15:40 szymczak.piotr napisał: > W supermarketach raczej nie ma ? Jesteś pewien? Zyletki w hipermarketach sprzedają, to czemu maszynek by mieli nie...? Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Maszynka do golenia na żyletki 27.12.06, 18:12 żyletki a ostrza do maszynek to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-forum Re: Maszynka do golenia na żyletki 27.12.06, 18:23 agtsmith napisał: > żyletki a ostrza do maszynek to nie to samo tak, no i...??? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta OTTO chodzi 27.12.06, 20:40 żyletką mozna sie pochlastać,ostrzem do maszynki nie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Maszynka do golenia na żyletki 27.12.06, 21:47 Niektorzy tych terminow uzywaja wymiennie, a fakt faktem, ze maszynek na zyletki to nie widzialem dawno (moze dlatego, ze nie szukalem) wiec wolalem sie upewnic, czy te terminy nie zostaly juz powszechnie ujednolicone ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Może tutaj ? 27.12.06, 18:17 W Łodzi nie zuważyłem, choć może w jakiejś zapomnianej przez UE drogerii? Najprędzej tutaj zobacz : www.scallya.pl/index.php?action=category&category_id=111009 www.allegro.pl/item152456886_maszynka_do_golenia_na_zyletki_wyprzedaz_.html W innym miejscu na Allegro pojawiła się w dziale "Pamiątki PRL" idg.allegro.pl/show_item.php?item=150493795 Odpowiedz Link Zgłoś
szymczak.piotr Re: Może tutaj ? 28.12.06, 12:11 Hmm w necie znalazłem właśnie to co powyżej ;-) Jednak miło by było znaleśc maszynke jaką miałem wcześniej Willkinsona czarna plastikowa służyła mi ładne 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A może brzytwa by Cię urządzała?:) 28.12.06, 14:16 Mój ojciec używał takiej maszynki na żyletki ("tato, tato, pokaż chmurki!" - chmurki robił w umywalce pełnej wody z zeskrobanej maszynką piany z twarzy) i myślałam, że gdzieś w okolicy śmierci Mieczysława Fogga ten wynalazek odszedł w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
szymczak.piotr Re: A może brzytwa by Cię urządzała?:) 29.12.06, 03:26 Już kupiłem dokładnie taką sama jak moja poprzednia dodatkowo dostałem 5 żyletek Odpowiedz Link Zgłoś