teufel 31.12.06, 10:47 Pozdrawiam z Aquacity w Popradzie na Slowacji. ps Kuchnia czemu tu zamieniaja y i z Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart_step Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 11:15 heheh, też tam byłem! Nie idz na "żółtą rurę";) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 12:59 Czy dobrze mi się wydaje, że z taką rekomendacją Teufel na pewno tam pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 13:14 a wiesz czemu nazywa się "żółta"? bo tam wszyscy sikają :P Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 13:56 pawel-strzalka napisał: > a wiesz czemu nazywa się "żółta"? bo tam wszyscy sikają :P To Teufel zorganizuje Marsz dla Wybielenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 14:42 po tym wybielaniu to już lepiej zeby nikt nie zjeżdżał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 13:56 są dwie zjeżdżalnie-rury. Niebieska i żółta. Niebieska jest niby trudniejsza, więc od niej zacząłem. Fajenie się jechało. Myknąłem pare razy. Później postanowiłem wyrpóbować żółtą, niby ta tą łatwiejszą. Jak zacząlem zapierdzielać, tak na jednym zakręcie oderwałem się od powierzchni i przywaliłem w przeciwną ścianę, potem było tylko gorzej, bo nie wyrabiałem na kolejne wygibusy i ciągle waliłem w sciany za zakrętami. Obijalo mnie jakbym był w pralce automatycznej, summa summarum wyjechałem tyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Pozdrowienia ze Slowacji 02.01.07, 22:00 A kto powiedział, że niebieska trudniejsza:>?? Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-forum Re: Pozdrowienia ze Slowacji 31.12.06, 12:49 teufel napisał: > ps Kuchnia czemu tu zamieniaja y i z Klawiatura niemiecka... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Pozdrowienia ze Slowacji 03.01.07, 00:22 tylko-forum napisał: > > ps Kuchnia czemu tu zamieniaja y i z > > Klawiatura niemiecka... Francuska też tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Pozdrowienia ze Slowacji 03.01.07, 09:44 Ta nazwa pojawiła się chyba dopiero w Windows, a sam układ jest starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kretinwen Re: Pozdrowienia ze Slowacji 03.01.07, 00:15 co trzeba zrobic abys tam zostal? Odpowiedz Link Zgłoś